266g4x4

Arkadaşlar 266g 4x4 hakkında bilgisi olan varmı.4x2 te gore avantajları veye dezavantajları neler ağır yük çıkartma ve indirmesi iyımı.bilgisi olanlar yazsın ltfn.

massey uzel kapandıktan sonra eski popülerliğini kaybetti yedek parça orijinal bulmak sıkıntılı. 266 gold 4*2 sini biliyorum iyi traktör. bence massey konusunda iki kere düşün derim

agconun ürettiği parçaların eski Uzellerde uyum sağlamadığını söylediler ama. ben masseyciyim ama uzel olanları seviyorum yeni ital modellerine bi sözüm yok ama Hindistan yapımı simson motorluları sevmiyorum. mesela 260 goldları hiçbir traktör çıkaramadılar. 265 buçukluları 285s ler harika idi ama şimdi o traktörleri ikame edemiyorlar yanlış mıyım

agconun ürettiği parçaların eski Uzellerde uyum sağlamadığını söylediler ama. ben masseyciyim ama uzel olanları seviyorum yeni ital modellerine bi sözüm yok ama Hindistan yapımı simson motorluları sevmiyorum. mesela 260 goldları hiçbir traktör çıkaramadılar. 265 buçukluları 285s ler harika idi ama şimdi o traktörleri ikame edemiyorlar yanlış mıyım
Haklisin kardes 2600 serisi MF ye yakismiyor..Uzel zaten bi efsaneydi..Uzelin parcalari Agco ve Agpo adinda uretimi mevcut..

Fabrikası kapansa da hala popüler bir model, bende 266 yok fakat 276 var :) daş gibi daş! derler ya, işte öyle, değiştir yağı, doldur mazotunu bas gaza, 265 de var, yalnız o vaktinde çok yorulmuş, çok para harcadım yine de gold gibi olmadı.
Alacağın traktörün saati düşük olsun, modele çok takılma.

Fabrikası kapansa da hala popüler bir model, bende 266 yok fakat 276 var :) daş gibi daş! derler ya, işte öyle, değiştir yağı, doldur mazotunu bas gaza, 265 de var, yalnız o vaktinde çok yorulmuş, çok para harcadım yine de gold gibi olmadı.
Alacağın traktörün saati düşük olsun, modele çok takılma.

gönder kralı nail abi satalım sana benim goldu verem 3770 saatte daha al gotur

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt