Hatta bu serinin üretimini devam ettiriyor.Arkadaşlar 266g 4x4 hakkında bilgisi olan varmı.4x2 te gore avantajları veye dezavantajları neler ağır yük çıkartma ve indirmesi iyımı.bilgisi olanlar yazsın ltfn.
Her turlu parcayi temin ederim sıkınti yok..2 kere niye dusunsun..yedek parla olunca saglam mi oluyomassey uzel kapandıktan sonra eski popülerliğini kaybetti yedek parça orijinal bulmak sıkıntılı. 266 gold 4*2 sini biliyorum iyi traktör. bence massey konusunda iki kere düşün derim
Kardesim 2007-2008 kartal kanat olanlardan al pisman olmassin..az yakar cok seriler her ise uyar..bizim burda 288 var 800 donum 277 600 donum yer isliyor adam tik yok..her turlu yedek parcayi temin ederim sana alirsan bana ulas...4*4 lerde yine fren arka tekerler de mi yoksa önlerin faydası varmı
orijinal yedeğini bulamıyorsun ki benim dayıoğlu traktör tamircisi ben ondan da duyuyorum yedek parça orijinal bulunmuyor diyor ve ayrıç çok pahalı diyor iki tane traktör tamircisi öyle dedi ayrıcaHer turlu parcayi temin ederim sıkınti yok..2 kere niye dusunsun..yedek parla olunca saglam mi oluyo
Ben bulurum Agco uretiyor ayrica pahali traktorun parcasida pahali olur..orijinal yedeğini bulamıyorsun ki benim dayıoğlu traktör tamircisi ben ondan da duyuyorum yedek parça orijinal bulunmuyor diyor ve ayrıç çok pahalı diyor iki tane traktör tamircisi öyle dedi ayrıca
Haklisin kardes 2600 serisi MF ye yakismiyor..Uzel zaten bi efsaneydi..Uzelin parcalari Agco ve Agpo adinda uretimi mevcut..agconun ürettiği parçaların eski Uzellerde uyum sağlamadığını söylediler ama. ben masseyciyim ama uzel olanları seviyorum yeni ital modellerine bi sözüm yok ama Hindistan yapımı simson motorluları sevmiyorum. mesela 260 goldları hiçbir traktör çıkaramadılar. 265 buçukluları 285s ler harika idi ama şimdi o traktörleri ikame edemiyorlar yanlış mıyım
4x4 de kullanırsan arkadan önlerde tutar yani 4dude tutar 4x2iken sade arka tutar4*4 lerde yine fren arka tekerler de mi yoksa önlerin faydası varmı
Fabrikası kapansa da hala popüler bir model, bende 266 yok fakat 276 vardaş gibi daş! derler ya, işte öyle, değiştir yağı, doldur mazotunu bas gaza, 265 de var, yalnız o vaktinde çok yorulmuş, çok para harcadım yine de gold gibi olmadı.
Alacağın traktörün saati düşük olsun, modele çok takılma.
Ben aldım memnunum çok güzel traktörAlırsak memnun kalırmıyız.ve donanım farkları nelerdır