<<><>> 285 G <<><>>

K

kuyucakli_26

: <<><>> 285 G <<><>>

[glow=red,2,300]BENCEDE MF 285 İN YERİNİ KİMSE TUTAMAZ 285 S BİLE...[/glow]

bu traktör çok sacsa sapan bşiii görünüm aynı ama malzeme tamamen farkli dökümlere en ufak bi taş gelse çatlayacak gibi değişik bi makinee

bizim bi tanıdık ankarada 39u görmüş baya büyüktü düyo.Bi söylentiye görede itmco eski masseyleri alıp biraz deiştrp geri satymuş

Heheh MF nin de çakması çıktı desenize....Ben Çinden beklerdim. Ama İran aceleci davranmış...:D Gerçi yıllar öncede Ursus ' un aynı MF ' ye benzeyen modelleri gelmişti. Hatta ismi uğursuz gibi diye satılmamış. Sonrada isimi Perkins olmuştu.... Bizim köyde vardı. Bi tane numunesinden...:D Bu motor baya geri teknoloji arkası tarihi eser valla.... Bu motorun kaporta pantentini filan belki İrana Uzel satmıştır. Şimdi de adamlar gelip burada bu motoru satarlar...:D Uzel nası gözünden kaçırmış valla yakalaması lazım bunu...

İRANLILARDA TAKLİT ' TE ÇİNDEN SONRA İKİNCİ GELİYOR OZAMAN ONE ÖLE YA TIPA TIPI... GÜZEL PAYLAŞIM HELAL :D :) ;)

[size=14pt]ARKADAŞLAR ATLADIĞINIZ BAZI KONULAR WAR
ITMCO 285 İN PATENTİNİ SATIN ALMIŞ O NEDENLE ÜRETİYOR YOKSA KAPATIRLARDI
ITMCO SERİLERİ

ITMCO 240 G MOTOR=PERKİNS 3 SİLİNDİRLİ 47 HP
ITMCO 285 G MOTOR=PERKİNS (EURO 2) 4 SİLİNDİR 85 HP
ITMCO 299 G MOTOR=PERKİNS (EURO 2) 4 SİLİNDİR 92 HP
ITMCO 399 G MOTOR=PERKİNS (EURO 2) 4 SİLİNDİR 105 HP

POLATLIYA Bİ ARA 285 G DT VE 299 G GETİRMİŞLERDİ Bİ GÖZ ATTIM ONDAN SONRADA Bİ BROŞÜRÜNÜ ALDIM TEKNİK BİLGİLERİ ORDAN YAZDIM
[/size]

bence bu motorlar alınabilecek traktörler  çünkü  15 milyar diğer firmalar ilfark var mf 3075 50 milyar bu 35 milyar ben bunların iran sitesinden baktım motorları orada perkins değil Motorsazan gözüküyor

emeğine sağlık erdem. konyaya da geldi bunlardan bayisi var inceledim traktörleri mf nin tamamen kopyası.bayi motorun perkins olduğunu söyledi yalnız parça kalitesi olarak çok adiye benziyor