Ben 4 tonluk remorkla 8300 kg kardar kum attim ve 25 kg yol yaptim 100 remork kum tasidim ortalama 6 ton üzerinde3.5 tonluk 2 tekerlekli römork almayı düşünüyorum. Fakat bazen yüküm atıyorum 4-5 ton olabilir. Her zmn olmamak şartıyla 3,5 tonluk römorka 4-5 ton yük koyabilirmiyim? Not: daha önce hiç römork almadım bu ilk römörkum olacak ondan dolayı soruyorum .
Traktöre göre olmalı güçlüyse 4 ton3.5 tonluk 2 tekerlekli römork almayı düşünüyorum. Fakat bazen yüküm atıyorum 4-5 ton olabilir. Her zmn olmamak şartıyla 3,5 tonluk römorka 4-5 ton yük koyabilirmiyim? Not: daha önce hiç römork almadım bu ilk römörkum olacak ondan dolayı soruyorum .
Traktörüm jondere 1130 53 beygir. Frenleri yaglı disk. Yani iyi tutuyoTraktöre göre olmalı güçlüyse 4 ton
Teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı olmuşBen 4 tonluk remorkla 8300 kg kardar kum attim ve 25 kg yol yaptim 100 remork kum tasidim ortalama 6 ton üzerinde
3,5 ton ilaveli uygundur.Traktörüm jondere 1130 53 beygir. Frenleri yaglı disk. Yani iyi tutuyo
Teşekkür ederim3,5 ton ilaveli uygundur.
Teşekkür ederim
Ama ilerde traktörü büyütmek istersen de yetersiz gelebilir 4 tonluk çift ilaveli alabilrsin ileriye dönük bişe almak istersen değişme niyetin yoksa 3.5 tonluk yeterli gelir3,5 ton ilaveli uygundur.