3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

Buluşmaya katılacak kişiler

• Kullanılan toplam oy
    64

Ynt: 3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

Geliniz şu buluşmayı 30 0cak 2011 tarihine bağlayalım.. Ertelendikçe heves kayboluyor..:(

Fuarda yine buluşuruz arkadaşlar,o tarihte işler bira biraz başlar,konya fuarı çok kalabalık oluyor oturup muhabbet edecek bir ortam,fırsat olmaz bence,çoğumuz fuarda fiyat soracağız traktör ve ekipmanlarıyla ilgili bilgi alacağız hayvancılıkla ilgili alış verişlerimiz olacak mesela ben sağım ünitesi,soğuk hava deposu için araştırma ve pazarlık yapacağım o yüzden buluşma zamanımız kısıtlanır ve ayak üstü bir buluşma olur,Daha 2 aydan fazla var hem hevesi kaçar milletin birde traktör ekipman stantları falan filan buluşmanın amacıda kaya bilir bence yani buluşmanın amacı muhabbet yüzyüze tanışmak form üyelerinin kaynaşması değilmi bence 29-30-31 ocak yada şubatın ilk haftasında birgün iyi olur(buluşma tarihinin her yıl aynı tarihlerde yapılması bu işin devamlılığını getirir arkadaşlar yoksa bu aktivite devamlılığını yitirir.)

hacimmet link=topic=36936.msg321948#msg321948 date=1294480413' Alıntı:
Fuarda yine buluşuruz arkadaşlar,o tarihte işler bira biraz başlar,konya fuarı çok kalabalık oluyor oturup muhabbet edecek bir ortam,fırsat olmaz bence,çoğumuz fuarda fiyat soracağız traktör ve ekipmanlarıyla ilgili bilgi alacağız hayvancılıkla ilgili alış verişlerimiz olacak mesela ben sağım ünitesi,soğuk hava deposu için araştırma ve pazarlık yapacağım o yüzden buluşma zamanımız kısıtlanır ve ayak üstü bir buluşma olur,Daha 2 aydan fazla var hem hevesi kaçar milletin birde traktör ekipman stantları falan filan buluşmanın amacıda kaya bilir bence yani buluşmanın amacı muhabbet yüzyüze tanışmak form üyelerinin kaynaşması değilmi bence 29-30-31 ocak yada şubatın ilk haftasında birgün iyi olur(buluşma tarihinin her yıl aynı tarihlerde yapılması bu işin devamlılığını getirir arkadaşlar yoksa bu aktivite devamlılığını yitirir.)

ok-*-s ok-*-s

hacimmet link=topic=36936.msg321948#msg321948 date=1294480413' Alıntı:
aynen katılıyorum

Ocak sonu olsun bitsin bu iş..Hacı ne güzel açıklık getirmiş olaya.. Bir defa buluştukmu; birdaha birbirimizi görmiyeceğiz anlamına gelmesin, diğer aktivitelerde de buluşabilir, farklı mekan ve farklı zamanlarda..

Arkadaşlar, ben sınav takvimine baktım 29 Ocak bana uyuyor. Yani 29 veya 30 olabilir. Karar sizin.

Mustaf-a link=topic=36936.msg323146#msg323146 date=1294688471' Alıntı:
Arkadaşlar, ben sınav takvimine baktım 29 Ocak bana uyuyor. Yani 29 veya 30 olabilir. Karar sizin.
Hadi beyler, karara bağlayın şu işi.. Mustafa için bu tarihler uygunmuş.. Ayrıca sömestre başlangıcı, uygun olduğunu düşünüyorum..

Bizler mustafaya bakıyorduk tarih için ozaman ayın 29 onada uyuyor keselim bitirelim bu kanayan yarayı :)

[size=12pt]3.Trakkulup buluşması 29.01.2011 [/size]

dolcevita link=topic=36936.msg323348#msg323348 date=1294699850' Alıntı:
ankara nerde peki ?
Ulaşım aracına bağlı, yani otobüsü tercih edenler önce otogarda karşılanıyor, treni tercih edenler garda, uçakla gelen olmadı şimdiye kadar ona kimse görevlendirilmedi..:( olursada Ankara lı arkadaşlar karşılama işini yapıyo ve uygun bir mekanda buluşuyoruz..

Hayırlı olsun,heralde çok kişi otobüsle gelir,zaten gelecek kişilerin çoğu birbirini tanıyor.AŞTİde buluşma işi kolay,ankaralı arkadaşlar mekan önerisinde de bulunsun onu da karara bağlayalım.Bence alışveriş merkezleri uygun olmuyor hem geç saatte açılıyor hem de sigara içenlere zorluk.Ayrıca kalabalıktan dolayı muhabbetin de keyfi olmuyor.İlk sene AOÇde bukuşmuştuk güzeldi bu tarz bir yer bakabiliriz bence..

Buluşmada ilk mekan yine AŞTİ yakınlarındaki alışveriş merkezlerinden birisi olsun, hem garaja yakın geç gelenler olabilir. Biraz oturup sonra AOÇ ' ye gidebiliriz.

Mustaf-a link=topic=36936.msg323385#msg323385 date=1294734871' Alıntı:
Buluşmada ilk mekan yine AŞTİ yakınlarındaki alışveriş merkezlerinden birisi olsun, hem garaja yakın geç gelenler olabilir. Biraz oturup sonra AOÇ ' ye gidebiliriz.
Arabayla gelen çok olursa ankaradan olabilir bence de.Çünkü AOÇ ' ye arabasız gidemeyiz AŞTİ ' den.Veya o tarz bir yer de olabilir yani,örnek olarak söyledim ben o tarz bir ortam güzel olur...

gün belli oldu ... gerisi kolay ... bence ulaşım sağlanırsa ki ben trenle geleceğimden AOÇ bana sorun teşkil etmiyor ... yer konusunda ankaralı arkadaşların fikirleri önemli ...