3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

Buluşmaya katılacak kişiler

• Kullanılan toplam oy
    64

Ynt: 3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

O zaman bir kez daha geleceklerin listesini güncelleyelim tarih kesinleştiğine göre...

hayırlı olsun tarih kesinleşmiş.ben arabayla gelmek istiyorm istnbul ve çevresinden varmı gelcek olan.bilgilendirisnz sevinirm..

tarıh 30 ocak olarak lanse edılmıstı ...ancak dun acıklanan butunleme sınav tarıhlerım nedenıyle 29 ocak gunu sınavım var ... su işi 30 unda yapsak olmaz mı ... bu benım nacızane gorusum..cunku katılmayı cok ıstyorum.. saygılar :8

ertac sahın link=topic=36936.msg323909#msg323909 date=1294926433' Alıntı:
tarıh 30 ocak olarak lanse edılmıstı ...ancak dun acıklanan butunleme sınav tarıhlerım nedenıyle 29 ocak gunu sınavım var ... su işi 30 unda yapsak olmaz mı ... bu benım nacızane gorusum..cunku katılmayı cok ıstyorum.. saygılar :8
30 Ocak pazar günü olmasını bende isterim.. 28 ocak zaten sömestre başlangıcı, 29 ocak C.tesi günü mesaisi nedeniyle katılamayanlar olabilir.. 30 Ocak Pazar daha uygun olur, tabiki kendi görüşüm..

29 ' da olabilir 30 ' da olabilir. Cumartesi olmasını istememizin sebebi bugüne kadar hep Cumartesi yaptık, ertesi gün iş günü olmadığı için dinlenmeye vakit kalıyor. Bana hepsi uyar, çoğunluğun dediği olur.

O zaman tam olarak bir karar alalım tekrardan,katılacaklar da tam belli olsun,yeri falan ona göre ayarlasak daha rahat ederiz.Ankaradakiler için 29-30 fark etmez sanırım,önemli olan dışarıdan gelen arkadaşlar abiler ne diyorsa bize uyar...

dışardan gelenler için 29 cumartesi daha uygun ..pazartesi tekrar kendi şehrinde olmaları gerekenler olabilir ... o nedenle cumartesi daha iyi ...

ben ortalıgı karıstırmıs gıbı oldum :S ancak bır yetkılı kısı cıkıpta son kararı soylesın degısmesın ...ona gore hersey ayarlansın dıye dusunuyorum anlş-*s

Arkadaşlar, bugün tarihi kesinleştirelim o zaman. İki günden biri olacağı kesin. 30 Ocak Pazar olursa şehir dışından gelenler için geri dönüş sıkıntı oluşturabilir. 29 Ocak Cumartesi olursa bir kaç kişiye uygun değil diye gelemeyebilir. Şimdi hep beraber karar verelim. Bana iki günde uygun ama mutlaka bir karar çıkması için 29 Ocak ' tan yana tercih kullanıyorum. 29 Ocak ' ın müsati olmadığı söyleyen bir kaç kişi vardı, onlar acaba işlerini erteleyemezler mi? Gördüğüm kadarıyla çoğunluk 29 diyor.

Gelmeyi düşünen herkesten bu konuda yorum bekliyorum.

O zaman 29 Ocak diyelim artık kesinleşmiş olsun,çünkü buraya yazan çoğu kişi 29 demiş,sonuçta genele uyacağız.

Gelecekler bir kez daha belirtirse,organizasyonu da ona göre yaparız...

bizde gelmeyi düşünüyoruz tarih fark etmez de ne gibi bir etkinliğiniz oluyor ben ilk defa katılacağım inş ve nerde buluşulacak.

harun oluk link=topic=36936.msg325808#msg325808 date=1295300997' Alıntı:
bizde gelmeyi düşünüyoruz tarih fark etmez de ne gibi bir etkinliğiniz oluyor ben ilk defa katılacağım inş ve nerde buluşulacak.
oturup muhabbet ediyoruz beraber birgün geçiriyoruz sonra da dağılıyoruz aslında tümü bu ama çok keyifli oluyor uyarsa bekleriz