Hayırlı müşteriler , yerine ne planliyorsunuz?Güngör marka 2007 model şanzımanlı balta ayak mekanik iz bırakmalı 3 metrelik mibzer ilk sahibinden fiyat: 8500Tl
Bu makina fazlalık abi 2 sezondur kullanmıyoruz kurt 3 metrelik almıştık alırken takasa verelim dedik hurda parasına almaya kalktılar yalan yok 3.000 verdiler takasta bizde o paraya gideceğine dursun dedik fazlalık diye satıyoruzHayırlı müşteriler , yerine ne planliyorsunuz?
Bir mal hep bizdeyken ucuz zatenBu makina fazlalık abi 2 sezondur kullanmıyoruz kurt 3 metrelik almıştık alırken takasa verelim dedik hurda parasına almaya kalktılar yalan yok 3.000 verdiler takasta bizde o paraya gideceğine dursun dedik fazlalık diye satıyoruz
Makina iyi duruyor herhangi bir problemi var mi bide tohum deposu buyuk duruyor gubre gozu de var miBu makina fazlalık abi 2 sezondur kullanmıyoruz kurt 3 metrelik almıştık alırken takasa verelim dedik hurda parasına almaya kalktılar yalan yok 3.000 verdiler takasta bizde o paraya gideceğine dursun dedik fazlalık diye satıyoruz
Hortumlari simdi gordumMakina iyi duruyor herhangi bir problemi var mi bide tohum deposu buyuk duruyor gubre gozu de var mi
Benim görebildiğim , bazı baltalara uc lazım birde sağ teker sönmüş sadeceHortumlari simdi gordum
Onlar kucuk isler problem degil curuk vs var mi? Topragim Bana lazim Boyle bisey Ama bizim Burda genelde cift diskli kullaniyorlar Ama neden kullandiklari no sorunca cevap yokBenim görebildiğim , bazı baltalara uc lazım birde sağ teker sönmüş sadece
Diri ve temiz duruyor makina , garajda durmuş sanırım. Boyada paslanma ve solma göremedim. Dosta gider makina
Hemşerim videoda görebildiğim kadarıyla senin sürüm yaptığın topraklarda baltalida güzel sonuç verir gibime geliyor.Onlar kucuk isler problem degil curuk vs var mi? Topragim Bana lazim Boyle bisey Ama bizim Burda genelde cift diskli kullaniyorlar Ama neden kullandiklari no sorunca cevap yok
Bende oyle dusunuyorum da Burda hepsi koyun gibi acaba bisey bildikleri icin mi Boyle alet kullaniyorlar Yoksa herkes oyle aliyor diye mi aliyorlar anlamis degilim edirne nin neresinde makina gelince bir baksamHemşerim videoda görebildiğim kadarıyla senin sürüm yaptığın topraklarda baltalida güzel sonuç verir gibime geliyor.