3 metre iz bırakmalı mibzer

Güngör marka 2007 model şanzımanlı balta ayak mekanik iz bırakmalı 3 metrelik mibzer ilk sahibinden fiyat: 8500Tl

Resimler ve ekler

• 999C4912-BD8F-4F0D-BE62-14CDB7E7A002.jpeg
    999C4912-BD8F-4F0D-BE62-14CDB7E7A002.jpeg
    1,003 KB · Görüntüleme: 211
Benim görebildiğim , bazı baltalara uc lazım birde sağ teker sönmüş sadece :)
Diri ve temiz duruyor makina , garajda durmuş sanırım. Boyada paslanma ve solma göremedim. Dosta gider makina
Onlar kucuk isler problem degil curuk vs var mi? Topragim Bana lazim Boyle bisey Ama bizim Burda genelde cift diskli kullaniyorlar Ama neden kullandiklari no sorunca cevap yok

Onlar kucuk isler problem degil curuk vs var mi? Topragim Bana lazim Boyle bisey Ama bizim Burda genelde cift diskli kullaniyorlar Ama neden kullandiklari no sorunca cevap yok
Hemşerim videoda görebildiğim kadarıyla senin sürüm yaptığın topraklarda baltalida güzel sonuç verir gibime geliyor.

Hemşerim videoda görebildiğim kadarıyla senin sürüm yaptığın topraklarda baltalida güzel sonuç verir gibime geliyor.
Bende oyle dusunuyorum da Burda hepsi koyun gibi acaba bisey bildikleri icin mi Boyle alet kullaniyorlar Yoksa herkes oyle aliyor diye mi aliyorlar anlamis degilim edirne nin neresinde makina gelince bir baksam