Erkunt traktör arenadan önce sırbistan da sponsor olmuş demekki.Bu Erkuntun sesi değişik çıkıyor gibi burdakilere benzemiyor.
Motorun önüne taktiktan sonra durup düzeltmem bile ben tek seferde igne deligine girerim
Hani seçmediler ki biFavorim sensin o zaman Fatih![]()
Hani seçmediler ki bi
O ajan bilgi sızdırmazErcan ne zaman olacağını biliyordur belki.
Ercan ne zaman olacağını biliyordur belki.
O ajan bilgi sızdırmaz
ercan dedektif gibi adamsın la sen hani hababam sınıfında erkekler arasında olan olayları şaban kızlara aktarıyo diyoya aramızda casus olabilir ercan gel sende bi casusluk yap la bırak ajanlığıDeme abi öyle şeyler haberim yok
Ağa sen bari yapma tamam adımız çıktı artık Ajan olduk hep bu koparanlı ve kadirin yüzünden![]()
ercan dedektif gibi adamsın la sen hani hababam sınıfında erkekler arasında olan olayları şaban kızlara aktarıyo diyoya aramızda casus olabilir ercan gel sende bi casusluk yap la bırak ajanlığı![]()
Bana 398 gibi manevralı bi motor ver sonra imkansızı söyleiyide ben bunun yaptığı işi traktörün arkasına bağlar yaparım bu önde dahi bir çok sefer ileri geri yaptı hele bide motor tek çeker olursa değme gitsin![]()
buradan tatlı rekabet başladı şimdidenBana 398 gibi manevralı bi motor ver sonra imkansızı söyle
Valla bilemem ben 30 40 metre 2 duvar arasından saman römorku yanaştırırdım 285le sene 2000lerde ona göre bide önde 2 tekerlekli arkada 4 tekerlekli römorkla 50 metre geri geri gitmişligim var yolu şaşırıpburadan tatlı rekabet başladı şimdiden