4.trakkulup buluşması ANAYURT KÖYÜ...cubuklu06

Ynt: 4.trakkulup buluşması ANAYURT KÖYÜ...cubuklu06

alipasalierkan link=topic=51235.msg517839#msg517839 date=1327254000' Alıntı:
Biraz mesafelerden kaynaklanıyor, birazda o zamanki şartlardan oluyor. 4 gündür yatıyorum. Ameliyat ile 20 ' lik dişimi çektirdim. Baya acılı oldu. Ağzım dikişli şuan. Doktor bir hafta işe güce bulaşma yat dedi. Birde havada kar kış malum en uzaktada biz kalıyoruz. Ankara ' ya gitmek için bu karda kışta 3-4 vasıta değiştirmem lâzım...:( Artık belki fuarlarda görüşme fırsatımız olur. Konya ve Bursa fuarlarına gitmeyi istiyorum. Ama tabiki işe güce bağlı...
geçmiş olsun blader.

paylaşım için teşekkürler Ali eline sağlık angaralılar olarak güzel bir karşılama yaptınız herşey için teşekkürler gelemeyen arkadaşların canına degsin güzel bir mangal ve ikram oldu

Güzel bi ortam olmuş...Bazı simaları daha öncede görmüştüm:) Trakkulubün böyle sıcak ortamlara vesile olması oldukça güzel...

yorum yapan arkadaşlara teşekkürler artık gelemeyenlerdende bi atılım bekliyoruz...

cubuklu06 link=topic=51235.msg517970#msg517970 date=1327260774' Alıntı:
yorum yapan arkadaşlara teşekkürler artık gelemeyenlerdende bi atılım bekliyoruz...
inşallah.
gerçekten güzel ortam olmuş...

ahh ahh keşke katılıpta buraya yorum yapsam :D bazı abiler çok sert bakmışyaw birilerine vuracak gibi korktum ;D
birde temsili olarak boydan boya 1 fotonuz olup altada isimlerini yazsaydınız hepsini bilmiş olurduk bazılarını çıkaramadık :)

emeğine sağlık ali abi asıl fotolar sendemiş ya :D

alipasalierkan link=topic=51235.msg517839#msg517839 date=1327254000' Alıntı:
Biraz mesafelerden kaynaklanıyor, birazda o zamanki şartlardan oluyor. 4 gündür yatıyorum. Ameliyat ile 20 ' lik dişimi çektirdim. Baya acılı oldu. Ağzım dikişli şuan. Doktor bir hafta işe güce bulaşma yat dedi. Birde havada kar kış malum en uzaktada biz kalıyoruz. Ankara ' ya gitmek için bu karda kışta 3-4 vasıta değiştirmem lâzım...:( Artık belki fuarlarda görüşme fırsatımız olur. Konya ve Bursa fuarlarına gitmeyi istiyorum. Ama tabiki işe güce bağlı...

geçmiş olsun abi