4x4 sıfır traktör alımı için bilgi lütfen ..!!!!

Merhaba arkadaşlar sizden sıfır traktör alımı için yardım istiyorum bütçe 50-55 bin TL arası sizce hangi traktörü almalıyım ? 50 yada 55 beygir gücü.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

O paraya suan en ideal gozuken tt 50 veya jd 5050e diye dusunuyorum bizim tokat bayisinde jd 5050 nin banka faizini bayii oduyormus kampanya yapmislar

TT50 tavsiye ederim. TT55 ten az yakar ve tek farkı yakıt pompası. Güç olarak nerdeyse aynı ama fiyatı biraz daha ucuz. Garanti süresi dolduktan sonra pompasını ayarlattığınızda TT55 olur yani :) teknik olarak hiçbir farkı yok bunun dışında. Sıfır alacaksanız NewHolland daha mantıklı bence.

TT50 tavsiye ederim. TT55 ten az yakar ve tek farkı yakıt pompası. Güç olarak nerdeyse aynı ama fiyatı biraz daha ucuz. Garanti süresi dolduktan sonra pompasını ayarlattığınızda TT55 olur yani :) teknik olarak hiçbir farkı yok bunun dışında. Sıfır alacaksanız NewHolland daha mantıklı bence.

Tavsiye lerin için çok teşekkür ederim

Yardımlarınız için Teşekkürler arkadaşlar.hayırlısıyla Same 55 tiger aldık.Tekrar bilgiler için teşekkürler.Herkese saygılar....