5 römork yılan gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 5 römork yılan gibi

ne varda bunu çekesine bende çektiriyorum am asfaltta tarlada mümkün deil çektiremessin paylaşım için sağol

hayret nasıl çekmiş...hadi çekti diyelim trafikte hiç mi polis görmemiş bunu...

bizim burdada takıyorlar 5 römork 6 römork tn 75 e 4 tane takıyorlar biri 10 ton geliyor yolda getiriyor havuçu

bizim orda biri massey harrise takmış 5 römörk,3 römörk ineğe çarpmış:)başına iş aldı

o traktör o römorkuları yerinden kaldıramaz haberiniz olsun arkadaşlar show amaçlı çekilmiş bu foto

de ilaveleri yok römörklarin,boyutlarınıda tam anlayamadım,6tonluk mu 4 tonluk mu, traktör 55 yada 60 şa benziyo.düz yolda üst çekide, olmadı pehlivan götürür ama genede muamma. ama bizim 5000 in ardına taktığımız yük 20 ton geliyodu pancardayken ...

4 tane bende taktım 14 tonluk romorklari trafik amiride bana taktı yanlıs hatirlamiyorsam 3.000 ytl kusur

o motoru bayır aşağı boşa alcan ne manyak olurdu o adam sıksa durduramazdı bidaha veya bayır yukarı çıkarcan bu seferde çıkamazdı wala :) düz yolda adam ii gidiyo allah etmeye yoluna bi viraj çıksa .......... demi:) (anlayan anladı)...

nasıl çekemez asfalt yol bayır olsa tamam pedanaj çektimi pelevan çeki yapan motor çeker nasıll çekmio onu 60 bglik motor bile çeker
masseysuper90 link=topic=6359.msg85429#msg85429 date=1224158969' Alıntı:
o traktör o römorkuları yerinden kaldıramaz haberiniz olsun arkadaşlar show amaçlı çekilmiş bu foto

<<B.Özyurt>> link=topic=6359.msg104827#msg104827 date=1228513079' Alıntı:
Bayır aşağı 1 tanesini zor indirir o Fiat.
sende iyice öldürmüşsün birader biz 285 le 3 romork indiriyoruz,7056 mı götüremicek

yemeyin milleti o traktör 5 dolu römorku düz yolda kımıldatamaz fotoşop olabilir yada hareket etmiyodur yuhh tani :D

arkadaşlar orda muhakkak sıra vardır dolayısıyla sıra ilerlerken düz yer zaten az az ilerler ,bizde yapıyoruz ,kuyruk uzun oluyor bazen 2 gün pancar boşaltma sırası bekliyoruz ,kuyruk ta ki motora tarladan getirip tekrar tarlaya gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...