5.Trakkulüp Buluşması(15 ARALIK/ANKARA)

Ynt: 5.Trakkulüp Buluşması

Çağrı link=topic=59786.msg652678#msg652678 date=1353627531' Alıntı:
işte onun için de tarih ve yer gerekiyor bilader :D iş karışık :)

yumurtayla tavuğun muhabbetine döndü la :D Bilader biz en iyisi horoz misali yapıp şehiri belirleyelim ;D

anayurtlu link=topic=59786.msg652679#msg652679 date=1353627715' Alıntı:
yumurtayla tavuğun muhabbetine döndü la :D Bilader biz en iyisi horoz misali yapıp şehiri belirleyelim ;D
aynen dediğin gibi,birkaç gün daha bekleyelim de bakalım başka firkirler gelir belki,heralde genel olarak aralık 15ten sonra olarak düşünüyor millet,tarih olarak o zamanları belirleyebiliriz kesinleştirmemekle beraber.Volkan nerelerde la mancar tarlalarında kaldı gitti biladerim :)

ranger link=topic=59786.msg652821#msg652821 date=1353683530' Alıntı:
kasım 23 daha pancar sökümü yeni bitirdik buluşma hazırlıkları başlamış bile :D
Bu Sene Acele Ediyorlar, Sömestır ' da Rahat Rahat Yapalım Buluşmayı Be Yaw :D

eğer eskişehir veya bursa tarafında olursa bende katılmak isterim :) nese abilermz ayarlasında ondan sonra konuşayım ben :D

omerfarukkoc link=topic=59786.msg652943#msg652943 date=1353694326' Alıntı:
Bu Sene Acele Ediyorlar, Sömestır ' da Rahat Rahat Yapalım Buluşmayı Be Yaw :D

Geçen sene Anayurt ' un ayazını yediler Ömer tabi acele ederler fazla soğumadan yapalım derler :D

İnşallah bu sene hep beraber yine buluşuruz. Yer ve tarih kesin olarak belli olmadığı için net birşey söyleyemiyorum ama büyük ihtimal bende geliyorum. :)

selam arkadaşlar 1haftadır net yoktu konulara uzak kalmışız :) Tam işleri azalttık derken bi arkadaşım aradı iş var çalışırsan die bende bi değerlendirelim dedim bu gün oraya başladık, buluşmanın konusuda baya uzamış net bi karar çıkmamış gibi gözüküyo :) bazı arkadaşlara uzak oluyo ama bizim ev herzaman müsait..

benimi beklediniz yaw bulusma ayarlamaya. gecen hafta yapaydinizya. hos trakkulube girrmiodum ama birinisiz haber verirdinix belki..

anayurtlu 3105d link=topic=59786.msg654199#msg654199 date=1353954682' Alıntı:
selam arkadaşlar 1haftadır net yoktu konulara uzak kalmışız :) Tam işleri azalttık derken bi arkadaşım aradı iş var çalışırsan die bende bi değerlendirelim dedim bu gün oraya başladık, buluşmanın konusuda baya uzamış net bi karar çıkmamış gibi gözüküyo :) bazı arkadaşlara uzak oluyo ama bizim ev herzaman müsait..

yine ankara olur gibi la gündüz Anayurt konaklama gezi turizm a.ş de oluruz :D geçen buluşmada bazı [Ally] arkadaşlar ankaranın gecelerini görmek istemiş bu sefer onuda yaparız ;D

omerfarukkoc link=topic=59786.msg654223#msg654223 date=1353956253' Alıntı:
Vakit Yaklaşıyor, Şu İşi Bi Kesinleştirsek :D

Ona Göre Diğer İşleri de Ayarlamak Lazım Yani Ondan Dedim ;) :D
:D daha dur bismillah milet bi nefes alsın ömer :D sayılı gün çabuk geçer :D

anayurtlu 3105d link=topic=59786.msg654199#msg654199 date=1353954682' Alıntı:
A.s bilader hayırlı uğurlu olsun

Konu epey uzadı arkadaşlar şöyle yapalım,heralde herkes fazla kış bastırmadan aralık ayı 15 veya 22si (cumartesi günü) için anlaşmış gibi gözüküyor.İl ve tarih hakkında katılacak arkadaşlar fikirlerini paylaşsınlar,il konusu gelince sizlerin fikirleri ve isteği önemli,yanlış anlaşılma olmasın Ankara istenirse biz üzerimize düşeni yaparız sıkıntı yok.

Çağrı link=topic=59786.msg654368#msg654368 date=1353964898' Alıntı:
A.s bilader hayırlı uğurlu olsun

Konu epey uzadı arkadaşlar şöyle yapalım,heralde herkes fazla kış bastırmadan aralık ayı 15 veya 22si (cumartesi günü) için anlaşmış gibi gözüküyor.İl ve tarih hakkında katılacak arkadaşlar fikirlerini paylaşsınlar,il konusu gelince sizlerin fikirleri ve isteği önemli,yanlış anlaşılma olmasın Ankara istenirse biz üzerimize düşeni yaparız sıkıntı yok.

Hacı abi aralıkta olsun öyleyse. Ankarada olacaksa elimizden geldiğince üzerimize düşeni yaparız iç-*-* oap*-s *098*-