Ynt: 5085M JOHN DEERE Vites karmaşası , PRO JD ciler bir bakın lütfen.
6030 kullananlarda hıc pompa sıkıntısı gormedım ben...gölge84 link=topic=61472.msg687218#msg687218 date=1358413955' Alıntı:arkadaşlar verdiğim numara benim numaram ben jd almadan önce burda yazılanları okusaydım vallahi almazdım arayın konuşalım ben aldığım motordan iyice korktum ben hidrolik sorunu yaşamadım benim sorunum başka çekişi iyi fakat motorda öyle bi sorun varki sert bi yere gelince bayılıyo motorda can yok bizim 188 lik vardı çekemesede zorlandığı zaman pulluğu batırdınmı iyice yeri deşer motor bayılmazdı eğer jd de motorun canı kesiliyo bi de düz yolda giderken motor bi acayip gidiyo topalmış gibi sağa sola beşik gibi sallanıyo..mesela pistonlu ekermak mibzerle tohum ekerken dönüm başında dönerken pistona bi at motor devrini almasın yine bayılıyo skv kolunu çok basılı tutuyorsun dediler yanlarında denedim o zaman inandılar. hidrolik pompası hema nın türk malı dişli pompa şanzumana bağlı ondan bayılıyormuş...bazılarıda demiş alman malı al diye 5R lerde de defransiyel kilidi sorunu var her modelinde ayrı bi sorun 6030 serilerindede pompa sorunu var sürekli arıza veriyo tek sebebi tandem dişli pompa oluşu...inanmayan araştırsın new holland alacaktık 4 litre yakıyo erkunt 90 lüks de aynı en iyisi eski traktörden vaz geçmeyin yoksa benim gibi kapı kapı arar durursunuz...