5440 mı 5445 mı (yılan hikayesine döndü bu motor işi)

Arkadaslar 5440 a motorun üstüne 85000 5445e 100000 istiyorlar.Arkadaş illa trakkulube sor bana bi don dedi.nedeniyle birlikte aciklarsaniz sevinirim.Bende bi kurtulayim şunun elinden

Benim bildiğim sonu 5 olanlarin şanzımani ve kuyruk mili daha agir isler icin üretilmiş ve 45 commanrail olması lazım

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5430 bakıyorum bende. 3635 takasa verecem. Bir fiyat ta benim için alabilir misiniz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bayilerle muhatap degilim.arkadas koyde o alacak motoru.fiyatlar hakkinda hic bi bilgim yok.Ama ben arkadasa soylim 5430 un fiyatini sorsun.yanilmiyorsam forumda bi osmaniyeli bi arkadas vardi ordaki mf bayi uygun veriyor bana soyleyin yardimci olurum diyordu

5445 klasik yakışıklı makina :) ama 5440 için aynısını düşünmüyorum.yeni serilerin kaput eğimi abartılı derecede eğik.çok incelemediğim için detaylı kısımlarını bilemiyorum ama çoğu özelliği aynı.dyna 4 vs.

5440 45 e göre daha atik.Ama ben olsam 5445 alırdım Diferansiyeli köşelidir ağır işe göre tasarlanmış commonrail motor ve 3A vitesinden sonra ek +10 hp ve güç artırımı da cabası.

Ben bayilerle muhatap degilim.arkadas koyde o alacak motoru.fiyatlar hakkinda hic bi bilgim yok.Ama ben arkadasa soylim 5430 un fiyatini sorsun.yanilmiyorsam forumda bi osmaniyeli bi arkadas vardi ordaki mf bayi uygun veriyor bana soyleyin yardimci olurum diyordu
Aradım orayı 170 bin çekti. Pahalı geldi.

Arkadaslar 5440 a motorun üstüne 85000 5445e 100000 istiyorlar.Arkadaş illa trakkulube sor bana bi don dedi.nedeniyle birlikte aciklarsaniz sevinirim.Bende bi kurtulayim şunun elinden
Murat bey ,her iki traktörde sıfırsa ve 45 serisine biraz daha indirim yaptırabilirse 45 olanı alsa daha iyi bence.
Takasa erkut verecek olan arkadaşınızmı ,erkutu yine 70 binmi sayıyor bayi

Murat bey ,her iki traktörde sıfırsa ve 45 serisine biraz daha indirim yaptırabilirse 45 olanı alsa daha iyi bence.
Takasa erkut verecek olan arkadaşınızmı ,erkutu yine 70 binmi sayıyor bayi

Mehmet abi ikiside sifir.suanda motora fiyat veren yok yil sonu ya direk ustune parayi soyluyorlar.eskisehir bayi 5440 100000 isterken ankara bayisi 85000 diyo.afyon bayisi ordan ben vereyim dio.bu gidisle 45te karar kilincak gibi

54xx 30 - 40 - 50 mekanik yakıt pompası var 54xx 35 - 45 - 55 crd motorlu ve crd olanlar tarlada normalleri çiftçilik işleri için tasarlandı biliyorum yanılmıyorsam.
mekanik olan kaporta güzel crd olan sistemi güzel :)

evet abi bizim burdaki bayi dierlerine göre uygun veriyor ama ben osmaniye merkezde deyilim ilçedeyim burdada mf bayisi varda bu nasıl fiyat verir bilemem

Mehmet abi ikiside sifir.suanda motora fiyat veren yok yil sonu ya direk ustune parayi soyluyorlar.eskisehir bayi 5440 100000 isterken ankara bayisi 85000 diyo.afyon bayisi ordan ben vereyim dio.bu gidisle 45te karar kilincak gibi

Şiddetle 5445 öneririm common rail olması dingil mesafesinin uzun olması diferansiyelinin ağır hizmet tipi olması torkunun fazla olması karizmatik olması onu 5440 tan ayıran özellikler.Karizma konusu göreceli lakin diğer konularda bariz bir şekilde üstün.5440 kötü bir traktör değil lakin 45 in duman problemi yok ve daha güçlü.Ben çevremdeki izlediğim tarla performanslarına bakarak 5445 5450 yi zorlayacak kapasitede.zaten torku 5450 den bile yüksek.bende 5455 var çok memnunum açıkçası. 5445 ve 5455 in üretimi durmuştu nasıl sıfır alınabiliyor bayinin elinde mi kalmış geçen yıldan acaba

abi burdaki bayiler dierlerinden biraz uygun veriyor istersen bi merkezdeki telefonla sor ilçedeki bayiye bende sorabilirim istersen
Merkezdekine sordum poçulu 170 dedi. İlçedekine sor bakalım 140 a verir mi 3635 kaça sayar. Ctesi fuara gideceğim. Alternatif case farmall 95c.