Arkadaslar 5440 a motorun üstüne 85000 5445e 100000 istiyorlar.Arkadaş illa trakkulube sor bana bi don dedi.nedeniyle birlikte aciklarsaniz sevinirim.Bende bi kurtulayim şunun elinden
5430 bakıyorum bende. 3635 takasa verecem. Bir fiyat ta benim için alabilir misiniz.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederimBen bayilerle muhatap degilim.arkadas koyde o alacak motoru.fiyatlar hakkinda hic bi bilgim yok.Ama ben arkadasa soylim 5430 un fiyatini sorsun
Aradım orayı 170 bin çekti. Pahalı geldi.Ben bayilerle muhatap degilim.arkadas koyde o alacak motoru.fiyatlar hakkinda hic bi bilgim yok.Ama ben arkadasa soylim 5430 un fiyatini sorsun.yanilmiyorsam forumda bi osmaniyeli bi arkadas vardi ordaki mf bayi uygun veriyor bana soyleyin yardimci olurum diyordu
Aradım orayı 170 bin çekti. Pahalı geldi.
Murat bey ,her iki traktörde sıfırsa ve 45 serisine biraz daha indirim yaptırabilirse 45 olanı alsa daha iyi bence.Arkadaslar 5440 a motorun üstüne 85000 5445e 100000 istiyorlar.Arkadaş illa trakkulube sor bana bi don dedi.nedeniyle birlikte aciklarsaniz sevinirim.Bende bi kurtulayim şunun elinden
Murat bey ,her iki traktörde sıfırsa ve 45 serisine biraz daha indirim yaptırabilirse 45 olanı alsa daha iyi bence.
Takasa erkut verecek olan arkadaşınızmı ,erkutu yine 70 binmi sayıyor bayi
Ercan hocam 5435 te mekanik pompa.54xx 30 - 40 - 50 mekanik yakıt pompası var 54xx 35 - 45 - 55 crd motorlu ve crd olanlar tarlada normalleri çiftçilik işleri için tasarlandı biliyorum yanılmıyorsam.
mekanik olan kaporta güzel crd olan sistemi güzel![]()
Ben bayilerle muhatap degilim.arkadas koyde o alacak motoru.fiyatlar hakkinda hic bi bilgim yok.Ama ben arkadasa soylim 5430 un fiyatini sorsun.yanilmiyorsam forumda bi osmaniyeli bi arkadas vardi ordaki mf bayi uygun veriyor bana soyleyin yardimci olurum diyordu
5430 bakıyorum bende. 3635 takasa verecem. Bir fiyat ta benim için alabilir misiniz.
Bizimki geçen hafta 140 a verdim dedi elinde yok olsa alacaktımevet abi bizim burdaki bayi dierlerine göre uygun veriyor ama ben osmaniye merkezde deyilim ilçedeyim burdada mf bayisi varda bu nasıl fiyat verir bilemem
Mehmet abi ikiside sifir.suanda motora fiyat veren yok yil sonu ya direk ustune parayi soyluyorlar.eskisehir bayi 5440 100000 isterken ankara bayisi 85000 diyo.afyon bayisi ordan ben vereyim dio.bu gidisle 45te karar kilincak gibi
Merkezdekine sordum poçulu 170 dedi. İlçedekine sor bakalım 140 a verir mi 3635 kaça sayar. Ctesi fuara gideceğim. Alternatif case farmall 95c.abi burdaki bayiler dierlerinden biraz uygun veriyor istersen bi merkezdeki telefonla sor ilçedeki bayiye bende sorabilirim istersen
Erkut hangisi kaçlık