5 h 100 kullanan arkadaşlar ünlü tam otomatik 4 lü 13 inch pulluk aldım Eskişehir deyim pulluk vitesi olarak hangisinde kullanıyorsunuz yakıtı nadasta nedir yardımcı olursanız sevinirim
Benim 5 li otomatik pulluk var düz 1 ile sürüom dekara 2.5 litre yaktı
Biz landinin kardesini kullaniyoruz mccormick tmax 110 trakyada 4lu 14pulluk kosuyoruz duz 1le yapiyoruz surumu cekisinden memnunuz hayirlisi olsun simdiden
Dekar sizde 2500m2 olarak diyorsun sanırım
5 h 100 kullanan arkadaşlar ünlü tam otomatik 4 lü 13 inch pulluk aldım Eskişehir deyim pulluk vitesi olarak hangisinde kullanıyorsunuz yakıtı nadasta nedir yardımcı olursanız sevinirim
Takviye 3yavas degil gayet iyi biz pompayi sokturduk ayarlattik duz 1de 1500devirde rahat gidio
Yok 1000 metre kare
Kusura bakmazsaniz traktor kac model yeni mi aldiniz kac saatte
Topraktan toprağa hatta tarladan tarlaya değişir bence en uygun vitesi kendiniz bulmalısnız Ben genelde yavaş viteste pulluk ile çalışmayı tercih ediyorum. Motor ömrünü etkilediğini düşünüyorum.
Dekara ne kadar yakıyor sizin traktör acaba
Biz landinin kardesini kullaniyoruz mccormick tmax 110 trakyada 4lu 14pulluk kosuyoruz duz 1le yapiyoruz surumu cekisinden memnunuz hayirlisi olsun simdiden
Onur landiniyi yeni aldım ama 3085 fantom var 4 lü 13 inch tam otomatik pullukta 1,5 en baba toprakta 2 litre yaktırdım dediğin 2,5 litre yakıt anormal bence kardeşim
Onur abi haklı aynı traktör bendede var benimkide aynı yakıyor şu kadarını söyleyim 3085 fantomu çok ararsınız...