60 56 dan yine bir son dakika bir elektrik arızası!!!!


slm arkadaşlar yan köyden petrol alıp gelirken traktör önce stop etti daha sonra traktörün içi duman dolup kıvılcım çıkmaya başlayınca akü başlığını söktüm bana 100 tl gibi bi fiyata maal oldu daha kontak da değişecek
bu tür elektrik arızalar sürekli oluyor
acaba sadece bendemi yoksa sizin nh lerde de oluyor mu
 
55-46 alev aldıydı komple tesisat yenilettim
çözümü marşın oraya sigorta koyarak bulduk en ufak kısa devrede sigorta gidiyo o olmasa bikaç tesisat daha değiştirirdim şimdiye kadar
 
geçmiş olsun . çok tehlikeli bi durum. iyi bir elektrikçi ustasına komple elden geçirt bence. bizimde kablolar açıktaydı gerçirebildiğimiz yerleri hortum içinden geçirdik kabloları.
kabloları fare kemirme durumu da olabilir
 
Geçmiş olsun. Bir kaç kez kontak değiştirdik ama her hangi bir elektrik aksamında sorun cıkmadı Allah a çok şükür..
 

Bizim jd 65'in her sinyal ve elektrik bağlantısı için ayrı ayrı sigorta var. Geçenlerde tepe lambasının artı ve eksileri temas etti,her denemede sigorta attı. Sonunda arızayı teşhis edip sorunu giderdigimizde,sigorta atma problemi olmadı.
 

Benzer Konular


Son Gönderiler

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt