6120m fiyat?

Uyduyu takınca meraklısına bu fiyatlar tam uydu desenize, uydu olunca farklı bir işmi yapıyor ve uydu parasıda cabası? ayamı çıkıyor bu traktör yahu :ROFLMAO: yaptığı iş aynı.

Traktörlerin tarihine bakarsanız, ucuz kaliteli kullanışlı ama genel kullanıcı çiftçinin alabileceği traktörleri yapıp satan firmaların tarih yazdığını görürsünüz, tamam şimdiki markalarda bu tarihi başka şekil yazanlardan, ama satanlar bunlardan fazla kazanıcaksa bu işte bir yanlışlık vardır, genelde yanlışlık düzgün işlemeyen piyasalarda daha çok olur, bizim ülke çiftçiliği ve genel traktör kullanıcısı hala ucuz kaliteli traktör alabilir, traktörlerin piyasası aya çıkacaklara bakarak atlayıp zıplama yaptırılamaz, sonuç tarım sektörü için vahim olur, bu yüzden acilen ucuz kalteli ve kullanışlı traktör girişleri ülkeye kolaylaştırılmalı ve isteyen istediği markadan getirip satabilmeli, piyasa ülke tarım sektörünü olumsuz etkileyecek şekle girmemeli, en kolay yol en etkili ve en iyi yoldur.

Son düzenleme:
ben kısa olmasını avantaj olarak görüyorum. zaten kısa olmasını istemeyen 6140m almalı. sıra arasına sokulacaksa , silaj makinası işlerinde falan kısa olması avantaj olur diye düşünüyorum.

Arkasına 3.5 metre disk tilleri takınca fikriniz değişebilir.
Jd m serilerinin kabin içini güncellemesi gerek bence.Hala joystick bulunmuyor.5s de joysticke bütün özellikleri koymuşlar.Traktördeki bütün kontroller parmağının altında.

Arkasına 3.5 metre disk tilleri takınca fikriniz değişebilir.
Jd m serilerinin kabin içini güncellemesi gerek bence.Hala joystick bulunmuyor.5s de joysticke bütün özellikleri koymuşlar.Traktördeki bütün kontroller parmağının altında.
öne ağırlık uzatma falan gerekebilir haklısınız bazı aletlerde. ben pretik olur düşüncesi ile 120m i tercih etmiştim. sıra arası işleme, ilaçlama falan işlerde kullanırım diye.

170 180 bin euro ya 120m beygir 2.4 m dingil acikligina sahip kısa bir traktör alacağınıza gidin 150 bin euro ya çok rahat 6s145 alın daha ağır daha güçlü servisi daha iyi yedek parçası daha iyi bu john dereceleri anlamıyorum 120m de joistik yok kabin süspansiyon u opsiyanel ve inanılmaz yüksek fiyatlar geçen sene 5s den düşüktü fiyatları şimdi 6s parası istiyorlar neolduda altin oldular servisleri yok bir yedek parça 1 ayda gelmez. Bir yeri bozulsa kimse anlamaz. Güçlüler saglamlar ama o paralar etmez o paraya adam fendt alır. Biz 5s 125 aldık yani o zaman kur üzerinden orta paket 86bin euro falan gelmişti.6 ay önce şimdi olsun 100 bin euro oda eder aradaki farka bak o farka değecek bir şey göremiyorum gören varsa açıklasın.

170 180 bin euro ya 120m beygir 2.4 m dingil acikligina sahip kısa bir traktör alacağınıza gidin 150 bin euro ya çok rahat 6s145 alın daha ağır daha güçlü servisi daha iyi yedek parçası daha iyi bu john dereceleri anlamıyorum 120m de joistik yok kabin süspansiyon u opsiyanel ve inanılmaz yüksek fiyatlar geçen sene 5s den düşüktü fiyatları şimdi 6s parası istiyorlar neolduda altin oldular servisleri yok bir yedek parça 1 ayda gelmez. Bir yeri bozulsa kimse anlamaz. Güçlüler saglamlar ama o paralar etmez o paraya adam fendt alır. Biz 5s 125 aldık yani o zaman kur üzerinden orta paket 86bin euro falan gelmişti.6 ay önce şimdi olsun 100 bin euro oda eder aradaki farka bak o farka değecek bir şey göremiyorum gören varsa açıklasın.
5s 125e de tl bazında yaklaşık 2.6m fiyat aldık.

Sıfır traktör bulunmadığından , bayiler ellerindeki traktörü Max fiyata satmak istiyor, alıcılar ise max fiyata razı ve almak istiyor.
Suan piyasa allak bullak 86 bin Euro Massey 5712 , 5612 ( hatta 5455), NH tr6 120 5-6 yaşlarda traktörlere istiyorlar. Bahsettiğiniz zamanlarda (5 ay önce ) 6100m alan duymuştum 85 bin Euro ya.
Türkiye’de söyle bir durum da var Massey musterisi johndeere almaz , condereci de Massey almaz , bu yıllardan beri sure gelen bir durumdur :)

5s 125e de tl bazında yaklaşık 2.6m fiyat aldık.
Neoluyor bu piyasaya inanılmaz fiyatlar bir traktör fiyatı 6 ayda nasıl 2 katı artar.bayiler iyi şaşırıyor valla 1 traktörden en az 500 bin kazaniyorlar
Sıfır traktör bulunmadığından , bayiler ellerindeki traktörü Max fiyata satmak istiyor, alıcılar ise max fiyata razı ve almak istiyor.
Suan piyasa allak bullak 86 bin Euro Massey 5712 , 5612 ( hatta 5455), NH tr6 120 5-6 yaşlarda traktörlere istiyorlar. Bahsettiğiniz zamanlarda (5 ay önce ) 6100m alan duymuştum 85 bin Euro ya.
Türkiye’de söyle bir durum da var Massey musterisi johndeere almaz , condereci de Massey almaz , bu yıllardan beri sure gelen bir durumdur :)
Bende nh var mf var iyi bayi ve servisi sağlam olursa jd de alırım sağlam traktörler ama suda bir gerçek 160 170 bin euroda 120 beygir traktör vermem.
6120m le aynı fiyat her konudada daha üstün. Aynı sınıfta bile değiller. Gerçi 2.eldede devlet destekli kredi sorunu var. Şuanda gereksiz bir artış var bana kalırsa yazın mahsul fiyatlarına bağlı piyasanın ne olacağını hayırlısi olur inşallah.

Neoluyor bu piyasaya inanılmaz fiyatlar bir traktör fiyatı 6 ayda nasıl 2 katı artar.bayiler iyi şaşırıyor valla 1 traktörden en az 500 bin kazaniyorlar

Bende nh var mf var iyi bayi ve servisi sağlam olursa jd de alırım sağlam traktörler ama suda bir gerçek 160 170 bin euroda 120 beygir traktör vermem.
6120m le aynı fiyat her konudada daha üstün. Aynı sınıfta bile değiller. Gerçi 2.eldede devlet destekli kredi sorunu var. Şuanda gereksiz bir artış var bana kalırsa yazın mahsul fiyatlarına bağlı piyasanın ne olacağını hayırlısi olur inşallah.

son zamanda fiyat sormadım ama 2 ay önce bu massey fiyatına 6140M de rahatlıkla alınırdı. normalde %10-%15 euro fiyatından zam olmalı en fazla ama şu an daha fazla fiyatlar konusuluyor.

130 bin 140 bin Euro etmez diyoruz 6120M için ama liste fiyatı 2,058 milyon olan tr6 125s için bayi 3 milyon istiyor , ikinci eline ise 2.8milyon istiyor. Hadi gel de 6120 m , Massey 5s gibi traktörlere pahalı de. Yahu NH tr5 serisine bile 2 milyon istiyorlar. Galiba daha da böyle 3 sene gider

81B5238F-2D44-4AE4-8C97-5E51E13A2E74.jpeg

Kasım fiyat listesi. Bayiler %15-20ye kadar iskonto yapıyordu bu listeden. Sanırım şimdi yapmıyorlar. Eylülde 130 bin euroya 155m premium aldık kasımda teslim aldık.

Son düzenleme:

6s145 yeni verilen siparişlerde 4 milyon hocam şuan