6140m jonhdere ye dev tapan

Ynt: 6140m jonhdere ye dev tapan

paylaşım için teşekkürler. harika 2li olmuşlar. bence 3 mt den sonra katlanır olmasında fayda var. tabi yollarınız uygunsa ve çiftlik dışına gitmiyorsa sorun olmaz.

Güzel paylaşım. Ama benim şahsi görüşüm. Böyle traktörlere bu tarz ekipmanlar yakışmıyor. Daha avrupai tarzda ekipmanlar takmak lâzım...;)

Bu tapani genelikle tarla sikiştirmasimda ve tavsiyede kulaniriz pamuk ta misirda genelikle bizim burda kulaniliyor en az 2;3; sefer arazide kulaniriz

guzel olmus..bızde bunların şaşelısı var aynı boy tekerlıklı..tarla duzenlemede ve sıkıstırmada ıdeal..

güzel olmuş ama taşıması zor yolda tehlikeli aynısını bizim burda biri yaptırdı td 100 e yola cıkamıyorum dedi bende tarif ettim ufaktan bir proje cizdim 2 teker bir kanca ile yaptırdı yola cıkacagı zaman tekerleri takıyor ceki dmirinede kancayı takıyor arkada römor gbi peşinden geliyor.

guzel paylasım yol ayarı yol konumuyada katlamalı olsa sorunsuz her yere gıder Normalde cok genıs yolda sıkıntı yaratabilir...

hayırlı olsun

bu tapanın üretimini yapan firmanın işçilik ve teknoloji ile ilgili bibilgisi biraz zayıfmış bence
keşke almadan yada yaptırmadan önce biraz araştırsaymışsınız

Ş.Urfa bölgesinde herkeste vardır, içine suyu doldurdun mu daha güzel tesviye yapıyor, yalnız çekili kullanmak lazım tarlada.

yavuz bey düşünerek aldık yer müsaiit neden fazladan para üdiyelım

İşiniz ve Hayırlı olsun. Ancak karayolu dikkatli kullanın yoksa cezayı yiyersin. Size bir soru sormak isterim, 6140M traktörü kaç çift pulluk çekiyor ? ve 6125M modeli olan çift 5 ' li pulluk çeker mi ?
Saygılarımla.