6445 ile 90 lık erkut çekişme çankırı

Ynt: 6445 ile 90 lık erkut çekişme çankırı

ah kardeş o zinciri hiç bir yerde kıramamıştık neler çekti tırlar bile kıramamışdı bügün bunlar kırdı çok acıtık zincire valla

Biz o zincirlerle yavru köpekleri bağlıyoruz. Akıl işi mi yaptığınız Allah tan kimseye zarar gelmemiş.

muhtar inşaat bitmiş anlaşılan neyse pzt ben senin için bir iyilik düşündüm o kamera çeken kolların kürekle akşama kadar kolların bakalım akşam olunca tutacakmı ? :)

yahu taktınız zincire çok sağlam bir zincirdi o görenhayret etiyordu biz onla kepçeye beton mikzerlerini batınca çekiyorduk.. onlarda sizlergibi inçe bunlamı çekeçeğiz diyorlardı.gülerlerdi.. gitti zincirim..

şaban.muhtar link=topic=56086.msg603115#msg603115 date=1338676009' Alıntı:
yahu taktınız zincire çok sağlam bir zincirdi o görenhayret etiyordu biz onla kepçeye beton mikzerlerini batınca çekiyorduk.. onlarda sizlergibi inçe bunlamı çekeçeğiz diyorlardı.gülerlerdi.. gitti zincirim..
köyde ekşın var anlaşılan

mustafacığım ne yazdın anlayamadım. senden alıştım kamera çekmeye.pazartesi gel beklerim seni çok özledik beee

şaban.muhtar link=topic=56086.msg603117#msg603117 date=1338676464' Alıntı:
mustafacığım ne yazdın anlayamadım. senden alıştım kamera çekmeye.pazartesi gel beklerim seni çok özledik beee
kamera çekmeye bendenmi alıştın be Allahtan kork ceptelefonunda kimlerin gizli videoları var 5 senelik

İkiside aynı emsal traktörler. muhtarda çekişme işlerini seviyo. fakat iş kuralına uygun yapılıyor :D

berabere kalmışlar.asvalttao lsaydı çekişme daha net sonuçlar ortaya çıkabilirdi.bide usta o mf kaç hp ve kaç kg?