6LI DİSK Lİ PULLUK

MRB ARKADASLAR 6LI DİSKLİ PULLUK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 1SÖKMELİ ÇEKMEZ İSE 1 İNİ SÖKEBİLİRİZ TRAKTÖRÜMÜZ TÜMOSAN 7070 SİZCE DİSKLİ Mİ DAHA UYUMLU OLUR YOKSA NORMAL PULLUK MU?
fj97b.jpg

Ynt: 6LI DİSK Lİ PULLUK

disk pulluk al bence tarktörum ceker dıyorsan.Bir Disk pulluk Yapılan yere bak bırde normal pulluk atılan yere bak ınternette izle.

ben ikileme işi olmayacak hep tohum ekmek için kullanıcam ekipmanı ama kararsız kaldık iştekimi iyi diyor kimi hayır pulluk diyor

Fiat_Junior link=topic=59621.msg644534#msg644534 date=1351876833' Alıntı:
yazın ortası gunes var kör müsün ? Adam ılkbaharda veya sonbaharda mı suruyor ? ne cok bilen var yaaa bu sıtede...
üslubuna dikkat et pişman olma sonra ! güneşle kurağın ne alakası var baktığını görmüyosun galiba besbelli kumsal toprak işte. Hiç anlamıyosun bu işten belli .!!
YALNIZTÜRK_TR link=topic=59621.msg644535#msg644535 date=1351876880' Alıntı:
bizim araziler normal bıraz kumlu olan yerde var et toprakda normalide var
arkadaşım ben sana yardımcı olmak amaçlı yorumumu dile getirdim. tam olarak toprak yapınızı bilemiyoruz ama bizim Trakya ' da çevremizde diskli pulluk kullanan yok..

Cok alakası var.Ordakı otlardan belli.Kurak oldugu.Topragı sen gordun mude kurak olmadıgını savunuyorsun? Görmüş gibi ???Pişman etsene beni :))