7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

TrakKulüp Buluşmasına Katılacaklar

• Barış UZEL (araba)

Kullanılan: 0 0.0%
  • tavaslı_okan

• Tokmakcı

• rocky

• k_urt_03

• hacimmet (araba)

• KOPARANLI AHMET

• KamilAydın

• agusta80 (araba)

• karakule (Kubota 9540)

• m_koyuncu70

• ahmtkskr (araba)

• fatihcstle

• YUSUFTUYLUOGLU

• <<B.Özyurt>>

• Deliorman

• enderarslangiray

• omerfarukkoc

• SmhGwz

• Ercan AYKUŞ

• akrokral (araba)

• Akıncı_mehmet

• Göktürk-

• erdal_btn (araba)

• butun26

• faikyanıkgönül

• coyote26

• çalışkan54

• stulu

• ertac sahın

• bilal kuru (uçak)

• Cihan Özece (uçak)

• atila (araba)

• aslan 26

• Erman Hoca (araba-hacımmet)

• ekselans01 (uçak)

• ufukk

• Şadan Aysul

• dolcevita (araba-hacımmet)

• alipasalierkan

• samet19

• umutmalkoc

• Toplam: 51

• Kullanılan toplam oy
    212

Ynt: 7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

gün yaklaşıyor 13 14 kesin tarihmi hazırlıkları ona göre yapalım :)

massey277 link=topic=78472.msg940134#msg940134 date=1417092340' Alıntı:
14 unde olsun lütfennn :) . Sınavın biri kar yağışı yüzünden 13 e ertelendi
Aynı fakültedeyiz benimde 13üne sınav var 14üne almak imkanlar dahilindeyse yapsak iyi olur :)

Hava şartları ve iş planım uygun olursa gelmeyi istiyorum 13 aralıkta olursa , İstanbul - Trakya hattından gelecek olanlar varsa , hızlı tren ile gelmeyi düşünüyorum.
Birlikte hareket edebiliriz.

Cogunluk 13 u istiyor.
Sinavi olanlar o tarihe rapor alsinlar :D
Tam tarih belirlense iyi olur.bilet vs acisindan.
Umut abi bizim koyde bi garajda unutulmus zetor var.14 saatte.adam satacak.gel bak istersen ;D

Bence de tarih işini kesinlestirelim artik :) tren konusunda sanırım berkle ufuk abi yazmış ama çok kalabalık oluyoruz bir de erken saatte astide toplaniyoruz trenle gelmeniz o açıdan sıkıntılı olabilir bence otobüsle gelseniz daha rahat olabilir.

Arkadaşlar, isterseniz artık tarihi netleştirelim. Herkesin gelmesi gönlümüzden geçen fakat çoğunluğu da dikkate almalıyız, herkese uyacak bir tarih bulmak biraz zor. Herkes işlerinin önemine göre bir düzenleme yapacak şayet erteleme imkanı var ise gelecek, doyumsuz muhabbete katılacak. :) Gördüğüm kadarıyla 13 Aralık Cumartesi gününü isteyenler daha fazla. Kesin tarihimiz bu olsun o zaman. Ne kadar erken belirlersek herkes planını şimdiden ayarlayabilir.

Buluşmayla ilgili bir kaç hatırlatma yapayım. Gelenler en geç 9:30 ' da Ankara ' da olacak şekilde ayarlama yaparlarsa iyi olur. Çünkü bir an önce gelenleri karşılayıp ve buluşma yerine geçelim ki muhabbete fazlaca zaman kalsın. Çoğunluk otobüsle geldiği için genelde buluşma yerimiz AŞTİ oluyor.

Ayrıca listemizi de oluşturalım. Katılacak arkadaşlar, hangi vasıta ile geleceklerini de belirterek buraya yazarlarsa memnun olurum.

Mustaf-a link=topic=78472.msg940559#msg940559 date=1417209004' Alıntı:
Arkadaşlar, isterseniz artık tarihi netleştirelim. Herkesin gelmesi gönlümüzden geçen fakat çoğunluğu da dikkate almalıyız, herkese uyacak bir tarih bulmak biraz zor. Herkes işlerinin önemine göre bir düzenleme yapacak şayet erteleme imkanı var ise gelecek, doyumsuz muhabbete katılacak. :) Gördüğüm kadarıyla 13 Aralık Cumartesi gününü isteyenler daha fazla. Kesin tarihimiz bu olsun o zaman. Ne kadar erken belirlersek herkes planını şimdiden ayarlayabilir.

Buluşmayla ilgili bir kaç hatırlatma yapayım. Gelenler en geç 9:30 ' da Ankara ' da olacak şekilde ayarlama yaparlarsa iyi olur. Çünkü bir an önce gelenleri karşılayıp ve buluşma yerine geçelim ki muhabbete fazlaca zaman kalsın. Çoğunluk otobüsle geldiği için genelde buluşma yerimiz AŞTİ oluyor.

Ayrıca listemizi de oluşturalım. Katılacak arkadaşlar, hangi vasıta ile geleceklerini de belirterek buraya yazarlarsa memnun olurum.
Aynen öyle abi. Ben Bilecikten nasip olursa bir arkadaşımı ortamımıza davet etmek istiyorum. Eğer İbrahim de kabul ederse Bilecikten 3 kişi geliriz diye tahmin ediyorum.

doganbey1 link=topic=78472.msg940561#msg940561 date=1417209192' Alıntı:
Aynen öyle abi. Ben Bilecikten nasip olursa bir arkadaşımı ortamımıza davet etmek istiyorum. Eğer İbrahim de kabul ederse Bilecikten 3 kişi geliriz diye tahmin ediyorum.

İnşallah bekliyoruz.

bende kesin geliyorum belki yanımda bir yada 2 kişi olabilir onlar denizliden ben afyondan bineceğim... belli olmaz belki araba ile gelebiliriz... benim gelmem şuan kesin....

Arkadaşlar bu gün Bereket Tv kanalından Malik KAMBUR kardeşimizle görüştüm buluşmaya çekim için bir ekip gönderecekler,çekim için kendisi gelmek istiyordu ama otarihlerde İranda olacakmış galiba.
Bu yıl katılım geniş olacak gibi bu ortamı ve trakkulup muhabbetlerini ekranlara taşırız inşAllah.

Ben kendi aracımla katılmayı düşünüyorum hava mihalefeti olmassa tabiki,güzergah Aksaray-Cihanbeyli-Ankara bu istikamette yocu alabilirim.

tavaslı_okan link=topic=78472.msg940565#msg940565 date=1417209572' Alıntı:
bende kesin geliyorum belki yanımda bir yada 2 kişi olabilir onlar denizliden ben afyondan bineceğim... belli olmaz belki araba ile gelebiliriz... benim gelmem şuan kesin....

Bekliyoruz.

hacimmet link=topic=78472.msg940568#msg940568 date=1417209773' Alıntı:
Arkadaşlar bu gün Bereket Tv kanalından Malik KAMBUR kardeşimizle görüştüm buluşmaya çekim için bir ekip gönderecekler,çekim için kendisi gelmek istiyordu ama otarihlerde İranda olacakmış galiba.
Bu yıl katılım geniş olacak gibi bu ortamı ve trakkulup muhabbetlerini ekranlara taşırız inşAllah.

Ben kendi aracımla katılmayı düşünüyorum hava mihalefeti olmassa tabiki,güzergah Aksaray-Cihanbeyli-Ankara bu istikamette yocu alabilirim.

Görüştüğün için sağol Mehmet abi. İnşallah güzel olacak.