7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

TrakKulüp Buluşmasına Katılacaklar

• Barış UZEL (araba)

Kullanılan: 0 0.0%
  • tavaslı_okan

• Tokmakcı

• rocky

• k_urt_03

• hacimmet (araba)

• KOPARANLI AHMET

• KamilAydın

• agusta80 (araba)

• karakule (Kubota 9540)

• m_koyuncu70

• ahmtkskr (araba)

• fatihcstle

• YUSUFTUYLUOGLU

• <<B.Özyurt>>

• Deliorman

• enderarslangiray

• omerfarukkoc

• SmhGwz

• Ercan AYKUŞ

• akrokral (araba)

• Akıncı_mehmet

• Göktürk-

• erdal_btn (araba)

• butun26

• faikyanıkgönül

• coyote26

• çalışkan54

• stulu

• ertac sahın

• bilal kuru (uçak)

• Cihan Özece (uçak)

• atila (araba)

• aslan 26

• Erman Hoca (araba-hacımmet)

• ekselans01 (uçak)

• ufukk

• Şadan Aysul

• dolcevita (araba-hacımmet)

• alipasalierkan

• samet19

• umutmalkoc

• Toplam: 51

• Kullanılan toplam oy
    212

Ynt: 7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=78472.msg944743#msg944743 date=1418227740' Alıntı:
erzurumdan gelenler gelmeyecekmi.. yol tarifi lütfen :)

bu arada umut Özkan ve kadir36 gelemiyorlar..
ben ve bir arkadaşım gelecez..
gelişmelerden haber veririm..
Emmi; Konya yolu 55.km (Ankara-Konya İstikameti) köye gelince köy konağına yanaş, konak açıksa sobayı yak, çay suyunu koy.

Bu arada; kadir36 ve Umut Özkan ı listeden çıkarttım.

nailyetek link=topic=78472.msg944758#msg944758 date=1418228961' Alıntı:
Emmi; Konya yolu 55.km (Ankara-Konya İstikameti) köye gelince köy konağına yanaş, konak açıksa sobayı yak, çay suyunu koy.
Sağol yani haci.. :)

'İki karpuz 1 koltuğa sığmaz' diyorum. Erkunt yakıt testi veya trakkulup buluşması bunlardan birini seçmek lazım şahsen erkunt yakıt testini görmesemde olur diyorum. Günler kısa vakit dar...

Emeğin için teşekkürler Gökhan abi.
Demek olumlu yanıt vermediler. Bırakalım vermesinler o zaman. Şimdi biz onların peşinde koşuyoruz teklif istiyoruz ama inşallah gün gelecek onlar tanıtım için koşuşturacak.Varsın olmasın erkunt massey vs vs bizim için önemli olan birliktelik. Nail abininde dediği gibi hem zamanımızı kısaltır hem olayın asıl amacını şaşırtır. Bir nevi erkuntun ekmeğine bal süreriz. Madem ki yapacakalar bizim için yapılsın. Getiren getirsin getirmeyen kendi bilir.
5435 İ en son ali kullanırsa o bize yeterde artar bile :D Bence...:)

Traktör , TV , arkadaşlık kısaca buluşmanın birçok parametresi şimdiden hazır :)
Erkunt denemek isteriz güzel olur , lakin orada belli bir kalabalık olacaktır , oraya takılıp geç kalmayalım?
Ankaralı arkadaşlar daha iyi bilecektir.

Fikirleri almaya devam edelim.
Bu arada koyde 5435 kullanilacak.ama arka planda olacak.sebebini bazi arkadaslar biliyor.bilmeyenlerede orada aciklayacam.
Bulismada john deere 5085 M de olacak.denemk icin ve video,resim icin bize eslik edecek

Gökhan ÖZKAN link=topic=78472.msg944815#msg944815 date=1418236214' Alıntı:
Bu arada koyde 5435 kullanilacak.ama arka planda olacak.sebebini bazi arkadaslar biliyor.bilmeyenlerede orada aciklayacam.
Bulismada john deere 5085 M de olacak.denemk icin ve video,resim icin bize eslik edecek
5435 neden arka planda olacak abi :S 5 tonluk demiri mi esirgiyosun bizden :D

Gökhan ÖZKAN link=topic=78472.msg944815#msg944815 date=1418236214' Alıntı:
Abi benim gelmem kesin olmadigindan konuyu devamli takip ettim fakat mudahil olamadim belki umdugu olursa katilmak istiyorum (tabi kabul ederseniz) şahsi fikrim erkunt isi yaş iş hem kis ayi olmasi hemde arada mesafe olmasi sikinti ayrica erkunt kendi kaybeder(ve diger firmalar)

Yemek parasını bölüşelimden sonra 2.teklifim:
Kim kimdir?Birbirimizi nasıl tanıyacağız?Bu iş öyle kırmızı karanfille olmaz :) Ben ancak 10 arkadaşımızı tanıyorum mesela.Tanışmak istediğim birçok arkadaş var. var.Yaka kartı için çok geç.Başka çözüm?

Göktürk- link=topic=78472.msg944823#msg944823 date=1418237933' Alıntı:
Yemek parasını bölüşelimden sonra 2.teklifim:
Kim kimdir?Birbirimizi nasıl tanıyacağız?Bu iş öyle kırmızı karanfille olmaz :) Ben ancak 10 arkadaşımızı tanıyorum mesela.Tanışmak istediğim birçok arkadaş var. var.Yaka kartı için çok geç.Başka çözüm?
abi haklısın valla.. bende kaç gündür onu düşünüyorum. .
herkez bir küçük kağıda ismini yazıp yakaya Ataş takarak. tanınsa ..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=78472.msg944824#msg944824 date=1418238157' Alıntı:
abi haklısın valla.. bende kaç gündür onu düşünüyorum. .
herkez bir küçük kağıda ismini yazıp yakaya Ataş takarak. tanınsa ..
Sen deutz yazsan yeter abi :D

Gökhan ÖZKAN link=topic=78472.msg944730#msg944730 date=1418226297' Alıntı:
Arkadaþlar Selam;

Buluþma için john deere ,deutz, vs bayilerden traktör istedim.Bu süpriz olacaktý ama olmadý.Bu çaðrýma olumlu yanýtý Ankara John Deere bayisi Yurttaþlar dan alabildim.Daha sonra erkunt fabrikasý ile iletiþime geçtim.Fabrika þu þekilde bi öneride bulundu;
Cumartesi günü sabah 10:00 da Erkunt 105 e nin noter huzurunda yakýt testi olacakmýþ.Bu teste bizide davet ettiler.Testi hem gözlerimizle görme fýrsatý hemde testten sonra traktörü kullanma þansýmýz olacak.Testin yapýlacvaðý yer sincan organize sanayi karþýsý.
Eskiþehir yoýlundan gelecek arkadaþar Ümitköy kavþaðýndan sincana doðru gelecek.
Ýstanbul yolundan gelecek arkadaþlar direk o yolu takip edebilirler.Ulaþýma sonra bi þekilde karar veririz

Bereket Tv buluþmamýza iþtirak edecek.Zaten Bereket Tv nin de Trakkulupun de amacý çiftçilere hizmet.Erkunt organizasyonuna katýlýrsak orayada gelecekler.Katýlmazsak bizim gibi direk köye gidecekler.Görüþlerinizi alalým.Erkunta haber vermemiz lazým ve akabinde bereket tv ye.
Güzel düşünmüşsün bilader ama Erkunt programı yapılan buluşma organizasyonunu bozar bu yıl özellikle geniş katılım olacak buradaki asıl amaç aktif üyelerin yüz yüze tanışıp kaynaşmaları,muhabbet etmeleri olacaktır.Beteket tv ninde bize tanıdığı güzel fırsatı Erkunt reklamına çevirmeyelim bence.
Konuyu buluşma noktalarını saatlerini organizasyonun seyrini netleştirin biran önce ona göre herkez ayarlamasını yapsın.

Yaka kartı düşünülüyorsa nick ve isim soy ısım seklınde lıstesını yapalım ben yarın halledeyım kartları güzel bir düşünce aslında....

Selamlaşırken nicki ile tanışınca zaten aklında kalıyor buluşma yerinde dahada birebir konuşuyon sıkıntı yok yani :)

Son durum ne? buluşmaya kadar iş kalmasın diye; 40 km gidip 5 ton küspeyi yaba ile sardım ve 40 km geldim 3 saat içinde :) Çatlıyacaz arkadaş.