7. TRAKKULÜP BULUŞMA FOTOĞRAFLARI ve VİDEOLARI

[size=10pt]Merhabalar sayın arkadaşlarım :)

Dün gerkçeleşen 7. Geleneksel Trakkulüp buluşmasına ilk kez katıldım. Öncelikle ev sahibi Gökhan abiye ve tüm Ankaralı üye arkadaşlara, bereket tv ' ye ve uzak yakın demenden katılan tüm üye arkadaşlara çok teşekkür ederim. Burda yazıştığımız bazı arkadaşlarla da şahsen tanışma fırsatımız oldu, geçen sene bazı arkadaşlarla gezi sayesinde tanışmıştım sayı biraz daha yükseldi :)

Günlerdir kızdırdığım düelloya davet ettiğim saygıdeğer abilerimden biri olan Yusuf abime çok teşekkür ederim o kadar yolu bana inat geldiği için Allah her daim yolunu açık etsin abi :)

Soğuk ve çamur sadece tarlaya gitmemize engel oldu ama buluşmamıza ve sıcak muhabbetimize engel olamadı noo-*-s

Orda aklımda kalan anılar...

Yusuf emminin nagivasyon onu biraz gezdirmiş :D yolda gidiyorken nagivasyon uyandı bize geri dön dedi yoksa daha gidecektik dedi zaten ora yıkıldık ;D ;D ;D

Bereket tvye bir üyemiz konuşurken takılınca Yusuf abinin petlas de geçer anı ;D

Ellerinden öperim Şükrü amcanın konuşmaya 3 kez baştan başlaması ve dediği yine istop etti ;D ;D ;D

Dileğim o ki günün uzun olduğu havaların iyi olduğu günlerde geniş katılımların olacağı günlerde buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın... ;)

NOT: TVde kayıt özelliği var o çekimi kaydedip buraya atmaya çalışacağım ok-*-s
[/size]

Ynt: 7. TRAKKULÜP BULUŞMA FOTOĞRAFLARI ve VİDEOLARI

Fotoğraflar için eline sağlık Ercan,çok güzel özel bir buluşma oldu ilk defa Türkiyenin bütün bölgelerinden katılan arkadaşlarımız oldu emeği geçen herkeze çok teşekkürler.

hacimmet link=topic=79803.msg945906#msg945906 date=1418579304' Alıntı:
Fotoğraflar için eline sağlık Ercan,çok güzel özel bir buluşma oldu ilk defa Türkiyenin bütün bölgelerinden katılan arkadaşlarımız oldu emeği geçen herkeze çok teşekkürler.
Eyw. Hacı abi ok-*-s
Gerçekten güzel bir buluşma oldu kalabalıktık yeni geleneksel buluşmalara ulaşmak dileklerimizle..

'Dileğim o ki günün uzun olduğu havaların iyi olduğu günlerde geniş katılımların olacağı günlerde buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın... ';)

demişsin.

Evet İnşallah öyle bir günde buluşmak dileğiyle.

UÖZKAN.77 link=topic=79803.msg946315#msg946315 date=1418665331' Alıntı:
eline sağlık Ercan..

Bereket ' e ne zaman çıkcak bu program..
Saol Umut abi *098*-
Bereket tvde çıkacağı zaman muhakkak iyi duyacağımız kesin kaç kişi takipte sen say :D

UÖZKAN.77 link=topic=79803.msg946336#msg946336 date=1418666554' Alıntı:
hepimiz birden kaçırmayalım sonra bak senden bilirim :)

Ben zaten kayıt yapacam nasip olursa buraya da yüklerim :)

ALANYALI07 link=topic=79803.msg946411#msg946411 date=1418675640' Alıntı:
eline kamerana saglik abi bole fotolara baktikca uzüluyorum gelemedim diye : ' (

Teşekkür ederim benim bu ilk buluşmam inş. diğerleride nasip olur....

Hacı Mehmet COŞKUN link=topic=79803.msg946482#msg946482 date=1418715883' Alıntı:
güzel fotolar için teşekkürler ,Ercan bey.

Saol Hacı Mehmet abi ok-*-s

eline sağlık ercan ..
emin ol hepiniz çok değerlisiniz..
gelemeyen ve gelmeyen o şansı kaçıran
diğer arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

ekselans01 link=topic=79803.msg946563#msg946563 date=1418730764' Alıntı:
teşekkürler. eline sağlık ercan.
Eyw. abi saolsın *098*-

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=79803.msg946564#msg946564 date=1418732061' Alıntı:
eline sağlık ercan ..
emin ol hepiniz çok değerlisiniz..
gelemeyen ve gelmeyen o şansı kaçıran
diğer arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

Saol Yusuf emmim eyw. ok-*-s
Çok teşekkür ederim hem kendi adıma hem de diğer üyeler adına.. *098*-
Gelemeyen ve gelmeyenlere ise diğer buluşmalarda buluşmak ümidimizle...