8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

Ynt: 8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=86361.msg1034690#msg1034690 date=1447445618' Alıntı:
söz erzurumda kayak dolu bir buluşma yapacaz
hemde en iyisinden ..
Palandokenin en güzel zamanında kayak hocası lazım abi nasıl yapacaz? :)
Senin geleceğin yok bari ben geleyim :D

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=86361.msg1034754#msg1034754 date=1447452284' Alıntı:
kubilay07
kayak hocasımı... ben buradayken hemde ayıptır ayıp.. :)
gelirken şu @Ercan AYKUŞ ' u getir başını kâra saplayam..

Seni kastettik daa :) Namın yürümüş duyduk neyse konuyu dağıtmayalım geleneksel de detaylandiralim bu işi yazın gidemiyom bari kış tatili yapak :)

Yol üstü alır gelirim onu :)

nailyetek link=topic=86361.msg1034369#msg1034369 date=1447364884' Alıntı:
Mali durumda düzelme olmazsa bu sene benim katılma durumu gibi imkansız gibi, çıkmayan candan ümit kesilmezmiş yinede umutluyum. Listeye yazmayın şimdilik .
Sen yoksan bizde yokuz abi, buluşmaların simgelerinden birisin :)

Arkadaşlar, sitemize giremeyen ve bu buluşmadan haberi olmayan arkadaşlarımıza imkan varsa bildirelim. Pazar gününe kadar kesin geleceklerin listesini belirleyeceğiz. Ayrıca bazı arkadaşlarımız mesajlarında kesin geleceklerine dair bir ifade kullanmamış. Bunları listeye eklemedim, listede ismi olmayanlar kesin bir şekilde geleceklerini tekrar yazarsa sevinirim. Pazar gününden sonra listeye ekleme ve çıkarma yapma imkanı azalabilir, bilginize.

Listemizin son hali aşağıdadır. Gelecek olup da listede ismi olmayan veya kesin gelmeyecek olup da listede ismi olan bildirsin.

Buluşmaya Kesin Katılacaklar Listesi

1. Mustaf-a
2. hacimmet
3. YUSUFTUYLUOGLU
4. Tokmakcı
5. ahmtkskr
6. coyote26
7. fatihcastle
8. emrebaba01
9. m_koyuncu70
10. kubilay07
11. kursatkesikbas
12. volkanuzel
13. Ercan AYKUŞ
14. ufukk
15. Barış UZEL
16. Mehmet CÖMERT
17. İsmail Pelit
18. mehmet akkurt
19. omeryucel
20. nailyetek
21. Gökhan ÖZKAN
22. KamilAydın
23. Ağır Abi
24. Çağrı
25. bilal tıraşçı
26. omerfarukkoc
27. umutmalkoc

Bu listenin dışında bir konuya daha değinmek istiyorum. Buluşmaya gelip de otelde kalmayacak olanlar da olabilir. Yakından gelenler, evi yakın olanlar veya günü birlik gelecek olanlar. Bu arkadaşların da özellikle durumlarını belirtmelerini rica edeceğim.

Listede adı yazılı arkadaşlar buluşmaya arabayla gideceğim yol üstünde olanlar beraber gidebiliriz...

Gecen yil ilk defa katilacaktim ama son anda gelisen olumsuz durumdan dolayi katilamamistim. Bu sene katilmak isterim.

Bende cok isterdim gelmeyi hep uzak kaliyorum mekanlar hep uzak oluyor kis geliyor birazda maddi sikinti olabilir ondanda cekiniyorum. Yokmu hic aranizda eyyyyy ahali TOKAT ve yakin cevresinden kimse :) benide goturun :) gez dunyayi gor konya yi..

Ağalar beyler manisadan geçmeyi düşünüp şu emre kardesini almak isteyen varmı yaren olarak.

Gelmek isterim ama nasıl gidecegimde kalıyorum işte

Mustafa Abi bnm konyada yakın arkadaşım var cumartesi akşamı ona misafir olcam.Beni günübirlik yazabilirmisin.

Mustafa abi ben konyada okuyorum burda kalırım beni günübirlik yaz. Konyadan geçecek olan boş yeri olan varsa benide alsın.