8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

Ynt: 8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

İsim bildiren arkadaşlarımız Cumartesi günü yapılacak olan buluşmaya katılabilirler, bunda kontenjan veya sınır yok. Herkes gelebilir, tabiki burada yazmak şartıyla. Fakat Cumartesi akşamı otelde kalmak için kontenjanımız vardı ve o şuan dolu. Eğer buluşma zamanına kadar birileri otelde kalmaktan vazgeçerse isim yazdıran sıradaki ilk kişi kontenjana dahil edilecektir. Bunun dışında otel masrafı limitlerimizi zorlamazsa kontanjanın üstüne de çıkabiliriz. Herşey bu hafta içinde belli olacak.

Mustaf-a link=topic=86361.msg1037974#msg1037974 date=1448312956' Alıntı:

Mustafa reis, bi konferans salonu yada herkese seslenilebilecek bir toplantı odası ayarlayabilme şansımız olur mu? Tüm üyeler ordayken, şöyle herkesin birbirine kısa süreli de olsa içinden geçenleri söyleyebileceği bir yer, bir ortam mesela.

valla bende gelmeyi düşünüyordum köydeydim kaçırmışım konuyu halen gelmek isterim ama Ankara ' dan Gidecek araba varmı otobüs felan uğraşmak istemiyorum :( otel parası neysede otobüsle yolculuğu hiç sevmiyorum ...

sebazios link=topic=86361.msg1037977#msg1037977 date=1448313378' Alıntı:
Mustafa reis, bi konferans salonu yada herkese seslenilebilecek bir toplantı odası ayarlayabilme şansımız olur mu? Tüm üyeler ordayken, şöyle herkesin birbirine kısa süreli de olsa içinden geçenleri söyleyebileceği bir yer, bir ortam mesela.

Plazasal şeyler bunlar Yılmaz abi ama konferans salonu varsa konunun adını '8.Trakkulup Zirvesi'olarak değiştirelim takım elbise ilk şart olmalı tabi.:)

kubilay07 link=topic=86361.msg1037996#msg1037996 date=1448314577' Alıntı:
Plazasal şeyler bunlar Yılmaz abi ama konferans salonu varsa konunun adını '8.Trakkulup Zirvesi'olarak değiştirelim takım elbise ilk şart olmalı tabi.:)

Reizden bi açılış konuşması almadan olmaz.

sebazios link=topic=86361.msg1037997#msg1037997 date=1448314694' Alıntı:
Reizden bi açılış konuşması almadan olmaz.

O yokmu zaten planda ? :)
Günün anlam ve önemini belirten bir açılış konuşması olmalı olmalıdır.:)

Hususi olarak konferans salonu ayarlamak için hem geç oldu, hem de planı ve bütçeyi ona göre ayarlamadık. Ama herkese hitap edebilecek bir ortam ayarlanabilir mi, bilmiyorum. Hacı Mehmet Abi bilecek. Bence öyle bir ortam köy yerinde olmaz, çünkü nereden baksanız 75 kişi gelecek.

Eğer bu buluşmayı güzel bir şekilde neticelendirirsek bundan sonrakiler için tamamen farklı bir format önereceğim. Öncelikle buluşma için kış ayları yerine ilkbahar aylarını tercih etmek gibi. Hem işler çok başlamıyor hem de havalar dışarda durmaya müsait. Şuan kış değil de ilkbaharda bu organizasyonu yapsaydık daha neler neler planlardık.

Buluşmaları konferans, toplantı gibi yapmak bana çok cazip gelmiyor. Derseniz ki daha güzel olur, daha şekil olur, lafım yok ama samimi olmaz. Bir salon tutup orada toplanmak demek köyden uzaklaşıp şehirde buluşmak demek.

Herkesin birbirine içinden geçenleri söyleyebileceği derken kavga çıkmasın Yılmaz abi....:D Ona göre iyi düşünmek gerek...:D

alipasalierkan link=topic=86361.msg1038014#msg1038014 date=1448316979' Alıntı:
Herkesin birbirine içinden geçenleri söyleyebileceği derken kavga çıkmasın Yılmaz abi....:D Ona göre iyi düşünmek gerek...:D
ercana ağımıza geleni söyleyelim..

Hacımmet in garaj var, bizzat gittim gördüm :D akustik falan fena değildi.

nailyetek link=topic=86361.msg1038033#msg1038033 date=1448320137' Alıntı:
Hacımmet in garaj var, bizzat gittim gördüm :D akustik falan fena değildi.
Ne olacak yeter abi konuşmacılarıda hacimmet abi kepceyle yukarı kaldırır konuşması bitince döker :D

volkanuzel link=topic=86361.msg1038039#msg1038039 date=1448321030' Alıntı:
Ne olacak yeter abi konuşmacılarıda hacimmet abi kepceyle yukarı kaldırır konuşması bitince döker :D
Eleme bantı duruyomuş, iyi platform olur :D senin fikirde fena değil, baktık konuşma iyi değil....:D

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=86361.msg1038031#msg1038031 date=1448319862' Alıntı:
ercana ağımıza geleni söyleyelim..

Ben ne ettim yine la bu kez kimse seni elimden alamaz yiyecem seni :)
volkanuzel link=topic=86361.msg1038039#msg1038039 date=1448321030' Alıntı:

İndir abi bunu :)
nailyetek link=topic=86361.msg1038041#msg1038041 date=1448321155' Alıntı:
Eleme bantı duruyomuş, iyi platform olur :D senin fikirde fena değil, baktık konuşma iyi değil....:D

Banttan düşene kadar ne konuştun konuştun sonrası yok :(

Arkadaşlar, listemizde ismi bulunan herkesle görüştüm. Bazıları otelde kalacağını, bazıları kalmayacağını söyledi. Buna göre iki liste hazırladım.

1. Cumartesi günü, günübirlik veya konaklamalı olarak buluşmaya katılacak herkes:

Mustaf-a
hacimmet
hacimmet ' in arkadaşı
kursatkesikbas
dagistannn
cem.ispir
İsmail Pelit
omerfarukkoc
YUSUFTUYLUOGLU
YUSUFTUYLUOGLU ' nun arkadaşı
ahmtkskr
ahmtkskr ' in arkadaşı
coyote26
ASARCIKLI
Hakan Kavas
coyote26 ' nın arkadaşı
nailyetek
fatihcastle
fatihcastle ' nin arkadaşı
larende7040
m_koyuncu70
m_koyuncu70 ' nın arkadaşı
kubilay07
BOZKURT07
Tokmakcı
bilal tıraşçı
ufukk
umutmalkoc
<<B.Özyurt>>
alipasalierkan
Barış UZEL
Çağrı
volkanuzel
Gökhan ÖZKAN
Şaban Özdemir
mehmet akkurt
mehmet akkurt ' un arkadaşı
azam
azam ' ın arkadaşı
KamilAydın
Mehmet CÖMERT
KOPARANLI AHMET
KOPARANLI AHMET ' in arkadaşı
enderarslangiray
Ercan AYKUŞ
Ağır Abi
Ali Cebeci
ali şen
tavaslı_okan
Ahmet ARSLAN '
agusta80
doganbey1
emrebaba01
akmaci
masseyferguson_6460
Koc_06
ertac sahin
omeryucel
kkuzeyy
kkuzeyy ' in arkadaşı
samsunbafra
samsunbafra ' nın arkadaşı
Fatih_RSLN
ArAnAnAdAm
ArAnAnAdAm ' ın arkadaşlı
sebazios
akrokral
Ali Samancı

2. Cumartesi akşamı otelde kalacaklar yani sadece konaklamalılar:

Mustaf-a
hacimmet
hacimmet ' in arkadaşı
kursatkesikbas
YUSUFTUYLUOGLU
YUSUFTUYLUOGLU ' nun arkadaşı
coyote26
ASARCIKLI
Hakan Kavas
coyote26 ' nın arkadaşı
nailyetek
fatihcastle
fatihcastle ' nin arkadaşı
larende7040
m_koyuncu70
m_koyuncu70 ' nın arkadaşı
kubilay07
BOZKURT07
Tokmakcı
bilal tıraşçı
ufukk
umutmalkoc
<<B.Özyurt>>
alipasalierkan
Barış UZEL
Çağrı
volkanuzel
Gökhan ÖZKAN
Şaban Özdemir
mehmet akkurt
mehmet akkurt ' un arkadaşı
azam
azam ' ın arkadaşı
KamilAydın
Mehmet CÖMERT
enderarslangiray
Ercan AYKUŞ
Ağır Abi
Ali Cebeci
ali şen
tavaslı_okan
Ahmet ARSLAN '
doganbey1
emrebaba01
akmaci
Koc_06
ertac sahin
omeryucel
kkuzeyy
kkuzeyy ' in arkadaşı
samsunbafra
samsunbafra ' nın arkadaşı
Fatih_RSLN
ArAnAnAdAm
ArAnAnAdAm ' ın arkadaşlı
sebazios
Ali Samancı
Konaklamalı listesi normalde dolmuştu, fakat listedeki bazı arkadaşlar günübirlik geleceğini söylediği için listeden çıkarıldı ve yerine sonradan isim yazdıranlar sırayla yazıldı. Şuan otel listemiz tekrardan dolmuştur. Eğer birileri listeden çıkarsa isim yazdıranlar sırayla listeye eklenecektir. Bu yüzden katılmayı düşünenler bir an önce isimlerini bildirsinler ki sıraya koyalım.

Yukarıdaki listelerde isminizin yazıp yazmadığını kontrol ediniz. Bir yanlışlık varsa bana bildiriniz.