8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

Ynt: 8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

mustafa68 link=topic=86361.msg1038820#msg1038820 date=1448556993' Alıntı:
arkadaşlarla tanışmak için oradayım selamlar
a.selam, biz gidebilirsek bekleriz, hemde memnun oluruz.
Avşar Beyi link=topic=86361.msg1039190#msg1039190 date=1448644019' Alıntı:
Hava sartlari izin verirse bende gelmek isterim malum kar geldimi zor olur
Memnun oluruz,

Buluşma tarihine yaklaşıyoruz , yavaş yavaş hava tahminleri öünümüzdeki hafta kesinleşmeye başlar.
Malum kış şartları , birçoğumuz uzun güzergahlardan gelecek , inşallahideal yol koşulları olur hepimiz için.

ufukk link=topic=86361.msg1039808#msg1039808 date=1448744147' Alıntı:
Buluşma tarihine yaklaşıyoruz , yavaş yavaş hava tahminleri öünümüzdeki hafta kesinleşmeye başlar.
Malum kış şartları , birçoğumuz uzun güzergahlardan gelecek , inşallahideal yol koşulları olur hepimiz için.
Biz antremanlıyız Ufuk Hocam, şu iş Aksaray yerine Traktör Arenada olaydı tadından yenmezdi.

nailyetek link=topic=86361.msg1039814#msg1039814 date=1448744691' Alıntı:
Biz antremanlıyız Ufuk Hocam, şu iş Aksaray yerine Traktör Arenada olaydı tadından yenmezdi.
Nail abi,
Bizim ekibe o pist dayanmazdı , hepimiz birer defa denesek zaten ömrünü tamamlardı , sonra gider ödül traktörü ile bu pistte tur atacağız , deneyeceğiz derdik :)

ufukk link=topic=86361.msg1039835#msg1039835 date=1448746545' Alıntı:
Nail abi,
Bizim ekibe o pist dayanmazdı , hepimiz birer defa denesek zaten ömrünü tamamlardı , sonra gider ödül traktörü ile bu pistte tur atacağız , deneyeceğiz derdik :)

Çekimler bitmiş olsaydı pisti heba etme zevkini kimseye bırakmazdık Ufuk abi :)

ankaradan gidecek arkadaşlar birlikte bir plan yapsak iyi olmazi mı..
biri işi organize etse...

kkuzeyy link=topic=86361.msg1040423#msg1040423 date=1448891095' Alıntı:
ankaradan gidecek arkadaşlar birlikte bir plan yapsak iyi olmazi mı..
biri işi organize etse...
Bende organize taraftariyim ama erken daha 15 16 aralikta yapariz daha saglikli ve kesin olur

Koc_06 link=topic=86361.msg1040636#msg1040636 date=1448921469' Alıntı:
Abi arkadaşım da gelmek istiyor bu saatten sonra gelebilir mi
Gelsin be gardaş

kubilay07 link=topic=86361.msg1038800#msg1038800 date=1448555916' Alıntı:
Yusuf abi ' den alıntıdır:

'Şimdi bunun için ayrıca konu açmak gerekir...
ama buradan altyapı şeklinde birşeyler yazayım...
burada siyasetçilere ses duyuramıyor yada yürüyüş için örgütlenmeyip dertlere dikkat çekemiyoruz

Değilmi arkadaşlar....

peki bu konuda kendini klawye başında...
karşıkinide konunun içinde incitip yormayın..

BUYRUN Kasım ayında Ankarada toplanalım..

kendimize biro tutalım...
dernek açalım... birlik olalım...
Üye toplayalım... içimizden en az 2 başkan seçelim..
gazetelere konuşalım...
tv ' lere röportajlar verelim...
adımıza dergi yapalım...
oradan siyasetçilere,bakanlara,yönetimlere
ekonomiye,tarıma,firmalara ve fabrikalara
ses çıkaralım...
burada birbirimizi ne diye kırıyoruz değilmi...

şimdi bu sene sonu varmısınız...

ben hazırım... bende diyen 50 kişi çıksın şuraya...
kaçarı yok sonbaharda trakkulüp buluşmasına müteakip
Ankarada bu işi yaparız...

haydi buyrun... '

YUSUFTUYLUOGLU ve Mustaf-a abiler bi gelişme bi düşünce var mı bu konuda?

Bu konuyla ilgili öncelikle yapılacak şey kurumsal bir kimlik kazanmak. Bu da dernek, şirket, kooperatif, vakıf vs. kurmakla olur. En basiti dernektir. Geçmişte bu hususla ilgili araştırma yaptım, hem maddi anlamda hem manevi anlamda benim tek başına altından kalkacağım bir iş değil. Ekip halinde hem maddi hem de manevi anlamda destek olan olursa ben uğraşmaya hazırım. Tüzükten tutun da plana kadar herşeyi daha önce hazırlamıştım. Dernek kurarsak dergi de bastırabiliriz ayrıca. İlgilenirseniz detayları ayrı bir konuda da konuşabiliriz.

mustafa68 link=topic=86361.msg1038820#msg1038820 date=1448556993' Alıntı:
arkadaşlarla tanışmak için oradayım selamlar

Buyrun gelin, Cumartesi günü gelecekler listemizi ekledim. Fakat Cumartesi akşamı otelde kalmak isterseniz, konaklama listemiz dolduğu için yardımcı olmayacağız.

Avşar Beyi link=topic=86361.msg1039190#msg1039190 date=1448644019' Alıntı:
Hava sartlari izin verirse bende gelmek isterim malum kar geldimi zor olur

Bekliyoruz. Cumartesi günü gelecekler listemizi ekledim. Fakat Cumartesi akşamı otelde kalmak isterseniz, konaklama listemiz dolduğu için yardımcı olmayacağız.

Koc_06 link=topic=86361.msg1040636#msg1040636 date=1448921469' Alıntı:
Abi arkadaşım da gelmek istiyor bu saatten sonra gelebilir mi

Cumartesi günü gelebilir. Fakat Cumartesi akşamı otelde kalma konusunda yardımcı olamayız. Listemiz doldu ve rezervasyon yapıldı. Cumartesi gelip gelmeyeceğiyle ilgili net cevabını bekliyorum.

Mustaf-a link=topic=86361.msg1040734#msg1040734 date=1448975305' Alıntı:
Bu konuyla ilgili öncelikle yapılacak şey kurumsal bir kimlik kazanmak. Bu da dernek, şirket, kooperatif, vakıf vs. kurmakla olur. En basiti dernektir. Geçmişte bu hususla ilgili araştırma yaptım, hem maddi anlamda hem manevi anlamda benim tek başına altından kalkacağım bir iş değil. Ekip halinde hem maddi hem de manevi anlamda destek olan olursa ben uğraşmaya hazırım. Tüzükten tutun da plana kadar herşeyi daha önce hazırlamıştım. Dernek kurarsak dergi de bastırabiliriz ayrıca. İlgilenirseniz detayları ayrı bir konuda da konuşabiliriz.
Mustafa Buluşmada bu konu hakkındada bizi bilgilendirirsen hiç olmazsa nereye varılır, faydalımıdır ve bizler ne yapabiliriz
Belki bir yol yordam bulabiliriz.

Buyrun gelin, Cumartesi günü gelecekler listemizi ekledim. Fakat Cumartesi akşamı otelde kalmak isterseniz, konaklama listemiz dolduğu için yardımcı olmayacağız.

Bekliyoruz. Cumartesi günü gelecekler listemizi ekledim. Fakat Cumartesi akşamı otelde kalmak isterseniz, konaklama listemiz dolduğu için yardımcı olmayacağız.

Cumartesi günü gelebilir. Fakat Cumartesi akşamı otelde kalma konusunda yardımcı olamayız. Listemiz doldu ve rezervasyon yapıldı. Cumartesi gelip gelmeyeceğiyle ilgili net cevabını bekliyorum.
Kesin gelecekde abi ankaradan geldigimiz için konaklama olmazsa olmaz ya [emoji50] [emoji58]

Mustaf-a abi bu konuyu buluşmada detaylıca konuşsak ben bu konuda artık yol almamız gerektiğini düşünüyorum hukuki yönden bu konuda bilgim yok fakat pratikte maddi olarak imkanlarım elverdiğince ve imkanlarımı zorlayarak,manevi olarak ise bütün şahsımla destek olmaya ve sorumluluk almaya hazırım.

Eğer elinde bu konu ile ilgili bir taslak yada yol haritası var ise buluşmada bizler ile paylaş ve hepberaber neler yapabileceğimizi konuşalım bir karara varalım.

fatihcastle link=topic=86361.msg1040466#msg1040466 date=1448898472' Alıntı:
Bende organize taraftariyim ama erken daha 15 16 aralikta yapariz daha saglikli ve kesin olur
bizde cuma gecesi kısmetse Ankarada kalırız orda geceleriz sabah erkenden yol koyuluruz diye umuyoruz. Öyle olursa organize olursaniz bizde katılırız konvoya :)

ufukk link=topic=86361.msg1041377#msg1041377 date=1449092265' Alıntı:
bizde cuma gecesi kısmetse Ankarada kalırız orda geceleriz sabah erkenden yol koyuluruz diye umuyoruz. Öyle olursa organize olursaniz bizde katılırız konvoya :)
Memnun oluruz dedigim gibi bulusmaya 2 3 gün kala organizeyi yapariz birbirimize numaraları verir bi noktada buluşuruz hep beraber yoldaşlık ederiz

ufukk link=topic=86361.msg1041377#msg1041377 date=1449092265' Alıntı:
fatihcastle link=topic=86361.msg1041380#msg1041380 date=1449092414' Alıntı:
Memnun oluruz dedigim gibi bulusmaya 2 3 gün kala organizeyi yapariz birbirimize numaraları verir bi noktada buluşuruz hep beraber yoldaşlık ederiz
Ankara ' dan Gelecek Abilerim Konya ' ya Uğramadan Cihanbeyli Veya Bizim Altınekin Üzerinden Geçerseniz Yolu Yaklaşık 2-2,5 Saat Kısaltabilirisiniz.

omerfarukkoc link=topic=86361.msg1041399#msg1041399 date=1449094284' Alıntı:
Ankara ' dan Gelecek Abilerim Konya ' ya Uğramadan Cihanbeyli Veya Bizim Altınekin Üzerinden Geçerseniz Yolu Yaklaşık 2-2,5 Saat Kısaltabilirisiniz.
Navigasyon da öyle gösteriyor cihanbeyliye varmadan sola sapıyor

ArAnAnAdAm link=topic=86361.msg1040779#msg1040779 date=1448985891' Alıntı:
Mustafa Buluşmada bu konu hakkındada bizi bilgilendirirsen hiç olmazsa nereye varılır, faydalımıdır ve bizler ne yapabiliriz
Belki bir yol yordam bulabiliriz.

Tamam, elimden geldiğinde kurumsal olmanın faydalarını size aktarayım, bununla alakalı konuşalım.

Koc_06 link=topic=86361.msg1040799#msg1040799 date=1448988237' Alıntı:
Kesin gelecekde abi ankaradan geldigimiz için konaklama olmazsa olmaz ya [emoji50] [emoji58]

Oda sayısını daha önce belirledik ve rezerve yaptırdık. Bütçeyi de bu sayıya göre ayarladık. Bu konuda size şöyle yardımcı olabilirim: 19 Aralık Cumartesi akşamı bizim kaldığımız otelde boş oda olursa arkadaşını da bizim gruba dahil edip grup indirimi almasını sağlarız. Fakat otel masrafı kendisine ait olur. Dönüş bekliyorum, ona göre listeye ekleyeceğim.

kubilay07 link=topic=86361.msg1040806#msg1040806 date=1448988886' Alıntı:
Mustaf-a abi bu konuyu buluşmada detaylıca konuşsak ben bu konuda artık yol almamız gerektiğini düşünüyorum hukuki yönden bu konuda bilgim yok fakat pratikte maddi olarak imkanlarım elverdiğince ve imkanlarımı zorlayarak,manevi olarak ise bütün şahsımla destek olmaya ve sorumluluk almaya hazırım.

Eğer elinde bu konu ile ilgili bir taslak yada yol haritası var ise buluşmada bizler ile paylaş ve hepberaber neler yapabileceğimizi konuşalım bir karara varalım.

Buluşma ortamı aslında bu konuya çok uygun olmaz. Ne de olsa bir konferas salonunda olmayacağız. Çekim olacak, muhabbet, yemek vs. Ama elimden geldiğince bilgi veririm. Bu konuyla ilgili buluşma değil de bir toplantı yapmak çok daha güzel olur. Hususi olarak bir konferans salonu ayarlarız ve daha gelişmiş birşey yapabiliriz. Tabi bunların hepsi 19 Aralık ' taki buluşmanın güzel geçmesiyle doğru orantılı.