8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

Ynt: 8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

omerfarukkoc link=topic=86361.msg1041399#msg1041399 date=1449094284' Alıntı:
Ankara ' dan Gelecek Abilerim Konya ' ya Uğramadan Cihanbeyli Veya Bizim Altınekin Üzerinden Geçerseniz Yolu Yaklaşık 2-2,5 Saat Kısaltabilirisiniz.
saol katdesim bu güzergah üzerinden ortalama kac saatte varilir Ankaradan buluşma yerine?

Mustaf-a link=topic=86361.msg1038172#msg1038172 date=1448375240' Alıntı:
Arkadaşlar, listemizde ismi bulunan herkesle görüştüm. Bazıları otelde kalacağını, bazıları kalmayacağını söyledi. Buna göre iki liste hazırladım.

1. Cumartesi günü, günübirlik veya konaklamalı olarak buluşmaya katılacak herkes:

Mustaf-a
hacimmet
hacimmet ' in arkadaşı
kursatkesikbas
dagistannn
cem.ispir
İsmail Pelit
omerfarukkoc
YUSUFTUYLUOGLU
YUSUFTUYLUOGLU ' nun arkadaşı
ahmtkskr
ahmtkskr ' in arkadaşı
coyote26
ASARCIKLI
Hakan Kavas
coyote26 ' nın arkadaşı
nailyetek
fatihcastle
fatihcastle ' nin arkadaşı
larende7040
m_koyuncu70
m_koyuncu70 ' nın arkadaşı
kubilay07
BOZKURT07
Tokmakcı
bilal tıraşçı
ufukk
umutmalkoc
<<B.Özyurt>>
alipasalierkan
Barış UZEL
Çağrı
volkanuzel
Gökhan ÖZKAN
Şaban Özdemir
mehmet akkurt
mehmet akkurt ' un arkadaşı
azam
azam ' ın arkadaşı
KamilAydın
Mehmet CÖMERT
KOPARANLI AHMET
KOPARANLI AHMET ' in arkadaşı
enderarslangiray
Ercan AYKUŞ
Ağır Abi
Ali Cebeci
ali şen
tavaslı_okan
Ahmet ARSLAN '
agusta80
doganbey1
emrebaba01
akmaci
masseyferguson_6460
Koc_06
ertac sahin
omeryucel
kkuzeyy
kkuzeyy ' in arkadaşı
samsunbafra
samsunbafra ' nın arkadaşı
Fatih_RSLN
ArAnAnAdAm
ArAnAnAdAm ' ın arkadaşlı
sebazios
akrokral
Ali Samancı

2. Cumartesi akşamı otelde kalacaklar yani sadece konaklamalılar:

Mustaf-a
hacimmet
hacimmet ' in arkadaşı
kursatkesikbas
YUSUFTUYLUOGLU
YUSUFTUYLUOGLU ' nun arkadaşı
coyote26
ASARCIKLI
Hakan Kavas
coyote26 ' nın arkadaşı
nailyetek
fatihcastle
fatihcastle ' nin arkadaşı
larende7040
m_koyuncu70
m_koyuncu70 ' nın arkadaşı
kubilay07
BOZKURT07
Tokmakcı
bilal tıraşçı
ufukk
umutmalkoc
<<B.Özyurt>>
alipasalierkan
Barış UZEL
Çağrı
volkanuzel
Gökhan ÖZKAN
Şaban Özdemir
mehmet akkurt
mehmet akkurt ' un arkadaşı
azam
azam ' ın arkadaşı
KamilAydın
Mehmet CÖMERT
enderarslangiray
Ercan AYKUŞ
Ağır Abi
Ali Cebeci
ali şen
tavaslı_okan
Ahmet ARSLAN '
doganbey1
emrebaba01
akmaci
Koc_06
ertac sahin
omeryucel
kkuzeyy
kkuzeyy ' in arkadaşı
samsunbafra
samsunbafra ' nın arkadaşı
Fatih_RSLN
ArAnAnAdAm
ArAnAnAdAm ' ın arkadaşlı
sebazios
H Hüseyin Koc
Konaklamalı listesi normalde dolmuştu, fakat listedeki bazı arkadaşlar günübirlik geleceğini söylediği için listeden çıkarıldı ve yerine sonradan isim yazdıranlar sırayla yazıldı. Şuan otel listemiz tekrardan dolmuştur. Eğer birileri listeden çıkarsa isim yazdıranlar sırayla listeye eklenecektir. Bu yüzden katılmayı düşünenler bir an önce isimlerini bildirsinler ki sıraya koyalım.

Yukarıdaki listelerde isminizin yazıp yazmadığını kontrol ediniz. Bir yanlışlık varsa bana bildiriniz.
Listeyi bulmak zor olmasın diye buraya alıntı yaptım, umarım kızmaz sayın Admin :)

ankaradan gidecek arabdaşlar, herkes kendi arabasıyla mı gider yoksa otobüs mü kiralanır.
ben toplu yolculuktan yanayım..
minibüsü olan arkadaşarr...

Ali samancı link=topic=86361.msg1041784#msg1041784 date=1449177664' Alıntı:
Katılalım inşallah bu sene.

Cevap: :D
nailyetek link=topic=86361.msg1041787#msg1041787 date=1449177930' Alıntı:
Listeye ekliyorum, konaklamasız olarak. :D

nailyetek link=topic=86361.msg1041788#msg1041788 date=1449178067' Alıntı:
Listeyi bulmak zor olmasın diye buraya alıntı yaptım, umarım kızmaz sayın Admin :)

Kızmak ne demek Nail abi. Teşekkür ediyorum yardımın için. :)

Mustafa abi benim iki arkadaşı listeye eklememişsin

Mustaf-a link=topic=86361.msg1041835#msg1041835 date=1449212059' Alıntı:
Cevap: :D

Kızmak ne demek Nail abi. Teşekkür ediyorum yardımın için. :)
hasan hüseyin koc kardeşimde katılıyor mustafa konaklamalı şimdi haberi oldu ve konaklamalı kalacak özürdileyerek gec kaldık biraz ama idare et mustafa cım kendisi de üyemiz de şifresini unutmuş :(

Şaban Özdemir link=topic=86361.msg1042726#msg1042726 date=1449420874' Alıntı:
hasan hüseyin koc kardeşimde katılıyor mustafa konaklamalı şimdi haberi oldu ve konaklamalı kalacak özürdileyerek gec kaldık biraz ama idare et mustafa cım kendisi de üyemiz de şifresini unutmuş :(
Listeye yazıyorum, otel konaklama işine bişey diyemeyiz, hava iyi olursa arabada bile yatarız.

Şaban Özdemir link=topic=86361.msg1042726#msg1042726 date=1449420874' Alıntı:

Abi otel listemiz maalesef dolu. Rezervasyon yapıldı ve sponsordan bu sayıya göre ödeme talep edildi. Eğer konaklamalı listesinden gelmeyecekler olursa oraya ekleriz. Ama olmazsa konaklamayı kendi imkanlarıyla karşılaması lazım.

tamam kardeşim muhakkak gelmeyen olur ... yada aynı odada kalırız yada bişeyler yaparız.eyvallah teşekkür ettim... kac seferdir haber etmiyon bende gelirdim diyordu bende yeni söyledim aksi gibi neyse hallederiz bi şekilde.... yusuf lar ile alakası yok

Şaban Özdemir link=topic=86361.msg1042755#msg1042755 date=1449424996' Alıntı:
tamam kardeşim muhakkak gelmeyen olur ... yada aynı odada kalırız yada bişeyler yaparız.eyvallah teşekkür ettim... kac seferdir haber etmiyon bende gelirdim diyordu bende yeni söyledim aksi gibi neyse hallederiz bi şekilde.... yusuf lar ile alakası yok

Tamam abi. Cumartesi günü kesin gelecek listesine ekledim. Konaklamalı listesinde ise yedek olarak ekli.

Arkadaşlar buraya yakın bölgelerden gelecek trakkulup üyesi arkadaşlar var yaklaşık liste dışı konaklamasız 20 kişi olur.Ömer AKPINAR,Erman KAYA,İbrahim MARANGOZ,Seyyit ÇİL,Halil K aklımda kalanlar Antalyadan Saitbeylik listede yok oda gelecek.
Bereket Tv den arena çekimleri biterse Ömer KULOĞLU,Malik KAMBUR ve kameraman arkadaşlar gelecek,arena çekimleri bitmesse sadece çekim ekibi gelecek çekim işini ben yapacağım ozaman,Atilla abiyle görüştüm gelemiyor o tarihte kızı gelecekmiş Almanyadan,Benim Çifliğim programına konuk aldığım mühendis arkadaşlardan birkaçı gelecek katılımcı sayımız 120 leri bulur tahminimizce.