9. Geleneksel TrakKulüp Buluşması (Tulumtaş/Gölbaşı/Ankara)

Tulumtaş çevre yolunda gölbaşı ile sincan arasında kalan gölbaşına 16 sincana 30 eskişehir kavşağına 15km mesafede kalan merkezi konumda bir köydür [emoji3][emoji3]

Abi bu apple senin köyün adını yanliş yazmiş o zaman [emoji4]
031d7a5f4257fae17513f8a94cea8a5a.jpg

Abi bu apple senin köyün adını yanliş yazmiş o zaman [emoji4]
031d7a5f4257fae17513f8a94cea8a5a.jpg
Bilader ios kullanmiyoruz bilmeyiz biz android tulumtaş yazıyor 😀😀 bu rota doğru zaten köy girişinde konak görürsunüz flamaları
Fatih agam sağlam bir konum yolla bana da geçen yıl gibi olmasın Aksaray'daki gibi yonca tarlasına çıkmayayım [emoji3]
Bizim yonca tarlasında levha var bulursunuz cuma günü her bölgeden geleceklere ayrı ayrı yorum yazayım kaynamasın kimse en iyisi

Hiç olmadı Alper abi :(
İnsan gelir da epeydir görmüyoruz seni :)

Ercan inan tek başıma işleri yürütmeye çalışıyorum bir yandan da borsada çalışıyorum biliyorsun.Tulumtaştaki baba motorlarıda görmek isterdim :D Bu sefer olmadı ama kalpler bir :) Buradan ve faceden takip ederim artık buluşma karelerini.Ayrıca Trakya'yı temsilen [MENTION=47]b.ozyurt[/MENTION] Berk'i gönderiyoruz.Berk en iyi şekilde temsil edecektir.