Tulumtaş çevre yolunda gölbaşı ile sincan arasında kalan gölbaşına 16 sincana 30 eskişehir kavşağına 15km mesafede kalan merkezi konumda bir köydür [emoji3][emoji3]
Abi bu apple senin köyün adını yanliş yazmiş o zaman [emoji4]
Tulumtaş çevre yolunda gölbaşı ile sincan arasında kalan gölbaşına 16 sincana 30 eskişehir kavşağına 15km mesafede kalan merkezi konumda bir köydür [emoji3][emoji3]
Şehitali üzerinden 15km yürüyerek 3 saat araba ile 15dkturkuazdan kaç dakika çeker abi![]()
Bilader ios kullanmiyoruz bilmeyiz biz android tulumtaş yazıyorAbi bu apple senin köyün adını yanliş yazmiş o zaman [emoji4]![]()
Bizim yonca tarlasında levha var bulursunuz cuma günü her bölgeden geleceklere ayrı ayrı yorum yazayım kaynamasın kimse en iyisiFatih agam sağlam bir konum yolla bana da geçen yıl gibi olmasın Aksaray'daki gibi yonca tarlasına çıkmayayım [emoji3]
Şehitali üzerinden 15km yürüyerek 3 saat araba ile 15dk eger dedigin yurtçu turkuaz ise
Abi sınırdan salmazlar onu meşhur yafatih..
ercan aykuş'a Suriye'den bir yeri konum at..
oraya gitsin kurtulalım..
bi zahmet kardeşim..
Tuzgölü nü 2 tur döndük, Gölü göremedim ona yanarım,Fatih agam sağlam bir konum yolla bana da geçen yıl gibi olmasın Aksaray'daki gibi yonca tarlasına çıkmayayım [emoji3]
haci ben bilalin konumundan..Tuzgölü nü 2 tur döndük, Gölü göremedim ona yanarım,
Tuzgölü nü 2 tur döndük, Gölü göremedim ona yanarım,
Tam da benim koltuk dağılmışgizli buzlanmadan dolayı bugün bizim geçen yıl bindiğimiz Çelikel servisi kaza yapmiş geçmiş olsun![]()
Eskisehir tarafindan gelirken büyük ihtimalle temelliyi gecince köy yoluna sokar sizi 20 km yol kısalır ücret ,hallaçlı dan tulumtaş yapar yolu asvalt sen bi noktaya navi yapsana emrah nasıl bi rota ciziyor bakamEmmi bu sefer nokta atışı yaparız Allah'ın izniyle [emoji3]
Hiç olmadı Alper abi
İnsan gelir da epeydir görmüyoruz seni![]()
Eskisehir tarafindan gelirken büyük ihtimalle temelliyi gecince köy yoluna sokar sizi 20 km yol kısalır ücret ,hallaçlı dan tulumtaş yapar yolu asvalt sen bi noktaya navi yapsana emrah nasıl bi rota ciziyor bakam
Tamam cevre yolundan getiriyor en basit ve kullanisli yol [emoji106] [emoji106] [emoji106]navi yapınca direk gölbaşı yol ayrımından tulumtaş yapıyor aga![]()
Ben yönümü Eskişehir'e gelince buldum. O siste nasıl gittik, Tol'u nasıl bulduk anlayamadım. Bizimkisi buzda Paris Dakar rallisi gibi birşeydi.Tuzgölü nü 2 tur döndük, Gölü göremedim ona yanarım,
Tuzgölü nü 2 tur döndük, Gölü göremedim ona yanarım,