Massey 277g 4*4 var değiştircez
Böyle dürüst yorumlar olacak. Bi adam traktörünü marka aşkına körü körüne savunmayacak. İnşallah istediğiniz olur gönlünüzde olan traktöre sahip olursunuz.1 ay önce sıfır New Holland TD110 aldık . Hayatta yaptığımız en büyük hata olduğunu anladık. 1 ayda 8 e yakın mobil servis , 1 kere servise çekicide gitti 2 gün kaldı. Fren diye bir şey yok, bildiğin durmuyor traktör . 1 ayda değişen parçalar şarj dinamosu , mazot pompası , adetini hatırlamadığım sayıda müşirler , arka tekerlek keçeleri ve unuttuklarım hatta bilmediklerim..
kullandığımız diğer iki MF ve antika 640 (41 yaşında) 'ın yanına bile yaklaşamaz kalite ve sağlamlıkta. Hakkını yemeyelim sadece yetkili servisi muhteşem . adamlar gece gündüz geliyor. Akraba olduk. Bugün yarın hukuki işlemlere başlıyacağız iadesi için.
New Holland (yerli) denen ucube markayı almada ne alırsan al.
Kardeşler çiftçiler köylüler hatta romalılar şu saat işine takılmayı bırakın orjinal saat de traktör mü var piyasada fişini çekip kuyuya bağlıyor adam dijitalleri siliyolar. orjinal saat de ise elin oğlu 500-1000 saat de makinanın canını alıyor kimide 4000 saat kullanıyor makina birinci sınıf . yerli traktörler 500 saate kadar her yeri sökülüyor zaten. biz ikinci el almaya gittiğimiz yerlerde adamın ekipmanına bakarız eğer adam 80-90 beygir traktörü varsa havlusunda deposunda 5 li ünlü - esener pulluk varsa vay o makinanın haline küçük motor büyük ekipman canını alır traktörünBu segmentte bende bir arayış içerisindeyim fakat ben ikinci el düşünüyorum.
John deere'in 5090-R,5100-R traktörleri çok hoşuma gidiyor. Elinde olan ya da yakınında olan temiz kullanılmış varsa ilgilenirim.
Not: 2000 saati görmemişse 6230 seriside olabilir.
Landini al tabikide
--250 litre yakıt hediye kampanyamız var
--- aile içinde amca uşakları dahil 3 adet herhangi bir marka traktörün varsa filo indirimi var
----trakkulup kullanıcılarına kasko hediye.
-- her vitesde 3 buçuk var 3 takviye 4 vites 36 toplam (sürengen olmadığı hali bu)
-- el debreji var motor ile şanzıman devrini yakaladığında vites geçer sekromeçe zarar vermez
--elektro hidrolik var
-- hidrolik kol basıncı ile aletin batmadığı yerde batırır
-- bağımsız disk balata yağ banyolu ön fren
-- pover shutle bağımsız kavrama ayarı var
-- yol hidrolik hassasiyeti var arkada malzeme varken kasise kötü yola girdiğinde hidrolik kolları malzemeyi ağaşı yukarı alır traktörü sarsmas çırpma yapmaz
--birde biz satıyoruz güler yüzhalden anlama ikinci ele doğru fiyatı verme
Bu her viteste üç buçuk nedir? Benim bildiğim hızlı yani tavşan birde yavaş kaplumbağ var. Birde hidrolik kol basıncı ile aletin batmadığı yerde batırır demişiniz. Merak ettim bu ayrı bir hidrolik kontrol kolmu? Yoksa hidrolik ayar kollarındandı yapılıyor? Açıklarsanız sevinirim. Saygılar.