95-80 E YARDIMCI PİSTON UYGULAMA RESİMLERİ

95 E YARDIMCI PİSTONLARI TAKTIK ARTIK.DÖNERLİ PULLUKTA DENEMESİNİDE YAPTIK VE FARKI GÖRDÜK :)
ARKADAŞLAR FİYAT SORACAK OLURSANIZ BANA HEDİYE TAKTILAR :)
[size=18pt]FİYAT VE BİLGİ İÇİN YAVUZ BEYİ ARAYABİLİRSİNİZ 0542 2789517[/size]

Ynt: 95-80 E YARDIMCI PİSTON UYGULAMA RESİMLERİ

görünüş olarak 10 numara işçiliği olduğu gözüküyor umarım kullanımda da öyledir alk-*s alk-*s alk-*s

süper olmu$ karde$im .. sakın rengini deği$tirme valla turuncu turuncu çok $ekil olmu$ .. allah güle güle kullanmayı nasip etsin .. kombine ekim makinalarıyla video bekliyoruz :)

vay be valla süper duruyor abi. maşallah çok yakışmış. ellerinize sağlık.

Sonradan ekleme degilde sanki orjinal parcaymis gibi durmus. Gule gule kullan abi hayirli olsun..

hayırlı olsun cihan .yahu bu nasıl hediyedir..komplemi hediye yoksa sadece işçiliğimi hediye

hayırlı olsun abi güle güle kullanın ekleme değilde orjinal gibi durmuş , askı kollarının başları değişmiş , pistonlara yağı nerden çektiler diyecektim ki hidrolikteki pistonun başından almışlar , abi sen traktörü aldığında şipşaklar o şekildemiydi ben 95-80 lerin eskilerinki gibi biliyordum gerçi eskiler kullanışsız bu şekilde olanlar daha kullanışlı ,bizim buradaki servisinde duvarları aynı boyalı , kaliteli işçilik ve pahalı bir hediye servis yönünden şanslısınız :D

yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar.
kapasitemiz 4-4,5 tonları buldu.