95-80'İ FIRÇASIZ TEKNOLOJİ İLE YIKIYORUM :)

Ynt: 95-80'İ FIRÇASIZ TEKNOLOJİ İLE YIKIYORUM :)

Siz bu işi aşmışsınız vesselam.. Ben saf su ile yıkıyorum kralı, deterjan falan rengini alır diye.. Doğal duş..

nailyetek link=topic=42819.msg391508#msg391508 date=1304098543' Alıntı:
Siz bu işi aşmışsınız vesselam.. Ben saf su ile yıkıyorum kralı, deterjan falan rengini alır diye.. Doğal duş..
abi biz teknolojiyi en üst seviyede kullanmaya çalışıyoruz model yüksek olduğu için :D senin yaşları allah nasip ederde görürsek belki yıkamayı bile üşeniriz :D ekoc eline fırça dahi almaz.dalgıçtan bi su tutup geçer :D

benim garibim daha hayatında böyle bişey görmedi.bugüne kadar görebildiği sadece çeşme yalakları. cçr-*-s

Güzel paylaşım. Bende Ares ' i hep benzinlikte yıkıyorum. Ama en son tarlaya gittiğinde gene gidecek diye yıkamadık. Yağışlardan da gidemedik. Tekerlekleri topraklı duruyor. Garaja girip çıktıkça uyuz oluyorum....:D

oh tümonun bi eli yağda bieli balda ,önünde tankerinen mazotlar ,deterjanlı yıkamalar gel keyfim gel afrn-*s afrn-*s

Kolay gelsin Cihan yaw burası sizin yıkama yerimi yoksa benzinlik yada yıkama yağlama istasyonu gibi bir yermi :) Ciddi aga sende tümoyu alıştırdın rahata ağzını uzatsa mazot tankerine uzanır sırtını uzatsa yıkama yağlama yerine ;D sen bunları biraz çamura gübre işine sürde burnu sürtülsün biraz. :)

cihan ağa tümoya iyi bakıyo yaa. Aynı ben bende böyle yıkıyom arabayı motoru çek bahçeye çalıştır makinayı sabunlu sulu yıka iç dış temizlik bny-*s giden 285s ide fena yıkardım özledim bak şimdi agl-*s

yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar.resimdeki yer sanayideki amcaoğlunun dükkanı.istediğim zaman yıkarım arabayla traktörleri.bugün baya bi uğraştım çok kirliydi kabinin içi.
sağol hacım.alıştı rahata bakalım sonu ne olcak :D
napalım be sami abi traktörler temiz olsun istiyom hep.
ben kendim yıkıyom bileder 3 saat uğraştım.okadar cam mı olur be traktörde :D

güzel paylaşım.böyle yıkama çok iyi oluyo.traktörü böyle yıkayınca sapsarı jantlar benbeyaz oluyo ama ben saf suyla zor yıkıyom ne yıkıyon batmıycakmı diyolar.köy dışına tamire vb. çıkarsa yıkıyom anca

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt