95 hp TUMOSAN 64 HP ZETOR ÇEKİŞMESİ.(tümosanın bıttıgı an)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: 95 hp TUMOSAN 64 HP ZETOR ÇEKİŞMESİ.(tümosanın bıttıgı an)

cesur631 link=topic=65007.msg736670#msg736670 date=1366992361' Alıntı:
o anlamayanlarda sadece fanatiklik yapıyorlar :)
artık fanatiklilikmi kıskançlıkmı anlayamadım :D

biz tümoyu aldığımızdada böyle diyenler oldu yok bölünüyormuş çekmiyomuş ikinci eli para etmiyomuş ben geçensene alırken liste fiyatı 48 binden aldım şimdi 52 binlirapara veriyorlar ama satmam neden benim işimi görüyo beni başkasına muhtaç etmiyo en önemlisi yerli niye paramı elin conilerine vereyim

çekemeyenler anten taksın ne diyelim :)

serdar437065 link=topic=65007.msg736682#msg736682 date=1366994728' Alıntı:
biz tümoyu aldığımızdada böyle diyenler oldu yok bölünüyormuş çekmiyomuş ikinci eli para etmiyomuş ben geçensene alırken liste fiyatı 48 binden aldım şimdi 52 binlirapara veriyorlar ama satmam neden benim işimi görüyo beni başkasına muhtaç etmiyo en önemlisi yerli niye paramı elin conilerine vereyim

aynen t480 hakkıdada öle diyorlardı çin malı çekmez çok yakar hatalı
ama öyle değilmiş
2008 tt50 26 ya aldık
şimdi tak 30 sayıyolar birde kendimiz yaklaşık 2,5 bine kabin taktırdık 2600 saatte olmasına rağmen

arkadaşlar dostluk ortamını bozacak cümleler kurmayalım lütfen.. zetor ' un çok donanımlı ve sağlam bi makina olduğunu çoğu arkadaşımız biliyor, sadece türkiyede sağlam bi firmayla ortaklık uramadı. lütfen harareti yükseltmeyin.

Bu paylaştığın vidyoya sadece gülerim.O zetor benim tümosan a taktığım aletleri bırak tarlada çekmeyi kaldırıp doğru düzgün taşıyamaz bile..

o zetorun , o tümosanin yaptıği işi yapamayacağı belli zaten burda verilen tepki birtek suna tümosanin çektiği çekişmelere saçma sapan yorum yapıp milletin motorunu kapalıyan kişilere bi asıri tepki veriliyor yoksa bu ne zetorun iyi olduğunu nede tümosanin kötü olduğunu gösterir akıl var mantık var 64 hp ile 95 hp bir olurmu o yüzden abartmıyalım lütfen

tümosan 8095 link=topic=65007.msg736474#msg736474 date=1366921223' Alıntı:
paylaşımını izlemedim ,yorumda yapmıycaktım ama senin yukardaki yazdıklarını okuyunca ,bir tümosan kullanıcısı olarak bişeyler yazcam.
öncelikle profiline yaşını bi zahmet yazsan sakıncası yoksa.
ben siteye üye olalı baya bi zaman oldu.iyi kötü yaptığım yorumlardanda site üyeleri nasıl biri olduğumu tahmin ediyolardır.kimseyle yersiz münakaşaya giripde kalp kırmak niyetim yok.
yukarda yazdığın yorumda tamamında büyük harf kullanmışın.site kuralları gereği büyük harf kullanıp ileti yazmak küfür anlamına geldiği için yasak.bilmiyorsan bi incele öğren.
ve son olarak sen sakin ol herkez kullandığı makinanın ne olduğunu biliyor .senin bi yerlerini yırtmana gerek yok.
30 yasındayım.bende tartısma cıkarma nıyetınde degılım.buyuk harfın yasak oldugunu bılıyorum ve bılerek yazdım çünkü nedense bu tur tumosan nh cekıldıgı ve ezıldıgı vıdeolarda sessız kalıonıyor tepkım bunaydı.200 kere okunmus yorum yapan yok.ayrıca sen hıtap seklıne dıkkat et ben genelde yırtarım am baskasını

rocky link=topic=65007.msg736489#msg736489 date=1366923743' Alıntı:
Sayın arapörenli. Öncelikle hitabınıza, konuşmalarınıza, kışkırtıcı davranışlarınıza çeki düzen veriniz.Başta yaşınız yazılmamakla birlikte büyük harf kullanmışsınız.Yapmış olduğunuz bu davranış hakaret kabul edilmektedir. Lütfen paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı seviyeli bir şekilde yapınız.
o an için etmedım.sen mı ögretceksın bana bunları

pusat link=topic=65007.msg736665#msg736665 date=1366991293' Alıntı:
sanki tümosan dan iyi traktörünmü var?haklısın Tümosan nın daha ilerlemesi lazım ama sizin gibiler yüzünden ilerliyemiyor gidiyosunuz sağda solda hiç tümosan kullnmadığınız halde tümosan söyle kötü vay böyle kötü alcak adamı caydırıyonuz sonrada inadına ital diyonuz tabi gavurlar iyi motor yapar siz yerli malının arkasında durmassanız
benım motorumun yanında tumosan el arabası olu anca

serdar437065 link=topic=65007.msg736682#msg736682 date=1366994728' Alıntı:

istıyorsan sana anten takarım.ta japonyadan cekersın.anlatabıldım mı

herkese cvp verırımde yıne buyuk harflare donecek konu.önce yorum yapanlar fanatıklıkten sız kurtulun mılletı ole elestırın.sız daha ustun gelen traktore helle olsun dıyebılecek kadar cesaretınızz yok.neyın arkasaında duruyosunuz

arapörenli link=topic=65007.msg737007#msg737007 date=1367087794' Alıntı:
o an için etmedım.sen mı ögretceksın bana bunları
Ben öğretecem var mı ???
arapörenli link=topic=65007.msg737011#msg737011 date=1367087988' Alıntı:
herkese cvp verırımde yıne buyuk harflare donecek konu.önce yorum yapanlar fanatıklıkten sız kurtulun mılletı ole elestırın.sız daha ustun gelen traktore helle olsun dıyebılecek kadar cesaretınızz yok.neyın arkasaında duruyosunuz
Traktöre helal olsunda. Sana yazıklar olsun. 30 yaşına gelmişsin konuştuğun laflara bak.

sakin olun herkez neyin ne olduğunu çok iyi biliyor

Bu konuda sana hak veriyorum alpörenli tümosanin çekildiği veya bölündüğü sayfalar 100 lerce kez okunuyor ama yorum yapmıya hiç birinin gücü yetmiyor gerçi birşey diyecek yüzleri yok tümosan valtra çekişmesinde bölünen valtra ya yüzlerce tümosanci yorum yapıyor ben bölümüş 5 tane tümosanin fotosunu koyuyorum okuyan çok yorum yok neyse siz fanatikliğe devam yada en iyi olduğunuzu düşünmeye devam

valtraa93 link=topic=65007.msg737038#msg737038 date=1367091452' Alıntı:
Bu konuda sana hak veriyorum alpörenli tümosanin çekildiği veya bölündüğü sayfalar 100 lerce kez okunuyor ama yorum yapmıya hiç birinin gücü yetmiyor gerçi birşey diyecek yüzleri yok tümosan valtra çekişmesinde bölünen valtra ya yüzlerce tümosanci yorum yapıyor ben bölümüş 5 tane tümosanin fotosunu koyuyorum okuyan çok yorum yok neyse siz fanatikliğe devam yada en iyi olduğunuzu düşünmeye devam
.bende tümo kullanıcısıyım bu forumuda 2009 dan buyana takip ederim.burda tümo bölünmelerinede çokça yorumlar yapılmıştır.valtra bölünmesinede video olduğu için daha çok yorum yapılmıştır.ayrıca şuan elimdeki 2 adet tümo benim için eniyisi daha önce nasıl 640 7066 benim için en iyisiyse şimdide bunlar çünkü kapımdaki bunlar.

arapörenli link=topic=65007.msg737006#msg737006 date=1367087713' Alıntı:
30 yasındayım.bende tartısma cıkarma nıyetınde degılım.buyuk harfın yasak oldugunu bılıyorum ve bılerek yazdım çünkü nedense bu tur tumosan nh cekıldıgı ve ezıldıgı vıdeolarda sessız kalıonıyor tepkım bunaydı.200 kere okunmus yorum yapan yok.ayrıca sen hıtap seklıne dıkkat et ben genelde yırtarım am baskasını
sana uymak istemiyorum.
sen bu mantıkla hareket et .
yönetici arkadaşları bu konuyu incelemesini ve gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

arapörenli link=topic=65007.msg737009#msg737009 date=1367087889' Alıntı:
istıyorsan sana anten takarım.ta japonyadan cekersın.anlatabıldım mı

ulan saygımızdan bişe demeyelim diye uğraşıyom ama olmadı 1.si anten sana lazım tümoyu çekemiyon ben gayet memnunum 2. si zetor çekti biz buna bişe demioruz senin benim gözümde o zetoru üreten coniler kadar değerin yok burda zetoruda kötülemedik adam gibi konunu paylaşırsın isteyen cevap yazar isteyen yazmaz boşuna konuşupta milletin canını sıkma akşam akşam

tmm hadi 65hp 95 hp çekti
tarlada ne yapacak 65 hp ile 95 hp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...