S.a arkadaşlar bu gün Babamın pancar ve ayçiçeklerinin bir kısmını ektik onlar şu anda ekiyorlar hala pancar tohumu olarak LİBERO,TURBOTA VE SENTİNAL çeşitlerini ektik ayçiçeği çeşidi olarakta (yağlık) ADVANTA C70165 ve PİONEER firmasının PR63F73 çeşidini ektik ekiyoruz, pioneer in tohumunu site üyelerimizden pioneer mühendisi Deniz kardeşiminin tavsiyesi üzerine bu yıl ilk defa ekeceğiz.Ayçiçeği tohum aralığını sıra arası 45 cm tohum aralığı 21 cm e kiyoruz ayçiçeği yerinede taban ve yüz gübresi kullanmıyoruz sadece hümik asit konsantireleri kullanıyoruz aynı tarlada daha önceki yıllarda taban yüz hiç gübresiz dekardan 480 kgr a kadar verim aldık (sulama şartıyla bölgede ayçiçeklerine ortalama 6 su verilir)
arkadaşlar burada tt50 57,5 dekar ektikten sonra mazot göstergesinin hali artık tt50 çokmu azmı yakıyor muhabbetine cevap olsun bence az yakıyor sizce?
daha önce havalı mibzele alakalı konu açılmıştı ona cevaben tt50 ile hızlı 1 de aşağıdaki saatte gördüğünüz 60la 40 arası hava basıncında ekim yapıyoruz.
buda benim arkadaşlar çalışırken ilk defa resmimi atıyorum

arkadaşlar burada tt50 57,5 dekar ektikten sonra mazot göstergesinin hali artık tt50 çokmu azmı yakıyor muhabbetine cevap olsun bence az yakıyor sizce?

daha önce havalı mibzele alakalı konu açılmıştı ona cevaben tt50 ile hızlı 1 de aşağıdaki saatte gördüğünüz 60la 40 arası hava basıncında ekim yapıyoruz.

buda benim arkadaşlar çalışırken ilk defa resmimi atıyorum