AGRİTOM TAZE OT MAKİNASI

AGRİTOM TAZE OT MAKİNASXI İLE HER MEVSİM, 365 GÜN BOYUNCA TAZE YEM ÜRETİMİ YAPILMAKTADIR. 1 KG ARPADAN 8-10 KG. TAZE HASIL ELDE ETMEK ARTIK ÇOK KOLAY.

İNCELEYEBİLMENİZ İÇİN www.agrimakina.com

Ynt: AGRİTOM TAZE OT MAKİNASI

TOPRAK TV idi sanırım izlemiştim. Güzel bir sistem. Maliyetide az sanırım. Aramıza hoşgeldiniz. Bol bol paylaşım bekliyoruz

doganbey1 link=topic=43357.msg398888#msg398888 date=1305217615' Alıntı:
TOPRAK TV idi sanırım izlemiştim. Güzel bir sistem. Maliyetide az sanırım. Aramıza hoşgeldiniz. Bol bol paylaşım bekliyoruz
bnde öyle bi yede isledim galiba dogancan :)

Aramıza hoşgeldiniz..

Hasilmatik bu makina..Bu ara bayaa revacta. 4 mevsim taze ot. 1 kilo arpayi 1 hafta sonra 7 kilo ota ceviriyor. Maliyeti cok düsürüyor ve sulu ot oldugu icinde sütde gözle görülür artis saglar sanirim. Fiyati nedir bunlarin günlük 500 kiloluklarin acaba...

Hoş geldiniz sitemize hasılmatik daha önce formda paylaşmışlardı,siz firma temsilcisimisiniz? fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz?