AKDENİZ E.D.A.Ş Şaşırttı...

Selamlar Arkadaşlar

Yaklaşık 4 aydır okunmayan elektrik sayaçlarımız bugün itibariyle okundu tüm Antalya ' da olduğu gibi faturaların çok yüksek olmasını bekliyorduk fakat faturaları görünce şaşırdım sayaç okuyan görevlide 'eminin misiniz tekrar okuyun az gelmiş' dememe çok şaşırdı.
Fatura az gelmiş diye tekrar sayaç okutan adamı da gördük memlekette diye söylenerek uzaklaştı ;D
Görevliye sordum neden bu kadar geç okudunuz dedim patronlar zam bekliyolardı beklenti boşa çıktı zam gelecek olsa 1 yıl yine okutmazlar dedi.
Ee Kw aşımından yüksek geliyo faturalar diye şikayet ediliyor dedim valla bizim bilgimiz yok zaten öyle olsa da bize söylemezler dedi.

Fatura Tutarları İse Şöyle;
Zemin Kattaki Daireye 232.50 TL
1.Kattaki Daireye Tüketim Olmadığından Yazmadılar...
2.Kattaki Daireye İse 241.80 TL
Tarımsal Sulama İlginç Ve Garip Olarak 373.90TL

Dairelere Gelen Faturalar Normal Seyrinde Aylık 60-70 TL ' ye Denk Geliyor
Fakat Tarımsal Sulama Aylık 100 TL ' ye Denk Geliyor Ki tarımsal Sulamaya Daha Önce Aylık 200-300 TL Arası Geliyordu Kontrol Ettim Endeksler Doğru Ya Elektrik ucuzlamış Yada 'Bu Terste Bi İşlik' Var hayır Sulama Sezonundayız Hala Anlayamadım...

20150205_111748.jpg

Zemin Kat
20150205_111803.jpg

Kat:2
20150205_111758.jpg

Tarımsal Sulama...
20150205_111815.jpg

---Konuyu Daha önce Başka Bir Konuda Bahsi Geçtiği İçin Açtım---

--SON--

Ynt: AKDENİZ E.D.A.Ş Şaşırttı...

kubilay ben korkutunca sende baya kendini hazırlamışsın anlaşılan :D yüksek gelmeyince şaşırman ondan :D
yanlız sulamada 700 lira bekliyordun hakikatten düşük gelmiş

Hadi yine iyisin Kubilay ;) çok beklerken az geldi :D bizimde geçen sene sayaç bozuldu normalde 90-100 gelen fatura 19 tl geldi şaşırdık derken dağıtım şirketine söyledik şirketin elemanı geldi baktı sayaç bozuk dedi yeni sayaç taktı sonraki ay faturası az gelen ayıda ekleyip 200 ün üzerinde fatura yollamışlardı .

FatihEFE link=topic=81511.msg966869#msg966869 date=1423163746' Alıntı:
kubilay ben korkutunca sende baya kendini hazırlamışsın anlaşılan :D yüksek gelmeyince şaşırman ondan :D
yanlız sulamada 700 lira bekliyordun hakikatten düşük gelmiş

seninde etkin var tabi ama asıl etken Antalya merkezdeki akrabalarım oldu faturaya dokunma çarpar diyenler mi,elektrik değil fatura çarptı diyenler mi ararsın hepsinden vardı ;D babam 100 lira bekliyodu faturayı görünce dumur oldu ;D

aslan26 link=topic=81511.msg966872#msg966872 date=1423163853' Alıntı:
Hadi yine iyisin Kubilay ;) çok beklerken az geldi :D bizimde geçen sene sayaç bozuldu normalde 90-100 gelen fatura 19 tl geldi şaşırdık derken dağıtım şirketine söyledik şirketin elemanı geldi baktı sayaç bozuk dedi yeni sayaç taktı sonraki ay faturası az gelen ayıda ekleyip 200 ün üzerinde fatura yollamışlardı .

Valla bu ayda kurtardık elektrikten paçayı :) artık önümüzdeki aylara bakıcaz :D
Sayaç bozuldu diye ceza yazmamışlar iyi ki :)

Bende konu başlığını görünce fatura çok fazla geldi sandıydım neyseki az gelmiş. :D