aksazli.. erkunt.. römorku batırdık

evde yakacak odun hakkı vermişlerdi. geçen cumartesi gittik . olanlar oldu zor kurtardık römorku

bunlar benim motorlu testereler..ikisine takılı olan aparat ise kabuk soyma makinası

buda saanen tekem.. 7 aylıktı fotoğraf çekildiğinde

buda tarlamızda yetişen domatesin içindeki bayrak grafiği

değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Ynt: aksazli.. erkunt.. römorku batırdık

ben görüyorum fotoları evet fena batırmıssın sol teker gömülmüş baya güzel paylaşım. :)

güzel paylaşım eline sağlık.römork çok kötü olmuş geçmiş olsun arkadaş...

XxXEsinti66 link=topic=49861.msg494716#msg494716 date=1324393813' Alıntı:
zorlu bi çalışma olmuş allahtan daha beteri olmamış odunlar dökülse yükle bidaha :(
zuha-*-s devrilince kaldırması diilde asıl yükü bida yüklemesi adama koyan grin-*-s

sabri18 link=topic=49861.msg494723#msg494723 date=1324394326' Alıntı:
yaş kestiysen katlanacan zahmete
evde yakmaya yaş kesmeyiz kardeş. ama diğer türlü geçimimiz ormandan. habire kesiyoz yani..

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. 2 tekerli kolay devriliro ama dağdada diğerleri olmuyo ..tekrar teşekkürler..
XxXEsinti66 link=topic=49861.msg494716#msg494716 date=1324393813' Alıntı:
zorlu bi çalışma olmuş allahtan daha beteri olmamış odunlar dökülse yükle bidaha :(
damper kaldırmak tehlikeliydi. bide çıkaramadık. elle boşalttık. çıkınca tekrar sardık. :)

aksazli link=topic=49861.msg494729#msg494729 date=1324394703' Alıntı:
evde yakmaya yaş kesmeyiz kardeş. ama diğer türlü geçimimiz ormandan. habire kesiyoz yani..

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. 2 tekerli kolay devriliro ama dağdada diğerleri olmuyo ..tekrar teşekkürler.. damper kaldırmak tehlikeliydi. bide çıkaramadık. elle boşalttık. çıkınca tekrar sardık. :)
bizim oralardada saman için kapalı kullanıyolar mecburen 4 tekerli yani gerisi ful 2 tekerli 2 tekerlide manevra güzel ama böle durumlarda çok oluyo :)

Kesim motorları galiba hugsvarna bnde kullnıyorum