alettlere bak bşrde paralarına

Ynt: alettlere bak bşrde paralarına

bende gördüm tekliflere açığız demiş bende 35,000tl teklif edeyim dedim kemküm ederse bi küfredim dedim kız-*sw kız-*sw ulan sıfır paralarından %30daha pahalı

Hakikaten yüksekmiş,
Ya işten anlamayan birine bu aletler miras kaldı , gidip piyasadan bu aletlerin sıfır fiyatlarını aldı bu ilanı verdi.
Ya adam çiftçiliği bırakıyor , belli çok titiz birisi tüm aletler garajda. Alet edavatını çok sevdiği için paha biçemiyor.
Hayırlı müşteriler.

BU ya hiç sopa yememiş yada paradan anlamıyo. hepsinin sıfırı bundan biraz daha ucuz olur tövbe tövbe....... kız-*sw

Bu farklı alemde yaşıyor sanırım o paraya sıfırına sahip olursun 98 model tumoya 45 demiş 2012si var o paraya :) makınalara hiç bakmaya gerek yok....Demir Sürgü 1000TL demiş Titanyum alaşımlı sanırım :)

coyote26 link=topic=61893.msg689343#msg689343 date=1358760365' Alıntı:
Bu farklı alemde yaşıyor sanırım o paraya sıfırına sahip olursun 98 model tumoya 45 demiş 2012si var o paraya :) makınalara hiç bakmaya gerek yok....Demir Sürgü 1000TL demiş Titanyum alaşımlı sanırım :)
titanyum kaplama olsa ne olur toprağa girmeyecekmiki adam resmen dayaklıkmış

mustafagursacli link=topic=61893.msg689348#msg689348 date=1358761212' Alıntı:
titanyum kaplama olsa ne olur toprağa girmeyecekmiki adam resmen dayaklıkmış

aynen üstad toplanıp dövmek lazım bunu insaniyet namına :)