ustam bende bunlara durun ibretlik birer foto çekeyim dedim [emoji2]Alkollü motosiklet kullanan gençlere hatırlıyorum hiç geçmiş olsun demek gelmiyor içimden geceleri köy içinde motorları öyle bir bağırtıyorlar ki rahatsız olan varmı diye düşünmüyorlar Daha doğrusu düşünecek beyinleri yok onların tek derdi kızlara hava atmak işte bunlarda büyüyecek de vatan millet kurtaracak
Yusuf abi şuurları yerindeyken çok efendi çocuklar.Bizim gençlerimizdir..
geçmiş olsun..
yinede onlara hayatı öğretip kamil birer insan olmaları yolunda gayret sarfetmeliyiz.
yeni nesil çok akıllı maşallah
benzer olaylar hep çevremizde oluyor.Geçmiş olsun
Önemli konu bu yaz benim oglumun da az çok arkadaşı olan genci motorsiklet kazasinda kaybettik alkollümuydu bilmiyorum ama
Elektrik direğine vurdu bizimki
Olay yerine ilk gidenler ayağa kalkıp pişman pişman kendine üstüne başına baktığını ne yaptim ben gibi anlattilar
Ama son pismanlik fayda etmiyor
Bizim gençlerimizdir..
geçmiş olsun..
yinede onlara hayatı öğretip kamil birer insan olmaları yolunda gayret sarfetmeliyiz.
yeni nesil çok akıllı maşallah
onların yaşındayken yaptıklarıma utanıyorum.Gecmis olsun Yusuf'a katılıyorum o an düşünmeseler bile İlhan abileri onları Ada'm eder bn güveniyorum İlhan a
valla benim kara kaplı defter baya doludur diye düşünüyom. [emoji16]onların yaşındayken yaptıklarıma utanıyorum.
ama gelde kendini sorumlu tut.
o zamanki aklımdan sorumlu değilim öyle hissediyorum.
hepimizin hatası vardır.
her ne kadar buraya yazmasaktaaa..![]()