Twitter da gördüm.
@TansuYegen adlı kişinin Tweetine göz at:
@TansuYegen adlı kişinin Tweetine göz at:
Sonuna kadar katılıyorum.garibim Osmanlı aşıkları töredi .Osmanlı zamanında milletin çarığı yoktu.neyin davasını güdüyor bunlar ben anlamadım.kendine dön bir bak sonrada batıya dön bir bak.insanlığa hizmet edecek her icat onlarda bizde bş cacık yok.sapkınlık yapanlara idam var.hadım var.lafta herşeyi biz icat etmişiz batı bizden çalmış gülüyoruz ağlanacak halimize.Çiftlik çalışanı olacak şerefsizlerin yaptıkları üzerine yine forumda batıyı örnek alanlara gelsin, işte batı bu gibi boş nidalar atılmaya başlanmış. Hayvanlara bunu yapan herkimse türk alman amerika ingiliz farketmez şerefsizdir. Ancak bir iki kişi bunu yapıyor diye tüm ülkeye millete mal etmek hatadır. Ozaman şimdi ülkemizdede çocuklara tecavüz eden işkence eden birkaç şerefsiz var diye bizlerde sizlerde kısacası tüm türklerde mi cocuk tecavüzcüsü oluyor?
Burada insanlara mesaj vermek için bir iki video alıp bulup ondan sonra” batı hayranlığı yeaa” diye kendinizce bi amaç edinme peşindeyseniz; onlardan daha iyi üretip, onlardan daha dürüst olup, daha çalışkan olup bunlarla övünelim. Yoksa iş ülkelerde bir iki hıyarın yaptığı adilikler ile sidik yarıştırmaksa amerikalılarda çıkar der ki: biz kücük danalara bunları yapanları kınıyoruz ama siz 2 yaşında kız çocuklarına tecavüz edenlere ceza bile vermiyorsunuz. Öylece kalırsınız.
Çiftlik çalışanı olacak şerefsizlerin yaptıkları üzerine yine forumda batıyı örnek alanlara gelsin, işte batı bu gibi boş nidalar atılmaya başlanmış. Hayvanlara bunu yapan herkimse türk alman amerika ingiliz farketmez şerefsizdir. Ancak bir iki kişi bunu yapıyor diye tüm ülkeye millete mal etmek hatadır. Ozaman şimdi ülkemizdede çocuklara tecavüz eden işkence eden birkaç şerefsiz var diye bizlerde sizlerde kısacası tüm türklerde mi cocuk tecavüzcüsü oluyor?
Burada insanlara mesaj vermek için bir iki video alıp bulup ondan sonra” batı hayranlığı yeaa” diye kendinizce bi amaç edinme peşindeyseniz; onlardan daha iyi üretip, onlardan daha dürüst olup, daha çalışkan olup bunlarla övünelim. Yoksa iş ülkelerde bir iki hıyarın yaptığı adilikler ile sidik yarıştırmaksa amerikalılarda çıkar der ki: biz kücük danalara bunları yapanları kınıyoruz ama siz 2 yaşında kız çocuklarına tecavüz edenlere ceza bile vermiyorsunuz. Öylece kalırsınız.
Osmanlı hakkında bilgin yoksa yazacak bir şeyim yok. ama en azından şunu bil bazı batı hayranları Abdülhamid i tahtan indirdikten sonra 1. Dünya savaşına girmeseydi. Osmanlı hala ayaktaydı.Sonuna kadar katılıyorum.garibim Osmanlı aşıkları töredi .Osmanlı zamanında milletin çarığı yoktu.neyin davasını güdüyor bunlar ben anlamadım.kendine dön bir bak sonrada batıya dön bir bak.insanlığa hizmet edecek her icat onlarda bizde bş cacık yok.sapkınlık yapanlara idam var.hadım var.lafta herşeyi biz icat etmişiz batı bizden çalmış gülüyoruz ağlanacak halimize.
Benim pek bir bilgim yok ama siz çok şey biliyorsunuz galiba.siz beni tanıyor musunuz da laf kalabalığı yapıyorsunuz yazacak şeyiniz yoksa yazmayın siz bir kere uslubunuza dikkat edin sonra konuşalım .Osmanlı hakkında bilgin yoksa yazacak bir şeyim yok. ama en azından şunu bil bazı batı hayranları Abdülhamid i tahtan indirdikten sonra 1. Dünya savaşına girmeseydi. Osmanlı hala ayaktaydı.
Paylaştığım video üniversite araştırması yani birden çok yetiştirici de yapılmış.Sayın @icendek özelden yollamaya gerek yok buradan görün. Demek bulamadınız o haberleriAlın ozaman.
![]()
İzmir'de 'bebeğe tecavüz' şoku - Son Dakika Haberleri Bugün
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - İzmir'de annesi ve aynı evde kalan üç kişi tarafından işkence yapıldığı iddia edilen 17 aylık bebeğe defalarca tecavüz ...www.cnnturk.com
![]()
Engelli kızına 6 yıl boyunca tecavüz etti, doğan 2 bebeği öldürdü
Antalya'da zihinsel engelli kızına 6 yıl boyunca tecavüz ettiği iddiasıyla hapis cezası alan Ekrem Ergül ile yaşananlara göz yuman karısına, istismar sonucu dünyaya gelen 2 bebeği öldürdükleri gerekçesiyle verilen 15 ve 12 yıllık hapis...tr.sputniknews.com
![]()
4.5 yaşındaki kızına 1.5 yıl tecavüz etmiş! - Son Dakika Haberleri Bugün
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir babanın 4.5 yaşındaki kızına 1.5 yıl boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı. ...www.cnnturk.com
Daha fazlada bu tip haberleri paylaşmaya vicdanım el vermedi ancak göz göre göre yalan söylemenizi susturmak için bunlar yeterli sanırım. Şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz kötü insanların ırkı dini dili önemli değildir. İngiliz, Amerikan, Türk hiç önemli değil. Bu davranısları yapan(hayvanlara eziyet, bebeğe çocuğa taciz vs) kim olursa olsun canidir, kötü insandır. Ancak bir toplumdan bir ülkeden 5 10 kişi böyle şerefsizlikler yaptı diye geri kalan milyonları bu ithamlarla yaftalayamazsınız. Bir Amerikalı'da bu yolladığım linklerdeki haberleri görüp ''Türkler sapık, cani'' derse tepkiniz ne olurdu onu düşünün. Konuyu sömürgelere getirerek işin özünden uzaklaşmak haksız olduğunuz gerçeğini değiştirmez. Birdahada bulamadığınız konu haber olursa bana söyleyin ben size tek tek yollarım hepsini.Sadece Ahaber izlemekle gündem takip edilmiş olmuyor malesef![]()
Bu ne sığ beyindir Ya RabbiSonuna kadar katılıyorum.garibim Osmanlı aşıkları töredi .Osmanlı zamanında milletin çarığı yoktu.neyin davasını güdüyor bunlar ben anlamadım.kendine dön bir bak sonrada batıya dön bir bak.insanlığa hizmet edecek her icat onlarda bizde bş cacık yok.sapkınlık yapanlara idam var.hadım var.lafta herşeyi biz icat etmişiz batı bizden çalmış gülüyoruz ağlanacak halimize.
Yazdıklarınız çok utanç verici önce sizi terbiyeye davet ediyorum ondan sonra konuşalım ben sizin düşünceleriniz paylaşmak zorunda değilim.Bana hakaret edene hiç bir şey diyemem.ben de size hakaret etsem yakışırmı.Bu ne sığ beyindir Ya Rabbi [emoji1] sen o zamanlar ordamiydin delilin nedir çarığin bile olmadığına sevgili rumun getirdiği? Koku diye bir film var 1600-1700 lı yılların avrupa hatta parisin sokaklarını anlatıyor. Pis ve iğrenç koku tuvalet pisliğini ve banyo yapmadıkları için o iğrenç atmosferi yıkmak için parfüm icadı bulunuyor. O sıra osmanlı hilafeti hanlar kervansaraylar hamamlar çeşmeler ile hakimiyeti altında her toprağa bunları dikmiş ve terbiye adalet getirmiş bugün hdp ermeni vekili garo paylan dahi osmanlı hilafetini mumla arar konuşmasını yapmış sen biçare ise ne ile itham ediyor vah zavallı ya soyun sopum rum ya da zihniyetin! Ilber ortaylı dan dinle fatihi ve osmanlıyı
bir kaç işletmenin yaptıklarını ülke adına yayamazsınız ; ilk önce aynaya bakın ineklerin gözünü çıkaran mı dersin ayağını kıran mı dersin yok mu Türkiye var çuvaldızı kendinize batırın ; işletme çalışanlarının ne bok yediği her yerde aynı