ANAYURT PaRt ÜÇ ( RTC TARIM )

Ynt: ANAYURT PaRt ÜÇ ( RTC TARIM )

Seriye devam. Haşmetin gurban olduğum arkalarda mı galdın. ne oldu la sana niye küstünde gitmem didin. Capon mu bişiy didi yoksa ;D )))

Tümosan da ağırdan satmış kendini çekerseniz giderim hesabı ;D zuha-*-s

haşmet cigarayı arttırmış bu aralar ;D ondan performansı düşük... :) eline sağlık hakikirtc güzel paylaşım :)

Haşmetteki benim bu arada pulluğu ayarsız daha pulluğu ayarlama aşamasındayız bir de motorun acemiliği var :) videonun bittiği yerden biraz sonra ayar tutturduk.ama dumanı ben çıkarmıyorum :D

Çağrı link=topic=72562.msg842044#msg842044 date=1391716471' Alıntı:
Haşmetteki benim bu arada pulluğu ayarsız daha pulluğu ayarlama aşamasındayız bir de motorun acemiliği var :) videonun bittiği yerden biraz sonra ayar tutturduk.ama dumanı ben çıkarmıyorum :D
duman euro 3 oldugundan özece bilir ;D

anayurtlu 3105d link=topic=72562.msg842047#msg842047 date=1391716622' Alıntı:
duman euro 3 oldugundan özece bilir ;D
aynen euro 4 olsa ne yapacaz bu motorları allah bilir ;D
Bu arada bilmeyenler var bu euro dalgası aramızda espri hemen üstümüze gelmeyin :D

La olum bugün haşmet ağaya bir komplo mu yaptınız nedir ??*-s :S ? Önce tümo ya geçirt tiniz sonra öbürlerine.Bakalı daha kaç kaset daha gelecek. cöö-*s ;D ;D Bu iş dış güçlerin işine benziyor. zuha-*-s zuha-*-s

İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=72562.msg842059#msg842059 date=1391717110' Alıntı:
La olum bugün haşmet ağaya bir komplo mu yaptınız nedir ??*-s :S ? Önce tümo ya geçirt tiniz sonra öbürlerine.Bakalı daha kaç kaset daha gelecek. cöö-*s ;D ;D Bu iş dış güçlerin işine benziyor. zuha-*-s zuha-*-s

haşmete postmodern darbe gelecekte onun altyapısımı bu acaba abi ne dersin? :)

güzelım haşmeti yerin dibine sokmuşsun volkan bi sefer yüzünü gördük bi daha yok . Ötekilere kök söktürmeliydi.

ertac sahin link=topic=72562.msg842065#msg842065 date=1391717444' Alıntı:
benı bı daha anayurt a almayacak volkan :D

rocky gittiğindeki tüfeği alıpta kovalamasında ona dua et ;D ilaç kutusu niyetine ;D

İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=72562.msg842066#msg842066 date=1391717510' Alıntı:
;D ;D zuha-*-s zuha-*-s Kubilay tamda diyeceklerimi didin. şety*-* şety*-*

var bişey abi yoksa volkan şimdiye goproyu kırardı orda bunları yinede sızdırmazdı nasıl 3105 kamyonu çekemedi 2-3gün geçmedi galeriye düştü :) haşmette sallantıda şety*-* şety*-*

Vala uçan sineği vuruyo bu anayurtlular sıkıysa kaçsın :D