arkadaslar bende same 85 explorer aldım sizce nasıl

Ynt: arkadaslar bende same 85 explorer aldım sizce nasıl

slm arkadaşlar ben konya cumra lıyım yakın bi akarabam 105 silvir almıştı ya ne bicin vites var yumrukla geccek nerdeyse yag yakar orası burası bozulur servisi gelir yag yakıyor deriz yu bunu iş makinası gibi kullancan diyalr
nasılmış bu yolda son gaz tarlada son gaz kullanackmışız yag yakmazmış güldük kovaldık adamları arızayı bilen bile yokk arkadaşta var 90 lık oda aynı motor yapıldı şahsuvar oglunu mahkemeye verdiler kazandılar 20 milyon tazminat ödedi cok kalitesiz karektersiz bi icat bu bende ford var 6600 ingiliz eski olsun tipsiz olsun yadigar olsun ama ford olsun şimdi birde tümosan 90 80 aldım lastiklerinide radyal yaptım sameden daha iyi bence bu tümasını vur kır birdaha kullan

dolcevita link=topic=17751.msg233225#msg233225 date=1260295933' Alıntı:
slm arkadaşlar ben konya cumra lıyım yakın bi akarabam 105 silvir almıştı ya ne bicin vites var yumrukla geccek nerdeyse yag yakar orası burası bozulur servisi gelir yag yakıyor deriz yu bunu iş makinası gibi kullancan diyalr
nasılmış bu yolda son gaz tarlada son gaz kullanackmışız yag yakmazmış güldük kovaldık adamları arızayı bilen bile yokk arkadaşta var 90 lık oda aynı motor yapıldı şahsuvar oglunu mahkemeye verdiler kazandılar 20 milyon tazminat ödedi cok kalitesiz karektersiz bi icat bu bende ford var 6600 ingiliz eski olsun tipsiz olsun yadigar olsun ama ford olsun şimdi birde tümosan 90 80 aldım lastiklerinide radyal yaptım sameden daha iyi bence bu tümasını vur kır birdaha kullan
en son sen yazmışın.ortalığı kırıp geçirmişin.bu kadar kişi yalan mı söylüyor şimdi...

biri arızalı çıkabilir,başka traktörlerdede yaşanıyor,bitanesi böyle diye hepsine çamur atmak yanlış olur

yalan konuşacak kadar lüksüm yok ayrıca 65 hb same ortadan ayrıldı yalan konussam 20 milyonluk tazminat ödemezler
biri degil 3 kişiye ödediler hak var hukuk var

gecmıs olsun :)) hastaLara AciL sifaLar

arkadaşlar ben same ler konusunda yazılan yanlışlara katılmıyorum gözlemlerim şunu gösteriyor bizim ülkemizde sanayiye girmeyen traktör tutulmaz bozulmayan makina alınmaz samelerin en büyük özelliği çok vitesli oluşu ve şanzımanlarının dünyanın en büyüğü ve en iyi şanzıman üreticisi zf tarafından same deutz fahr olarak üretilişi bütün ekipmanlarında logosuyla beraber yazılıdır diğer birçok markada olduğu gibi toplama ürünler değildir yani motor perkins defransiyel erkunt ön dingil defransiyel başka marka değildir bütün bileşenleri kendi malıdır ve ayrıca same. ( ben otomotivci olduğumdan söylüyorum ) dünyanın önde gelen (ferrari. lamborghini , lotus mercedes, vw ) gibi büyük üreticilerine motor ve yedek parça verir . ayrıca samelerin şanzımanı ve defransiyeli zf güvencesi altındadır tazminat falan söz konusu olacağını zannetmiyorum şahsuvaroğlunuda bağlamaz istanbulda e 5 üzerinde hiçbir üreticide olayan deb bir argesi vardır gerçekten üretimden kaynaklanan bir hata varsa tesbit edilir gerekirse en son versiyonuyla ücretsiz değiştirilir.
ama işin içinde kullanıcı hatası olupda olay mahkemelik olup hakim mağdurun veya garibanın yanında olmuş olabilir bunu kullanarak kötülemek yanlışdır. benun çocuklugumda ben traktör konusunda hep şunları gördüm sabah soğuk havada çalışmayan traktörler yük altında freni tutmayıp kaza yapan traktörler hız yapmadığı için vitesten atılan ve daha sonra kontrolden çıkıp kaza yapan traktörler ağılık dengesi bozuk olduğu için sürekli şaha kalkan traktörler ve çok yakan traktörler kısaca bunun gibi birçok SAMEDE bunların hiçbirisi olmaz

Arkadaş same guzel traktörde vites gecişlerini ben begenmiyorum bizde kullanıyoruz.. vites gecişleri cok sert ve hoş degil.. şanzumanıda guven vermiyor explorer serisinde senkromecli oldugu için vitesler cok nazik.. bunlarıda söyle bence.. ama same lux ve guzel traktör hidrolik kolları hidrolik tertibatı ve marş ve şarj dinamolarıo cok kalite.. bunları biliyorum ama traktörde öenmli olan şanzumandır şanzumanıda öle 4-4luk degil.. 20ileri 20 geri vites var.. ama normal bi çifçi turkiye şartlarında 10 ileri 10 geriyi sadece kullanabilir.. gerisi cok agır traktör duruyor gibi hareket ediyro farklı işler içindir ama turkiyede bukadar agır makina cekecegi bi iş yok.. biz sahsen kullanmıyoruz onları..explorer serisinin bu özelliklerini begenmiyorum same buyuk marka ama bilmiyorum bu eksiklerini sanırım explorer 3 serisinde gidermşler daha fazla vites ve powershutle koymuşlar.. şanzumanı haric diger yönlerden kalitesini yansıtıyor..ama nazik bi traktör ufak tefek sorunlar oldu bizdede mesela el fren halatı surekli kopuyor..diyeceksinizki kullanmasını bilmiyosun ömrumuz traktör üstünde geciyor bayisine gittim yanımda baska biri daha arayıp aynı konu için kızıyordu nasıl halat hemen kopuyor diye.. sonra servis agı öle ahım şahım degil ön hidrolikte problem oldu garanti kapsamında 15 gun baharda traktör yattı..ha traktörde çekiş ve yakıt çok iyi memnunuz ama dogruya dogru eksileride cok artılarıda.. ama same alan kişi öle pişmanda olmaz kullanımı cok konforlu ve guzel.... same 160 ıda gördum mesela adana super bi makina.. buyukleri sanırım asıl same kalitesini gösteriyor..