Arkadaşlar bugün case bayisi geldi ve bir pazarlik yaptik.

Ynt: Arkadaşlar bugün case bayisi geldi ve bir pazarlik yaptik.

Hem hesaplı hem guzel bir model almışsınız. Hayırlı olsun

ertac sahin link=topic=74961.msg885179#msg885179 date=1398760120' Alıntı:
55 e kabın lazım 4 lastık lazım sanzımana bakım lazım abı :D sence ne yapmak lazım :D :D
satılık 55 :D çok temiz.kuru tarımda kullanıldı.traktörü alan kişiye anılar albümü hediye edilecektir :D
not:Traktörün sahibinin köylüsü almancıdır ;D

ertac sahin link=topic=74961.msg885179#msg885179 date=1398760120' Alıntı:
55 e kabın lazım 4 lastık lazım sanzımana bakım lazım abı :D sence ne yapmak lazım :D :D
Ertaç soruyu bize sormamışsın ama genele yazdılığı için cevap hakkımızı kullanmakta sakınca görmüyoruz.
Yapılacak belli , yerine yenisi gelecek braderim , şimdi lastik alıcan , tamir yaptıracan , kabin alacan :)

Gökhan ÖZKAN link=topic=74961.msg885195#msg885195 date=1398761907' Alıntı:
satılık 55 :D çok temiz.kuru tarımda kullanıldı.traktörü alan kişiye anılar albümü hediye edilecektir :D
not:Traktörün sahibinin köylüsü almancıdır ;D
kazımkarabekır e layık bı traktor :D arka lastıkler orjınal :D tek elden kullanılmıs :D
ufukk link=topic=74961.msg885204#msg885204 date=1398763454' Alıntı:
Ertaç soruyu bize sormamışsın ama genele yazdılığı için cevap hakkımızı kullanmakta sakınca görmüyoruz.
Yapılacak belli , yerine yenisi gelecek braderim , şimdi lastik alıcan , tamir yaptıracan , kabin alacan :)
yapılacak bellı ama harmanı gormek lazım ufuk abı ;)

ertac sahin link=topic=74961.msg885208#msg885208 date=1398765037' Alıntı:
kazımkarabekır e layık bı traktor :D arka lastıkler orjınal :D tek elden kullanılmıs :Dyapılacak bellı ama harmanı gormek lazım ufuk abı ;)
Biz zaten yakında forumda Case 75JXC alma şenliği düzenleyeceğiz böyle giderse , şimdilik ifşa etmiyorum kendilerini ama bu motorun epeyce fanatiği birikti forumda , inşallah bir bayi burdaki potansiyeli keşfeder özel fiyat verir bizlere :)

ufukk link=topic=74961.msg885226#msg885226 date=1398767915' Alıntı:
Biz zaten yakında forumda Case 75JXC alma şenliği düzenleyeceğiz böyle giderse , şimdilik ifşa etmiyorum kendilerini ama bu motorun epeyce fanatiği birikti forumda , inşallah bir bayi burdaki potansiyeli keşfeder özel fiyat verir bizlere :)
abi aslında sen bi konu açsan.bakalım kaç kişiye ulaşacaz.ankarada ki pazarlığı ben yaparım.yeterki adet olsun

ben de bu makinayı beğeniyorum. bizim 286 goldun yerine iyi olabilir gibi de almam zaten. ama iyi makinalar gerçekten içi falan da çok hoş gözüküyor konforlu olur gibi. tabi ki 286 goldun sağ kapıyı açıncaki o harika eksoz sesini vermeyeceği muhakkak :D ama hani olsa da iyi olur

Gökhan ÖZKAN link=topic=74961.msg885227#msg885227 date=1398768191' Alıntı:
abi aslında sen bi konu açsan.bakalım kaç kişiye ulaşacaz.ankarada ki pazarlığı ben yaparım.yeterki adet olsun
Hele bi harmanı görek gardaşş :)

Açıyorum konuyu , bakalım ne çıkacak ortaya

60-66 dt nin yerine banada bi JX75C lazım.40 bine versek bizimkini bir dar lastikli olsa amma iyi olur.üste ne isterler acaba???

40 bine tutsalar.30 bin de üste versem olur gibi.onuda 4 taksit yaparız.9 bin tl yıllık olur gibi !!!!!!!!