arkadaşlar ,traktörde fendt mi ? case mi ?

arkadaşlar ,traktörde fendt mi ? case mi

• Kullanılan toplam oy
    17

Ynt: arkadaşlar ,traktörde fendt mi ? case mi ?

dennizs link=topic=6233.msg65727#msg65727 date=1218709469' Alıntı:
savyer arkadaşım sanıyorum fiatı küçümsüyorsun şunu bilmende fayda var fiat ferrarinin sahibi

atmış olduğum linke dikkat ederseniz CNH ın çoğu hissesine FIAT sahip

dennizs link=topic=6233.msg65727#msg65727 date=1218709469' Alıntı:
savyer arkadaşım sanıyorum fiatı küçümsüyorsun şunu bilmende fayda var fiat ferrarinin sahibi
fiat ferrarinin sahibi olabilir,yıllık cirosuda çok yüksek olabilir ama fiat hiçbir zaman kalitede vasatı geçemez.

sawyer link=topic=6233.msg65744#msg65744 date=1218712247' Alıntı:
fiat ferrarinin sahibi olabilir,yıllık cirosuda çok yüksek olabilir ama fiat hiçbir zaman kalitede vasatı geçemez.
Ferrari vasatı geçtiğine göre,dolaylı yoldan fiat da geçmiş olur...
Bu konudaki fikrim tabi ki fendt.Belki büyük traktörlerde case biraz yaklaşabilir ama bir markayı bütünüyle değerlendirmeliyiz bence.Ağır abi ' nin 209 ' undan TRISIX ' e kadar fendt daha üstündür bence.Zaten sayısal verilerle de bunu anlıyoruz...

sawyer link=topic=6233.msg65744#msg65744 date=1218712247' Alıntı:
sen fiatın türkiyedeki durumunu göz önünde bulunduruyosun sanırım fiat türkiyede kuş serisiyle prestijini sarstı ve hala o kuş serisinin ceremesini çekiyor TÜRKİYEDE dünya genellemesine baktığın zamanda fiatın arabaları vasat değil bugün bir grande punto bir linea bir bravo ve en önemlisi minicargo italyanca adıyla fiorino bunlar hiç te vasat arabalar değiller bunu göz ardı etmek saçmalık olur düşüncesindeyim tamam fendt 1 numara olarbilir lafım yok ama atalarımızın bir sözü vardı yiğidi öldür hakkını yeme saygılar.

edit:Ayrıca fiatın yeni nesil üretilen arabalarını kullanmamış gibi konuşuyorsun

benim bi tane e 240 mercedes bi tane cherokee cipim var.ben fiat sürmem
attan inip eşeğe binmem

sawyer link=topic=6233.msg65765#msg65765 date=1218714521' Alıntı:
attan inip eşeğe binmem
Zaten binme de.Düşünce yapını direk olarak anlattın bu yorumunla.Hayatında başarılar...

sawyer link=topic=6233.msg65765#msg65765 date=1218714521' Alıntı:
attan inip eşeğe binmem
herkez at süremiyo bunu da bilmekte fayda var

ÇağRı link=topic=6233.msg65766#msg65766 date=1218714593' Alıntı:
Zaten binme de.Düşünce yapını direk olarak anlattın bu yorumunla.Hayatında başarılar...
kimseyi küçümsemiyorum.beni yanlış anlamayın.yanlış bişey dediysem özür dilerim.herkesin ata binemediğinide çok iyi biliyorum. ben de ata binemeyebilirdim ama binebiliyorum çok şükür. herkesten tekrar özür diliyorum.

arkadaşlar , konunu başlığında araba kıyaslaması yok...2 tane traktör kıyaslanıyor..o zaman benim meganeyide tahlil edin..konuyu dağıtmayalım...sanırım dünyada jhon deere , case , fendt bir yarış içinde ...fakat teknolojik olarak fendt bir adım ileride...benim düşüncem...case yede kesinlikle dikkat edin...saygılar....

atilla link=topic=6233.msg65777#msg65777 date=1218717475' Alıntı:
arkadaşlar , konunu başlığında araba kıyaslaması yok...2 tane traktör kıyaslanıyor..o zaman benim meganeyide tahlil edin..konuyu dağıtmayalım...sanırım dünyada jhon deere , case , fendt bir yarış içinde ...fakat teknolojik olarak fendt bir adım ileride...benim düşüncem...case yede kesinlikle dikkat edin...saygılar....
Sonuç büyük bir üstünlükle belli olduğundan,sanırım konu başka yönlere kayıyor istemeden de olsa...

POYRAZLI SALİH link=topic=6233.msg65992#msg65992 date=1218787761' Alıntı:
bundan sonra fendte karşı casyi savunmucam dalga geçer gibi cevap veriyorsunuz ve konu açıyorsunuz
kızmak yok alışmak zorundasın sen somurt ben somurt bu forum çekılırmı şaka ile yazılan ve yapılan yorumların altında hıc bır gerceklık payı yoktur

ağır abi link=topic=6233.msg66030#msg66030 date=1218798948' Alıntı:
kızmak yok alışmak zorundasın sen somurt ben somurt bu forum çekılırmı şaka ile yazılan ve yapılan yorumların altında hıc bır gerceklık payı yoktur
ağır abi doğru söylüyor...sonuçta bu sitede biz bir aileyiz...

POYRAZLI SALİH link=topic=6233.msg65992#msg65992 date=1218787761' Alıntı:
bundan sonra fendte karşı casyi savunmucam dalga geçer gibi cevap veriyorsunuz ve konu açıyorsunuz

Her iyiliğin içinde bir kötülük her kötülüğün içinde bir iyilik vardır