arkadaşlar ,traktörde fendt mi ? case mi ?

arkadaşlar ,traktörde fendt mi ? case mi

• Kullanılan toplam oy
    17

Ynt: arkadaşlar ,traktörde fendt mi ? case mi ?

aldığım bazı duyumlara göre PUMA ve T8000 serisininde CVT şanzımanlısı üretiliyormuş
PUMA demek T7000 demek T8000 demek MAGNUM demektir
yani şuanda Case-İH'in CVX-PUMA ve MAGNUM serileri kademesiz şanzımanlı büyük bi ihtimal 2009 da STX serisinde de kademesiz şanzıman kullanılır daha sonra MAXXUM JX-U ve JX serisinede bulaşa bilir ama JX serisine 10 sene sonra uygulanır çünkü JX serisi Made in Turkey
http://www.farmphoto.com/fpv2/thread.aspx?mid=612250

POYRAZLI SALİH link=topic=6233.msg66766#msg66766 date=1219066570' Alıntı:
aldığım bazı duyumlara göre PUMA ve T8000 serisininde CVT şanzımanlısı üretiliyormuş
yani şuanda Case-İH'in CVX-PUMA ve MAGNUM serileri kademesiz şanzımanlı büyük bi ihtimal 2009 da STX serisinde de kademesiz şanzıman kullanılır daha sonra MAXXUM JX-U ve JX serisinede bulaşa bilir ama JX serisine 10 sene sonra uygulanır çünkü JX serisi Made in Turkey

güreş hakkını bulmaya başlar derim

alipasalierkan link=topic=6233.msg65770#msg65770 date=1218714971' Alıntı:
Hangisi daha Ferrari alın size anket...:D

Ya niye her fuarda her standtta en az bir tane güzel kız olmak zorunda.Lüleburgaz fuarında Claas standında bile 2 tane vardı :D

<<B.Özyurt>> link=topic=6233.msg68163#msg68163 date=1219503309' Alıntı:
Ya niye her fuarda her standtta en az bir tane güzel kız olmak zorunda.Lüleburgaz fuarında Claas standında bile 2 tane vardı :D
yanına yaklasmak yasak galıba barıyeller ıle cevrılmısler etraflarını ben motora motor demem ıcıne bınmedıkce

ağır abi link=topic=6233.msg68221#msg68221 date=1219517973' Alıntı:
yanına yaklasmak yasak galıba barıyeller ıle cevrılmısler etraflarını ben motora motor demem ıcıne bınmedıkce

haklısın ....

Wallah Case ' yi pek fazla incelemedim ama Fend daha üstündür diye düşünüyorum aksini düşünenler için saygılıyım bu benim şahsi fikrimdir.

POYRAZLI SALİH link=topic=6233.msg66766#msg66766 date=1219066570' Alıntı:

salih bahsettiğin şanzıman mekanik olmayan dişli senkromenç kavramı bulunmayan kademesiz diye tabir ettiğimiz gruba giriyor olmalı şimdiden merak ediyoruz doğrusu

Fendt Daha Mükemmel. Case biraz irilik farkı var ama olsun.

sonuna kadar case o kadar güçlü bir motor görmedim ben hayatım boyunca güçlü ve dayanıklıda :D

yok bende diyomki içleinde en iyisi fıat 350 varmı otesı janzuman otomotok çiftçeker motor istene baglı kafası eserse devreye girer kafası eserse devreden cıkar farmı sızın casenızde bu özelikler belki otomtık janzuman olabilir ama çiftçeker no degilmi

(ŞAAAAAAAAKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAA) YA ARKADAŞLAR NEDEN TARTIŞIYONUZKI FENTDİR TABİ DÜNYAYA NAM SALMIŞ BIRAKIN KİLİTLEYİN KONUYU