Ekim derinliği kaç cm oldu kesekliydi demişsinSelamın aleyküm, dün arpa ekimi yaptım, fakat tarla biraz kesekliydi bugün ağaç sürgü ile üstünden dolandım tarla dümdüz oldu, toprak donuk gibiydi, sürgü sonrası Toprak sert gibi geldi ürünün verimine bir zararı olur mu? Veya yeşermeye bir etkisi olur mu teşekkürler
Şöyle anlatayım kısa zaman önce sürdüm kesek vardı, tırmık çektim azaldı biraz daha küçüldü kesekler, dün ekim yaptım kesek ler hoşuma gitmedi sürgü çektim bugünEkim derinliği kaç cm oldu kesekliydi demişsin
Verim de çok fazla düşüş olmaz diye tahmin ediyorum.Şöyle anlatayım kısa zaman önce sürdüm kesek vardı, tırmık çektim azaldı biraz daha küçüldü kesekler, dün ekim yaptım kesek ler hoşuma gitmedi sürgü çektim bugün
Ağaç tapan ustaVerim de çok fazla düşüş olmaz diye tahmin ediyorum.
Sürgüden kastın nedir tam olarak tapan mı merdane mi
Teşekkür ederim, bende sürgü den sonra tohum göremedim, eğer öyle bir durum olsa tohum görünürdü diye tahmin ediyorumAleykum selam.faydana olur soğuk ve dondan etkilemez tohumun.ekim derinliğin çok iyi bence yüze ekim yapsaydın sürgü önüne aldığında ya tohumu çıkartır yüze yada toplar giderdi.kolay gelsin.