Massallah bereketli olsun bizim burda topraktan cikmadi daha (ankara)
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tohumlar patladiysa bir an önce toprak yüzeyine çıkması lazım. Ama patlamadiysa bahara ciksada bi sorun olmazArkadaslar abiler kardesler simdi bi soru soracagim tahminlerinizi iletirseniz sevinirim. Bizim burda ekinler cikmadi ya baharami kalsa iyi olur yoksa onumuzdeki aylarda cikarsa don vurma ihtimali olup zarara ugratirmi diyelim bahara cikarsa verim nasil olur
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde daha 50cm kar var sizinkilerin masallahı varhttps://m.youtube.com/watch?v=7d6jZBgjTFw
Arpalara 1 ay önce silindir çektim ve bu hafta içindede üst gübreyi attık. Arpaya d/16 üre bugdayada d/18 nitro power kullandık. Gübreden sonra çok güzel yağmur yağıyor ve ıslanan jd den birkaç kare...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pilli traktör çalışmam![]()
Memleket farkı tabi biçime bizden 2 ay önce giriyorsunuz bu fark ta kar yagmasından kaynaklanıyorFatih kardeş bizim burda 1 haftadır tarla sürümleri yapıyoruz tav çok güzel fakat yazın yakıyor adeta 45 dereceleri buluyor.
1 ay önce gübre attık 3-4 saat yağmur yağdı o günden beri bir damla düşmedi. Zaten toplamda bu yıl 4 yada 5 defa ancak yağdı ekin yapraklarında sararmalar var ve 10 güne kadar yagmazsa arpa ve buğday kurur gibi görünüyor.
Diğer bölgelerde durum nasıl bilmiyorum yalnız ben bu yıl kuru tarımdan umudumu kestim.