Bugdaya yulaf ilacı atıyoruz arpa yada yulaf ilacı atmaya gerek varmı ben gecen sene attım yulaf olmadı ama bu sene kararsız kaldım bazı arkadaşlar arpaya yulaf ilacı atmaya gerek yok diyorlar
Arpaya yulaf ilacı atılmaz diye biliyorum ben atmayacamBugdaya yulaf ilacı atıyoruz arpa yada yulaf ilacı atmaya gerek varmı ben gecen sene attım yulaf olmadı ama bu sene kararsız kaldım bazı arkadaşlar arpaya yulaf ilacı atmaya gerek yok diyorlar
Ama bir sürü arpa için yulaf ilacı var piyasada onları alan yoksa neden piyasaya sürerleekiArpaya yulaf ilacı atılmaz diye biliyorum ben atmayacam
Mesala cemal buradanKim diyor atılmaz diye
Ben demin arastırdım yakın köylü diyorki biz atmadık ama tarlada yulaf oldu arpa alamadık verim düştü bu sebeble atmak gerek diyorBizde de öyle söylediler.Arpa yulaf mi yapmıyor acaba
HaklısınOt yada silaj düşünülüyorsa atılmayabilir
Ama tane için düşünüluyorsa vaktinde yabani yulaf ilacı eğer yabani yulaf varsa atmak gerek
Bizde yabani yulaf çoğu yil bastırır barındırmaz arpayi
Yabani yulaf şifanak yada normal yulaf var ise atmanızı tavsiye ederim,, ilacın ismi de WANLUS arpa için üretildiBugdaya yulaf ilacı atıyoruz arpa yada yulaf ilacı atmaya gerek varmı ben gecen sene attım yulaf olmadı ama bu sene kararsız kaldım bazı arkadaşlar arpaya yulaf ilacı atmaya gerek yok diyorlar
Atılır neden atılmasın.Fono süper walnus balan süper bunları kullanabilirsiniz.Mesala cemal buradan