Arşivden Birkaç Video. (Kangallar, Koyunlar ve Yağmur) :))

Ynt: Arşivden Birkaç Video. (Kangallar, Koyunlar ve Yağmur) :))

Ahmed Bey canım da bu sıralar çok koyun eti çektiydi emmeee :D :D yavrular süpermiş yahu. Sen şimdiki videolarını çek de öyle görelim :D

doganbey1 link=topic=47961.msg463464#msg463464 date=1320169144' Alıntı:
Ahmed Bey canım da bu sıralar çok koyun eti çektiydi emmeee :D :D yavrular süpermiş yahu. Sen şimdiki videolarını çek de öyle görelim :D

Hacım ayıp ettin gel bizim köye de keseyim sana güzel bir kuzu. :D Kurban bayramına köye gidince çekerim inşallah. :) Yorumun için de teşekkür ederim. :D

:D Hacı dayı ne demek yahu sen konu açcan ben yorumsuz geçecem olacak iş mi ;D Bak gelerem uzunyaylaya :D ahh çok eskilerden bizim tarlanın ordaki çiftlikte koyun çeviriyorlardı bi parça da bana et vermişti hala damağımda tadı çok güzeldi :)

doganbey1 link=topic=47961.msg463473#msg463473 date=1320169485' Alıntı:
:D Hacı dayı ne demek yahu sen konu açcan ben yorumsuz geçecem olacak iş mi ;D Bak gelerem uzunyaylaya :D ahh çok eskilerden bizim tarlanın ordaki çiftlikte koyun çeviriyorlardı bi parça da bana et vermişti hala damağımda tadı çok güzeldi :)

Öyle lafla Trakkulübün en gezgini yazmak olmuyor hacım gel Uzunyayla ' ya da inanalım gezgin olduğuna. İster tarlada ister dağda bayırda, nerede istersen kuzu da çeviririz koyun da. :)

doganbey1 link=topic=47961.msg463491#msg463491 date=1320170412' Alıntı:
Ahhh ahhh KUBOTA ile gelirim bizim Sorentodan az yakıyor :D ;D

Tamam sen Kubota ile gel ben de TL-A ile karşılarım köyün girişinde. :D

:D :D Hacı dayı şaka maka gelecem Allahın izniyle senin ziyaretine oradan da Tokmak lalesine gidecem :D

paylaşım için teşekkürler...maşallah koyun adeti baya fazla hepsi sizinmi.

doganbey1 link=topic=47961.msg463497#msg463497 date=1320170588' Alıntı:
:D :D Hacı dayı şaka maka gelecem Allahın izniyle senin ziyaretine oradan da Tokmak lalesine gidecem :D

İnşallah kardeşim, vallahi çok sevindirirsin öyle bir şey yaparsan. Başımın üstünde yerin var. Olmadı Tokmağı da al gel. :D

vale link=topic=47961.msg463501#msg463501 date=1320170789' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler...maşallah koyun adeti baya fazla hepsi sizinmi.

Ben teşekkür ederim. Evet koyunların hepsi bizim çok şükür. :)

Bak oda güzel bir fikir :D Tokmağı alıp da gelmek ama o tokmak illa bi sorun çıkarır bea :D lale değil mi sonuçta ;D

doganbey1 link=topic=47961.msg463507#msg463507 date=1320171305' Alıntı:
Bak oda güzel bir fikir :D Tokmağı alıp da gelmek ama o tokmak illa bi sorun çıkarır bea :D lale değil mi sonuçta ;D

Yok Tokmak Bey pardon Ally Bey ' e laf yok, sorun falan çıkarmaz ben kefilim ona. :D

Güzel paylasim topraaam. eniklerin ikisi güzelde ala aralarina yakismamis.))) yayla görüntüleride cok güzel. cok özlemisim o sesi. 20 senedir duymamistim...

Ally TOKMAKCI link=topic=47961.msg463565#msg463565 date=1320176357' Alıntı:
ahmed bey o yawrular var ya harikalar tek kelime ile :) Teşekkürler...

Ben teşekkür ederin Ally bey. :)

satocan58 link=topic=47961.msg463573#msg463573 date=1320176597' Alıntı:
Güzel paylasim topraaam. eniklerin ikisi güzelde ala aralarina yakismamis.))) yayla görüntüleride cok güzel. cok özlemisim o sesi. 20 senedir duymamistim...

Teşekkür ederim abi, beğenmene sevindim. :)