ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR

Ynt: ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR

maygun10 link=topic=71128.msg897186#msg897186 date=1401974260' Alıntı:
Yakup en iyi firmalar diye bir konu daha açarsın umarım.İçimiz açılır!

Abi bu piyasada düzgün iş yapan çok az maalesef, birazı da şans bu alet makine işlerinin fakat malının arkasında durmayan, bakmaya bile tenezzül etmeyen firmalara karşı dikkatli olmak amacıyla açtım bu konuyu ben daha çok.
İyi firmalarda var ama burada fiyatlar bu konuda fikir veriyor bizlere, gerçi en iyi mal servisi olan ve muhatap bulabildiğin maldır kısaca.

sebazios link=topic=71128.msg897596#msg897596 date=1402070955' Alıntı:
Çelmak hakikaten iyi. Bizde çelmak 2 tane tambur biçme, 1 tane 4 ' lü yıldız çevirme, 1 tane 10 ' lü yıldız çevirme var. Geçen yıl 2500 dekar, bu yıl da şimdiden 300-400 dekar civarı biçme-çevirme yaptılar, hala tıkır tıkırlar. Hele askeri alanlardaki işlerde.. Bildiğin dağı, taşı biçtik. Başka bir marka olsa paramparça olurdu.

Birtek sıkıntımız biçmelerin milleri. Ağır yükte yada çok ağır şartlarda orta mil kesiyor. Geçen yıl 3 kez, bu yıl 4 kez mil kesti makinala. Hatta orta mili biraz geliştirin, sağlamlaştırın diye haber yolladık. Büyük ihtimal dikkate alırlar.

Ama kırılan, yamulabiliyor parçalarla ilgili sorun yok. Tek telefonla garantiden yolluyorlar milleri. Üstelik ertesi gün de kapımızda oluyor.

Çevirmede de durum aynı. Geçen yıl çevirme ile ilgili sorunlar yaşadık. Yeni bir tasarımdı. Haber verip durumu anlattık. Merak etmeyin, gerekirse makinayı parçalayın ama işinizi görün, işiniz bitince haber verin, dediler

Tamir onarım falan değil. Bu sezon başında komple sıfır 10 ' lu çevirme göndermişler tırla. Sıfırı indirip eskisini aldılar.

Kullanıcı hatasıymış, kendi hatalarıymış öyle bir ayrım yok!

Garanti belgesiymiş, faturaymış, yok!

Makina arıza mı yaptı?

Bir telefon açıyorsun, parça kapında, arıza büyükse komple makina kapında..

Firmanın iş ahlakı mükemmel. Adamların malını alıyorsan, gerçekten garantili olduğunu, kafanın rahat olacağını biliyorsun.

Çelmak bu çizgiyi bozmadığı sürece, bundan sonra alacağım 'herhangi' bir makinayı Çelmak üretiyorsa, ondan başkasından kesinlikle almam.
sadece şaft kilidi kırıldı başka hiç bişi yok traktörü yormuyo biz toplu aldık 4 yıldız çevirme var yanında 2003 model ikiside geçen sanayide bi 4 yıldız çevirme getirdiler yıldızları koparmış başka firmanın dahada kullanırım ama degiştirme gibi bişi olursa pistonlu çelmak alırım

Sikayet var siteside boş.
Adam malının arkasında durmadıtan sonra mahkeme bile boş.
Petlası şikayet varda konu açtım. .
Adamlar bir lafı herkese tekrar ediyorlar banttan..
Sudan sebeblerle tüketiciye git işine diyorlar..
Burada birlik olup kötü reklam yapmamız bile umurlarında
Değil. .
Kötü mal yapannnnnn.
Gün yüzü görmeyesin diyorum. O kadar.

benim de erkunt trakdörde başıma geldi bir olay bunuda yazmıştım burda sıfır aldım traktr tam hatırlamıyom200 saatdi sanırım tarlada devirdayım kayışı koptu srvisi aradım al uraya getir diyor ' ' devirdayımsız çalışmayan idirolik direksiyon ' siz ddüşünün nasıl gdeceni neyse fabrikayı aradım bu garanti kapsamında deil dedi çıldırdım tarladayım 60 bin verdm traktöre 200 saatde kopan bir mal var servis yok garanti kapsamı yok garantide ne var dedim motor ve şanzuman dedi...burda konuyu açtım erkuntcular sen karalam kampanyası yapıyon newhollantcısın dediler motor numarasına kadar yazdım burda kim aramış bilmem 1 gün sonra faprikadan aradılar özürdilediler ve göndereceklerini söylediler geldimi hayır ama burda yazılanlar baskısı oluyor inanın ben burda gördüm burdaki bazı nikli arkadaşlar ya bayi yada o imalat hanenin patronlarından olabiliyorlar.

tura30 link=topic=71128.msg898099#msg898099 date=1402154503' Alıntı:
Sikayet var siteside boş.
Adam malının arkasında durmadıtan sonra mahkeme bile boş.
Petlası şikayet varda konu açtım. .
Adamlar bir lafı herkese tekrar ediyorlar banttan..
Sudan sebeblerle tüketiciye git işine diyorlar..
Burada birlik olup kötü reklam yapmamız bile umurlarında
Değil. .
Kötü mal yapannnnnn.
Gün yüzü görmeyesin diyorum. O kadar.

benim de erkunt trakdörde başıma geldi bir olay bunuda yazmıştım burda sıfır aldım traktr tam hatırlamıyom200 saatdi sanırım tarlada devirdayım kayışı koptu srvisi aradım al uraya getir diyor ' ' devirdayımsız çalışmayan idirolik direksiyon ' siz ddüşünün nasıl gdeceni neyse fabrikayı aradım bu garanti kapsamında deil dedi çıldırdım tarladayım 60 bin verdm traktöre 200 saatde kopan bir mal var servis yok garanti kapsamı yok garantide ne var dedim motor ve şanzuman dedi...burda konuyu açtım erkuntcular sen karalam kampanyası yapıyon newhollantcısın dediler motor numarasına kadar yazdım burda kim aramış bilmem 1 gün sonra faprikadan aradılar özürdilediler ve göndereceklerini söylediler geldimi hayır ama burda yazılanlar baskısı oluyor inanın ben burda gördüm burdaki bazı nikli arkadaşlar ya bayi yada o imalat hanenin patronlarından olabiliyorlar.
devirdayım kayışı nı gonmderdıler mı peki :S

hayır gelmedi servise var isdekde bulun dediler ..bende esgi traktrün devirdayım kayışını takmıştım üzerine düşmedim gelmedi.

'Fimaks'

Sevap satsınlar almam. Bu kadar net.

Bi abimiz gecen yıl bu firmadan helikopter tirmik aldı. (dikkat! Model 2013) Çok ama çok az, üstelik temiz kullandı.

Bi gün kullanım esnasında bı arıza yaptı. Mikina çalışıyor ama anormal bir takırti tukurtu var.

Servisi aradı. Durumu anlattı.

Cevap:

'Ya şaft cırcırı kaciriyordur, yada dişli siyirmistir. Garantiye girmez.'

Ulan önce arızanın ne olduğunu bulup ondan sonra sokmayaydiniz garantiye.

Bu cümlenin anlamı aslında: 'Ne halin varsa gör' aslında.

Safttan olsa yeni saft alicaz. O Sıkıntı degil. Çözüm belli.

Bizde sorduk: dişli sıyırdı diyelim, o ne kadar?

Büyük 495, küçük 225 liraymış.

Hicbirsey demedim. Diyemedim.

Aha buraya adınızı yazdırdınız ya, bu size yeter.

Yaklaşık 10 yıldır kullandığımız Çekiçkesen gübre serpmenin ön tarafında yer alan ayar skalasının bir tarafı kırıldı , epeyce oldu alalı normal bir durum yani. Fotoğrafını çekip fabrikaya mail attım , 10 dakika geçmedi telefon ile aradılar , çok maliyetli birşey değilmiş , kargolayacaklar , hazır fabrikadan parça alıyorken gübre dağıtıcı diskleri ve savurucu kanatlarıda yenileyelim dedik , bunlar düzgün serpme için çok önemli , hızlı geri dönüş ve işbirlikçi tutum için kendilerini tebrik ediyorum.

ufukk link=topic=71128.msg900424#msg900424 date=1402926854' Alıntı:
Yaklaşık 10 yıldır kullandığımız Çekiçkesen gübre serpmenin ön tarafında yer alan ayar skalasının bir tarafı kırıldı , epeyce oldu alalı normal bir durum yani. Fotoğrafını çekip fabrikaya mail attım , 10 dakika geçmedi telefon ile aradılar , çok maliyetli birşey değilmiş , kargolayacaklar , hazır fabrikadan parça alıyorken gübre dağıtıcı diskleri ve savurucu kanatlarıda yenileyelim dedik , bunlar düzgün serpme için çok önemli , hızlı geri dönüş ve işbirlikçi tutum için kendilerini tebrik ediyorum.
çekiçkesen sağlam ve güvenilir firma bende beğeniyorum ürünlerini

umutmalkoc link=topic=71128.msg900428#msg900428 date=1402927400' Alıntı:
çekiçkesen sağlam ve güvenilir firma bende beğeniyorum ürünlerini

Umut bu firmadan hiç alışveriş yapmadım ama söylenene göre eminler.

Bu firmayı 'malı alınacak firmalar / markalar' konusuna da yazalım.